df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi ben 3-5 el kötü başladıysam kaçarı yok zaten. bitene kadar öle. moral çok etkiliyor beni. gaz lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Dün hastalıktan oynayamadım ya, bugün yine döner mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu gece gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ya o haxor adamlardan sonra gittim public'te bir yarım saat daha dövdüm birilerini de iyi geldi. Darklight1903 said: Silphatos said: sam oyuna demediğini bırakmadı ama fakir versiyonunun süresi bitene kadar da oynamayı ihmal etmedi. http://www.stressyado.com/wp-content/uploads/2010/08/beynimiz-nasil-calisir.jpg ahuah aynen bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 indirmediğime üzülmedim :| ama gw2 indirdiğime üzüldüm 14.4gb töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 uber muber diyosun ama kurtaramamissin takimi. fakir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi anca kendimi kurtarabilirdim sen görmedin nasıl bi takımla oynadık, adamlar wcg finalistiydi. osman tanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yanlislik olmasin; 92' WCG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 '...sene 92, wcg'deyiz... colt'ta grenade launcher var o siralar...' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 CS competitive hala güncelliğini koruyan, eskimeyen bir yapıya sahip bence. Ne COD ne de başkası taktiksel, kişisel ve takımsal bazda yeteneğe bağlı değil. Küçük yenileştirmeler deneyebilirler. Ben acaip stun grenade istiyorum mesela, işe yarayan bir tool olur, taktikleri çeşitlendirir. Başka başka şeyler eklenebilir. Ama şuan ki haliyle bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Silphatos said: abi anca kendimi kurtarabilirdim sen görmedin nasıl bi takımla oynadık, adamlar wcg finalistiydi. osman tanır bu osman geçen gün gelip .kill çekecek osman mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Oha patide oynanan bir oyun. Alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 alma oynanmıyor artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Damn. Hon günlerini özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 elimizi attigimiz her oyun kuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 al al, ne kadar cok insan, oynama durumunda o kadar kolay adam bulma sansi. 10 dolar zaten. fakir bar'da 2 bira parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Hakkaten ha asdömasd. Hon'un altın çağı çok güzeldi ama. İyi eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 war z oynuyo cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Benimki de soru mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 alın la alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Dworgian said: Silphatos said: abi anca kendimi kurtarabilirdim sen görmedin nasıl bi takımla oynadık, adamlar wcg finalistiydi. osman tanır bu osman geçen gün gelip .kill çekecek osman mı :D kılıcını çalan osman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 quake'de sildik, 1 el cs mi aksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 /facepalm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar