Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ne garbıçı la bad rats gibi oyun yap da görek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Yapılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 haftasonu indiriminden istifade aldık bakalım... herkes dust ta deathmatch yapmıyodur umarım. assault filan çekiyo canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 assault olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 freeweekend ne zaman bitiyo ya karşı takımın 5i de 18 mayıs tarihli account ve hesaplarında tek oyun csgo olarak oynadılar ahahahah. tahmin edin kaçı haxordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cs:go steam trade cardlar var elimde.. IDK ve Balkan.. dota cardlarıyla degisiyorum haberiniz olsun isteyen pm kassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/ WHO WATCHES THE OVERWATCH?! güzel bi olay yalnız, matchmaking hilecilerden arınacak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 denetleyenleri odullendiren bir sistem de yapsaymis. adam durduk yere niye 10 dakikasini versin bu kapitalizm caginda? GOMNIZ VALVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 daha beta, ilerde steam wallet, oyun moyun verir iyi overwatchlara. çevirmenlere sürekli veriyo bi şeyler. bence bu sistem işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oynadığımız match'i hemen peşinden izleyebilsek daha pratik olur. şüphelendiğimiz adamın gözünden izleriz ve biz mi yetoyuz yoksa hack'mi var anlarız. kanıtla rapor ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 overwatch'a katılmak için birşey yapıyor muyuz? yoksa otomatik mi beliriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 otomatik. 8 yıllık elit hesabımı yapmamışlar darıldım gabe abiye. çok fazla report yediysen olmuyomuş, beni ondan eledi herhalde her ezilen hekor diye reportluyo ya arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aynen bende de yok bir hareket. Ayıptır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben zaten direk vac bandan kaybediyorum asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ulan aç kapa yapıyosunuz bi de overwatch mı olcaktı. adamlara bak ya. yüzsüz herifler., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 steam card'lar ne işe yarıyor ? 3 tane aldım geçen gün ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Silphatos said: otomatik. 8 yıllık elit hesabımı yapmamışlar darıldım gabe abiye. çok fazla report yediysen olmuyomuş, beni ondan eledi herhalde her ezilen hekor diye reportluyo ya arkadaş. (((((((((((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 goldbären said: ulan aç kapa yapıyosunuz bi de overwatch mı olcaktı. adamlara bak ya. yüzsüz herifler., seni hiç sevmiyorum ayu -Deno- said: steam card'lar ne işe yarıyor ? 3 tane aldım geçen gün ben satıyosun steam walleta para giriyo 3 5 dolar Desqpio said: Silphatos said: otomatik. 8 yıllık elit hesabımı yapmamışlar darıldım gabe abiye. çok fazla report yediysen olmuyomuş, beni ondan eledi herhalde her ezilen hekor diye reportluyo ya arkadaş. (((((((((((: yalansa yalan de öküz (yeni bi avatara geç artık) hayvanlar alemi gibi la forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 satayım sana silph. 12 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 şurada satcan, ben 1 cent bile vermem kart ne la ahah http://steamcommunity.com/market/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Silphatos said: seni hiç sevmiyorum ayu Silphatos said: yalansa yalan de öküz (yeni bi avatara geç artık) Silphatos said: hayvanlar alemi gibi la forum Silphatos said: otomatik. 8 yıllık elit hesabımı yapmamışlar darıldım gabe abiye. çok fazla report yediysen olmuyomuş, beni ondan eledi herhalde her ezilen hekor diye reportluyo ya arkadaş. kisnedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tüüü kaçırmışım indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kartlar normalde ne ise yariyor? maksat sadece collectible alip/satmak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 steam profil level'i diye bir sey cikardilar. topladigin her seri 100xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bi de badge craftlayınca smiley ve background düşüyo oyuna özel. şu csgo background baya güzel, birkaç cent olunca alırım. http://steamcommunity.com/market/listings/753/Holding%20Pattern?filter=global%20offensive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar