Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

adam baya baya şanssız ya, yolda yürürken kafasına saksı düşüp ölebilecek kadar şanssız

Çıktım gittim zaten akşam tansiyonum çıktı , dün akşam şaka maka siliim ben bu oyunu diyecek düzeydeydim milletin awp ile head koyamadığı noktalardan tabanca ile head yediğimi biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu competitive modda, kapıları falan blocklayıp rushı ve positioningi engelleyerek griefing yapıp, combat sırasında düşmanla player arasına girip friendly fire dmgdan kickleten şerefsizlere yapılabilecek bir şey var mı?

Yani bu annesiz sadece 2 saat oyun oynayamasın istemiyorum, baya bildiğin CS'yi silsinler adamın accountundan istiyorum. Başlarım bunun oynayacağı oyuna. MetaLCrusheR falan diye bir lamer. Türk elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

ben herkese atıom ama onlardan mithat, sana biraz daha fazla attım sadece sdgf

Spidee said:

Bu competitive modda, kapıları falan blocklayıp rushı ve positioningi engelleyerek griefing yapıp, combat sırasında düşmanla player arasına girip friendly fire dmgdan kickleten şerefsizlere yapılabilecek bir şey var mı?

Yani bu annesiz sadece 2 saat oyun oynayamasın istemiyorum, baya bildiğin CS'yi silsinler adamın accountundan istiyorum. Başlarım bunun oynayacağı oyuna. MetaLCrusheR falan diye bir lamer. Türk elbette.

griefingden reportlayabilirsin, scoreboard adamı seçip entera bas orda report hedesi çıkacak. overwatchlar griefingden banlayabilir gelen demoda gözükürse olay
Sosyal ağlarda paylaş

Patilerden nickleri Pati den farklı olanlar arasında kim kim şimdi ya?

Silphatos -> ?
Esh -> ?
Goldbaren -> ?

Thanks in advance.

Bana gelince, teyy bunny-jump yapılabildiği günlerde CS oynardım, öyle net cafeler arası turnuva düzeyinde kadar geldim en fazla ama yine de eğlenirdim.

Şimdi biraz fazla Call of Duty olmuş oyun sanki ya? Karşı karşıya geldiğinde önceden iki eğilirdin bir iki strafe yapardın filan hayatta kalabilirdin 3-4 saniye, şimdi adamı görüyorsun adam mouse a basıyor, ölüyorsun.

Bir de ne halt etmeye silah numaralarını değiştirmişler abi ya? Deagle 1-3, AK-47 4-1, Colt 4-3 olmalı kardeşim!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...