dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Myshkin said: kız tarkan bıyığı bırakmış abi benim bıyıklar böle değil
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bu kız ağdayı keşfetmiş belki estetikle güzelleşmiştir lan yıllardır aynı resim
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 çocuğu bile oldu ya.. eksdays'ın teyzesi bu.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dasaaa said: çocuğu bile oldu ya.. eksdays'ın teyzesi bu. hemde dünyanın ilk yy cocuğu
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bu ne ya, benim kızım olsa duvara çiviler üstüne dantel koyarım
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Cuce said: dasaaa said: çocuğu bile oldu ya.. eksdays'ın teyzesi bu. hemde dünyanın ilk yy cocuğu abi adam arkadaşım değil. bu kadar yazdığıma bile "ne diyon lan" dese "haklısın abi. çok doğru vallahi. bravo" der boynumu büker giderim. bişi diyemiyorum şimdi.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ha ha commentler akmıs yalnız. bi de meme yok gibin (td) der ve kacar
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o paraya kadını adnan hoca mode on duruma sokarım dahi
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 meme yok meme yok. arkadaş ne inek memesi sevladısı milletmişiz be. Abi o gördüğünüz filmlerde şurda burda çoğu slikon, hepsi makyaj hilesi. http://www.youtube.com/watch?v=HErdtVkR3Nw ha cidden orantılı ve dolgun göğüslü kadınlar mevcut ve gayet güzel tabi. Ama gerçek hayat böyle değil. Ayrıca kadın doğum yaptıktan sonra büyür o göğüsler merak etmeyin siz. hadi koş 3 çocuğa başla. Kate Upton gibi sevgilim olsun onla yaşlanayım diyorsanız Kate Upton o memeleri ameliyatla düzeltmezse 40 ında kamburu çıkar. Yer çekimi diye birşey var. SSK'nız karşılamaz tedavi masraflarını daha sonra.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 okumaya değmez. lan meme görmemiş olsak inanıcaz adama. boş verin memesizlikten sayıklamış genç.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 67m dolarla iki taraf da kendine metres alır, gideri boşverin gelire bakın.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dasaaa said: Cuce said: dasaaa said: çocuğu bile oldu ya.. eksdays'ın teyzesi bu. hemde dünyanın ilk yy cocuğu abi adam arkadaşım değil. bu kadar yazdığıma bile "ne diyon lan" dese "haklısın abi. çok doğru vallahi. bravo" der boynumu büker giderim. bişi diyemiyorum şimdi. abi ben hiç bişi anlamadım...
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 mani said: meme yok meme yok. arkadaş ne inek memesi sevladısı milletmişiz be. Abi o gördüğünüz filmlerde şurda burda çoğu slikon, hepsi makyaj hilesi. http://www.youtube.com/watch?v=HErdtVkR3Nw ha cidden orantılı ve dolgun göğüslü kadınlar mevcut ve gayet güzel tabi. Ama gerçek hayat böyle değil. Ayrıca kadın doğum yaptıktan sonra büyür o göğüsler merak etmeyin siz. hadi koş 3 çocuğa başla. Kate Upton gibi sevgilim olsun onla yaşlanayım diyorsanız Kate Upton o memeleri ameliyatla düzeltmezse 40 ında kamburu çıkar. Yer çekimi diye birşey var. SSK'nız karşılamaz tedavi masraflarını daha sonra. Şunu red yazdı sandım.
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 maniyi bu davasında destekliyorum babaanneciler vs ideal gögüsçüler
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 gideri yok diyenler troll rozetlerini ve klavyelerini masama biraksin, departmani hayal kirikligina ugrattiniz cocuklar.
DoD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: xunn alır. Tek şartı yerine getiremiyor :/
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 o para için bile bu kızla evlenilmez yaa. ya da işte evlen 1 seneye ayrıl falan o olur bak.
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gideri var kesin,ayrıca meme yok da göbek de yok abi..
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi yeni silikon enjeksiyon teknolojisi bile bulurum o para ile. artık zayıf, memesiz kadınarda futbol topu yutmuş yılan gibi görünen silikonlara son!!
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 öyle bir teknik var ki zaten.. "su damlası" diyorlar.
Öne çıkan mesajlar