Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Silphatos said: adam baya baya şanssız ya, yolda yürürken kafasına saksı düşüp ölebilecek kadar şanssız Çıktım gittim zaten akşam tansiyonum çıktı , dün akşam şaka maka siliim ben bu oyunu diyecek düzeydeydim milletin awp ile head koyamadığı noktalardan tabanca ile head yediğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ama prolar vardi aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bu competitive modda, kapıları falan blocklayıp rushı ve positioningi engelleyerek griefing yapıp, combat sırasında düşmanla player arasına girip friendly fire dmgdan kickleten şerefsizlere yapılabilecek bir şey var mı? Yani bu annesiz sadece 2 saat oyun oynayamasın istemiyorum, baya bildiğin CS'yi silsinler adamın accountundan istiyorum. Başlarım bunun oynayacağı oyuna. MetaLCrusheR falan diye bir lamer. Türk elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Yok dün oynayanlar farketmiştir dün pro olmakla falan alakalı değildi durum :D baya bildiğin komik bi arka arkaya denk gelmeler vardı , diyorum ya milletin awp ile head vuramayacağı noktalardan tabanca ile head yediğimi biliyorum dün gece bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ben herkese atıom ama onlardan mithat, sana biraz daha fazla attım sadece sdgf Spidee said: Bu competitive modda, kapıları falan blocklayıp rushı ve positioningi engelleyerek griefing yapıp, combat sırasında düşmanla player arasına girip friendly fire dmgdan kickleten şerefsizlere yapılabilecek bir şey var mı? Yani bu annesiz sadece 2 saat oyun oynayamasın istemiyorum, baya bildiğin CS'yi silsinler adamın accountundan istiyorum. Başlarım bunun oynayacağı oyuna. MetaLCrusheR falan diye bir lamer. Türk elbette. griefingden reportlayabilirsin, scoreboard adamı seçip entera bas orda report hedesi çıkacak. overwatchlar griefingden banlayabilir gelen demoda gözükürse olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Patilerden nickleri Pati den farklı olanlar arasında kim kim şimdi ya? Silphatos -> ? Esh -> ? Goldbaren -> ? Thanks in advance. Bana gelince, teyy bunny-jump yapılabildiği günlerde CS oynardım, öyle net cafeler arası turnuva düzeyinde kadar geldim en fazla ama yine de eğlenirdim. Şimdi biraz fazla Call of Duty olmuş oyun sanki ya? Karşı karşıya geldiğinde önceden iki eğilirdin bir iki strafe yapardın filan hayatta kalabilirdin 3-4 saniye, şimdi adamı görüyorsun adam mouse a basıyor, ölüyorsun. Bir de ne halt etmeye silah numaralarını değiştirmişler abi ya? Deagle 1-3, AK-47 4-1, Colt 4-3 olmalı kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 grynn benim steam nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 benim ki alice in chains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Eshreff benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ayunun nicki Gold değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 quixef said: Bir de ne halt etmeye silah numaralarını değiştirmişler abi ya? Deagle 1-3, AK-47 4-1, Colt 4-3 olmalı kardeşim! Valla son 6 7 senedir Deagle 1-3 degil, AK 4-1 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 quixef said: Bir de ne halt etmeye silah numaralarını değiştirmişler abi ya? Deagle 1-3, AK-47 4-1, Colt 4-3 olmalı kardeşim! deagle 1-4 değil miydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 benim bıraktığım zamanda öyleydi asdasd 2000 fln sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Dedim abi işte, taa fi tarihinde oynuyordum diye. Gelmeyin üzerime. Ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ben de ta o zamanlarda oynuyordum baya istanbul a turnuvalara fln gidioduk peheeey, şimdi bi kerecik vurayım mı diye yalvarıyorum herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 zorla 10 saniye bekletiyor zaten menüden rahat rahat seçiyorum. kafa yormaya gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 clicker mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 CATZE GERÇEKTEN PEK İNANDIRICI OLMADI NEYSE. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 clanımız vardı olm J&B diye :D BKM mutfaktaki eserle birlikte kurmuştuk sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ben hatirliyorum j&b yi lol 2000 falandi, birinizle tasak yapiyodum ama kimle hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 haydaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 3-2 yok siz deagle 1-4 geyiği yapıyorsunuz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yok mu bugün oynayan? tek başıma dolaşıyorum inferno sokaklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 döner mi bi oyun acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 döner mi döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar