Seyh-hulud Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 duzenli oynayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ben de yukledim laptopa yine, arada atarim. Su an dota oynuyorum bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 I'm the most complete CSGO player on Pati, takım yok ama işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bende oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 silp gel bi' ara ogreteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kaç ay oldu sen oynamayalı, yürümeyi unutmuşundur belki oyunda huaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 fog kapatma niye sv_cheat istiyor ya :( Gözümün içine ediyor şu oyun. Biraz ileriyi görmek zor. salak salak glowlar vs. Ayarları lowada alsam birşeyler kalıyor yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 se maplerde oynayacan sıfır fog için nuke_se dust2_se falan onlar da valve'un matchmakinginde yok esl versus ve eseada falan var ya da düz public serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Adamların classic competitive'e neden se map'lerini koymadığını anlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Biz her akşam, olmadı 2 günde bir 3 map oynuyoruz en az 13 senelik ihtiyarlaşmış klanımızla hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu paralı gather sistemleriyle anlaşmaları var herhalde onun dışında bi açıklaması yok. millet bağırıyo aylardır 128 tick yapın serverları ve se mapleri koyun diye ama sallamıyorlar, 128 tick serverlara 2 kat fazla band harcatıyo, ona bi şekil he tamam deniyo da mapleri koymamaları çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Çok basit birkaç şey yapmaları gerekiyor ama aylar sürüyor bu. Mesela karşıya bazen iyi takım geliyor 16-14 falan bitiyor oyun, adamlarla devam etmek istiyorsun ama remach dersen aynı haritada oynatıyor, ulan vote falan aç başka haritaya geçelim işte off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yuri boykaya özenip 90ms serverlarda oynamanın anlamı yok. Bilginiz var mı yakın zamanda TR official server falan açılır mı? deli gibi dönmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Silphatos said: kaç ay oldu sen oynamayalı, yürümeyi unutmuşundur belki oyunda huaeh eskiden ne eserdik simdi eser kalmamis cCc gecen operation payback oynadim biraz iste o kadar fkdsfjs. pleb dolu. map'ler fena degil. thunder'a kufur ede ede oynadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 eskiden ekmektin şimdi çorbaya koymalık kıtır olmuşundur aeudf la minik osmanım kaç tane oyunda gördün ofişıl tr servırı, dandik f2p mmolar hariç. o imkansız ama pingler zaten o kadar kötü değil 40-50 ile oynuyorum ben comp, limit 60'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 350 pingle superonline serverlarında pusu yaptığım günleri hatırlattınız. ct/t farketmez baseden çıkmazdım. 350 ya 350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 33.6k modemle 180i geçmezdi benimki ne dandik bağlantılarınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 33k modemdi, bi de basbakır kablolar vardı sanırım. allaha şükür ak parti hükümetinden beri bir kere ping sorunu yaşamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Millet kabloyla 60 70 le oynardi bizde iyi gunde 140 150 olurdu . Ezdigimiz cok olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 goldbären said: 350 pingle superonline serverlarında pusu yaptığım günleri hatırlattınız. ct/t farketmez baseden çıkmazdım. 350 ya 350 Ne günlerdi ya , 1999-2000 Hep HS yerdim o zamanlar. Kablo ile bağlananlar hep birinci olur serverlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 silp çok paslanmış. kendine gel silp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 güzel yalan olduk ama. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Noldu lan uzun atip tutuyordu, fos mu cikti? gfgdghdfmgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Benim de Superonline vardı, 150-200 oluyodu, 90'lık kabloculara sövüyodum, sonra kabloya geçtim 50-60 seviyesine indi, 130-140'lık ADSL'lilerle dalga geçtik, sonra o kablo oldu 5-15, ADSL oldu 70 falan hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ekmeklerle oynayınca beni de etkiliyolar, kendi rankimden düşükle oynamam daha lel. bunlardan sonra 3 maç yaptım 3'ü de win Автомат Калашникова 128k adsl akardı kojiroh, ama 16 kişilik cod1 serverında patlıyodu upload 8kb mı neydi oyun daha fazla istiyodu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar