Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6.Hafta | Orduspor - Galatasaray | 28.09.2012 20:00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

bu takım iyi ki. ara sıra yenilgiler olcak tabiki; çünkü oyuncularda form düşüklüğü olcak, tıpkı hocada da olacağı gibi -ki f.terimi hiç sevmem-, mental olarak hazır olmayabilirler. bu takım hala şampiyonluğun en büyük adayı. gs nin şampiyon olma olasılığı, fb den fazla. ama avrupada bir şey yapabilir mi, mesela çeyrek final. büyük hayal, tabiki olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

@Sotto,

senin dizilişe katılıyorum bende, ama malesef o dizilişin sağ kanadı olduğu gibi sol kanadı da olacak. Yine eksik, yine eksik.

Üstüne üstlük FT'nin kafasında bu yıl için tek bir düzen veya sistem diyeyim olduğundan ötürü açık açık zerre 4-3-3 düşünmediği de ortada, yapılan transferler bunu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

@Sotto,

senin dizilişe katılıyorum bende, ama malesef o dizilişin sağ kanadı olduğu gibi sol kanadı da olacak. Yine eksik, yine eksik.

Üstüne üstlük FT'nin kafasında bu yıl için tek bir düzen veya sistem diyeyim olduğundan ötürü açık açık zerre 4-3-3 düşünmediği de ortada, yapılan transferler bunu gösteriyor.

3 ortasaha kesinlikle bazı maçlarda yapılmalı.ama geçen sene beşiktaş ile 0-0 biten maça kadar ve o maçta da tek forvet oynamış ve baya zorlanmıstı takım.o günden sonra elmander-baros derken çift forvette takım akınca yerleşti ve şampiyon olduk.o yüzden terim vazgeçmez gibi geliyor

fakat engin baytar ne kadar laf etsekte takımın önemli bir parçasıymış gördük.adam bitmeyen enerjisi ile her maç koştu mucadele etti çok faydalı oldu
Sosyal ağlarda paylaş

adamların tüm ciddi atakları balta nın kanadından oldu.hatta ilk golde ordan geldi.tamam ordu çok iyiydi ama ilk gol bizi çok bozdu.zaten çok iyi kapanabilen bir takıma karşı erken gol yiyince maçın sonucu belli oldu zaten.

adamlar hem çılgın gibi kapanıyor atağa çıkıncada takım halinde atağa çıkıyor.cuper kalitesini yine konuşturdu.bu sene çok can yakıcaklar belli oldu

cris te çok tırtmış :P yerine dany oynasın daha iyi.bide bence gs nin ideal forveti elmander-umut olmalı.burak tüm maç boş boş gezdi.her topuda ezdi
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında maça bakınca Ordu'nun pozisyonları atakları filan yok ama Cuper çok iyi etüt etmiş GS'yi. Bildiğin resmen kilitlediler maçı ve dediğim gibi bizim hücum zaaflarımızı birbir ortaya koydu bu maç aslında. Gerekli dersler alınacaksa bence hayırlı olmuş olabilir bu maç, çünkü ben 4-4-2'nin uzun vadede sahip olduğumuz kanat adamlarıyla çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Türkiye Ligi dandik bir lig olduğundan, belli şeyleri düzgün yaparsan eğer ciddi üstünlük kuruyorsun takımlara. Ama Cuper gibi bir taktik adamı, mat edebiliyor işte, resmen İtalya ligi maçı izledik, kilitlendi maç. GS kendi topunu oynayamadığı zaman alternatiflerinin aslında ne kadar az olduğunu görebiliyoruz, Ben bunun üzerine düşüleceğini zannediyorum. Ayrıca Dany-Semih ikilisi bence oturtulursa daha faydalı olur. Dany çok hızlı bir stoper ve GS de oyunu rakip sahaya yıkmayı sevdiğinden o tarz bir stoper her zaman daha faydalı olacaktır ki bence Dany iyiydi hep oynadığı maçlarda...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

...Ordu gibi insanların tatil için bile gitmek istemeyecekleri bir yerin takımında kazandığı adamlara bakın Hector Cuper'in,...

hocam kusura bakma ama buna gerçekten alındım :)
seni ilk fırsatta Ordu'ya davet ediyorum, bütün masraflarını karşılayacağım söz veriyorum, bu düşüncenin değişeceğine eminim (zorla değil gönüllü) ;)

ha yazdığın diğer şeylere katılırım o ayrı konu da bu biraz ağır kaçmış söylemek istedim, anadoluda belki çok yer için bu ifadeyi kullanabiliriz (yine de kullanmayalım memleket bildiğin cennet çünkü -insanları layık değil o ayrı) ama Ordu bu "türde" bayağı gerilerde kalır yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...