Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

peki 19" 4:3 derken, yani cs oynamadığın zaman da mı aynı monitörde oturuyodun? film dizi falan izliyodun?

2007de aldım sanırım "SAMSUNG 961BF" o zamandan beri başka monitor kullanmadım notebooklarda oyun ve film muhabbetine girmedim pek. şimdiki de "asus vg278h" çok garip geliyor her yazılımın kullanımı
Sosyal ağlarda paylaş

cs oynadığım kadar fallout oynamışımdır heralde , Quakeler , diablolar, eski güzel oyunların hepsi 4:3 olduğundan öyle kaldı.

16:9 tamamen distraction çok fazla detay var Skyrimde kendinden geçiyorsun belki ama MP-FPSlerde ne kadar detay o kadar konsantre bozukluğu adamı ilk mermide ilk 3 snde öldürmek yerine gördüğün zaman 4 mermi ilk 5 saniye falan oluyor. Gözüne diğer objeler takılıyor falan fistan
Sosyal ağlarda paylaş

http://obsproject.com/

bununla kaydediyorsun. İstersen canlı yayın, istersen local bazlı (istersen her ikiside).

Ayarları biraz kurcalaman gerekir anlayabilmek için. Program hem kaydeder, hemde codec ile sıkıştırır. Bir daha convertle felan uğraşmazsın. Ayrıca oyunları directx üzerinden kaydedeceği için fps sorunu yaşamazsın.

Masaüstünüde kaydetsen pek sorun etmez. Camtasia vs. gibi programların içine girersen çıkamazsın. Hem gereksiz vakit alır işlemler hemde gereksiz pc yi kasabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

JestersTear said:

bu oyuna 15 dolar çok degil mi buna o parayı vereceğime gider bf 3 alırım konsola?

Multiplayer oyunlar için 15 dolar ne zamandan beri "çok" oldu? 15 dolara BF3 alabiliyorsan al tabii, BF3 Premium Edition origin'de 50 euroya (indirimle 35 euro) satılıyormuş.

ttnet 49tl'ye satıyodu geçen gün.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...