goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 peki 19" 4:3 derken, yani cs oynamadığın zaman da mı aynı monitörde oturuyodun? film dizi falan izliyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 27" monitormu olur ya tv gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 goldbären said: peki 19" 4:3 derken, yani cs oynamadığın zaman da mı aynı monitörde oturuyodun? film dizi falan izliyodun? 2007de aldım sanırım "SAMSUNG 961BF" o zamandan beri başka monitor kullanmadım notebooklarda oyun ve film muhabbetine girmedim pek. şimdiki de "asus vg278h" çok garip geliyor her yazılımın kullanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 abi 27" olur da 19" 4:3nedir yahu. csye girme makinesi olarak kullanmış adam pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 sağa sola bakayım derken boynu ağrır insanın 27 nedir ya :D benim en üst limitim 24 16:9 . oda fazla ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 19, 21.5, 23 kullandım. hepsi başta büyük geldi 1 hafta sonra gözüm alışınca küçük gelmeye başaladı. 27'de aynı olur büyük ihtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 cs oynadığım kadar fallout oynamışımdır heralde , Quakeler , diablolar, eski güzel oyunların hepsi 4:3 olduğundan öyle kaldı. 16:9 tamamen distraction çok fazla detay var Skyrimde kendinden geçiyorsun belki ama MP-FPSlerde ne kadar detay o kadar konsantre bozukluğu adamı ilk mermide ilk 3 snde öldürmek yerine gördüğün zaman 4 mermi ilk 5 saniye falan oluyor. Gözüne diğer objeler takılıyor falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yeni güncelleme geldi. mirage var, başka bir şeyler daha var. hep gündemi değiştirme çabaları. http://blog.counter-strike.net/index.php/2013/06/7238/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 keyfiyle cs oynayamadım ya #sendirenmettnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 pati serverindan banlandığımdan beri ilk defa uzun soluklu oynadım. osmaniac hala öğrenememiş oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 comp niye yapmadık dün. 15 dk bank oynayıp kaçtık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 benim arkadaş önceki maçta maç bitmeden çıkmış 30 dk ban yemişti. onu bekleyemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bu akşam oynayalım nütfeeeenn benim masaya 4 TL lik açar mısın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 geç saatte olursa gelirim. man of steel'e düşeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 yaptığımız maçları konusmalarla beraber nasıl kayda alıyoruz ve ne kadar yer kaplıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 oyun indirime ne sıklıkta giriyor,geçen indirimi kaçırdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bi ara oynayalım la hala öğrenmemiş olan varsa öğretirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Oyunu Free to Play mi? Nasıl oynayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 değil 15 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 S-H said: değil 15 dolares bu oyuna 15 dolar çok degil mi buna o parayı vereceğime gider bf 3 alırım konsola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 konsola fps yakıştıramıyorum ben o yüzden bana sorarsan cs al daha iyi,betada oynamıştım fena değildi,şimdi patchlerle falan daha da iyi olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Aiko said: yaptığımız maçları konusmalarla beraber nasıl kayda alıyoruz ve ne kadar yer kaplıyorlar ? camtasia studio veya fraps gibi programlarla kaydedip, movie maker / sony vegas gibi programlarla küçültmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 http://obsproject.com/ bununla kaydediyorsun. İstersen canlı yayın, istersen local bazlı (istersen her ikiside). Ayarları biraz kurcalaman gerekir anlayabilmek için. Program hem kaydeder, hemde codec ile sıkıştırır. Bir daha convertle felan uğraşmazsın. Ayrıca oyunları directx üzerinden kaydedeceği için fps sorunu yaşamazsın. Masaüstünüde kaydetsen pek sorun etmez. Camtasia vs. gibi programların içine girersen çıkamazsın. Hem gereksiz vakit alır işlemler hemde gereksiz pc yi kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 JestersTear said: bu oyuna 15 dolar çok degil mi buna o parayı vereceğime gider bf 3 alırım konsola? Multiplayer oyunlar için 15 dolar ne zamandan beri "çok" oldu? 15 dolara BF3 alabiliyorsan al tabii, BF3 Premium Edition origin'de 50 euroya (indirimle 35 euro) satılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Warhero said: JestersTear said: bu oyuna 15 dolar çok degil mi buna o parayı vereceğime gider bf 3 alırım konsola? Multiplayer oyunlar için 15 dolar ne zamandan beri "çok" oldu? 15 dolara BF3 alabiliyorsan al tabii, BF3 Premium Edition origin'de 50 euroya (indirimle 35 euro) satılıyormuş. ttnet 49tl'ye satıyodu geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar