Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ahah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 lel, düzeltilmeden deneim bunu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bug şahaneymiş. bu vizibilite hikayesi maplere sonradan eklenen leş görüş mesafesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şerif's back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 buga sapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hadi aqalım yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 osman tokat istiyor. ama film izliyorum. yarın atsam olur mu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dün beni ezdiler ya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 resmen 3 kişilik oynadım 2 maç yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 2. maçta zaten benim moral sıfır oldu. sonra gidip kendi rankimde girip düzelttim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dedicated server kurdum pc'ye local ip ile girebiliyorum ama public giremiyorum. modemden ve firewall dan port yönlendirme yaptım ama yemedi. bildiğiniz ne ayarları var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hallettim server işini. pati ile girelim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 banlıcaksanız tekrar gelmiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 banlamayı teknik olarak bilmiyorum bile o derece =) default casual ya da competitive açıyorum onla takılıyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 servera baglanirken senin dış ıp'in iki nokta port numarası şeklinde giriliyor olması lazım servera portları açtıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 server command'ine +ip parametresi fln vermek gerekiyormuş. oradan patlamışım hallettim sonra. 4 kişiye kadar girdik en çok pingi olanın 30'du. 10 kişide fln da bu şekilde kalacaksa iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 df said: 1-2 maç daha yaparsam daha da alışırım ben. benim matchmaking ile girince rush ile 3-4 kişi delip geçiyorum o yüzden rahata alışmışım. senin matchmaking ile yemiyor bu adamlar iyi =). sonlarda taktik değiştirdim toparladım ama. =) 6 ay olmuş hala öğrencen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bizde bi tane master guardian girdi diye rakibin hepsi master guardian giriyor. o konuda mal biraz matchmaking. =) bu arada o 6 ayın 5 ayını kendim oynadım yine. sizle 2 haftadır giriyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 valvenin trde server açması için nereye başvurmamız gerekiyor ?? var mı öyle bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 south america serveri yok ki bizim nufus kadar adm cs oynuyo brezilyada, diger arjantin blmemneyi saymiyorum. tr zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dedicated takılalım diyorum sesiniz çıkmıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 1mbit ttnet uploaduyla ne dedicatedı abi allasen sdf, tabii fiberim var uploadum 50mbit falan dersen gg hareket halindeyken sprayi adjustlamışlar ama halen adadadadad strafeliyorum accuracy değişmiyor diyen elemanlar var redditte, steam forumlarında falan. yapamamışlar [ GAMEPLAY ] - Adjusted the function that mapped movement speed to weapon inaccuracy. The linear portion of this function is now exponential. [ MAPS ] - de_dust2: Fixed collision bug in Bombsite B, tweaked fog, fixed navmesh naming. [ MISC ] - Added support for more Unicode characters in player names. - Fixed a rare incorrect name truncation in the death notice feed, scoreboard and main menu. - Fixed truncation of the competitive maps selection when all maps were selected. - Smoke volume is now cheaper to render. - Players that spawn and don't move for longer than sv_spawn_afk_bomb_drop_time (default 15 seconds) will automatically drop the bomb. Thanks GreenTea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 csgoyu 5 dolar yapmıslar ya, haxorlar depolayacak şimdi oyunu her hafta bi tane açarlar artık offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi hayatımda bu kadar erken ve önden ağlamak görmemiştim sdfsfs. tebrik etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hergün 1-2 report demosu izliyorum overwatchdan hepsi hack, bi de öyle çaktırmadan değil adamlar sallamıyo sonuna kadar açıyolar. gel de ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar