Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ve Red'den saçmalıkları dinlediniz. Sendeyiz Birand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 sen ne diyosun ya sincap acaba hangi yetersizin fakeisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu takım iyi ki. ara sıra yenilgiler olcak tabiki; çünkü oyuncularda form düşüklüğü olcak, tıpkı hocada da olacağı gibi -ki f.terimi hiç sevmem-, mental olarak hazır olmayabilirler. bu takım hala şampiyonluğun en büyük adayı. gs nin şampiyon olma olasılığı, fb den fazla. ama avrupada bir şey yapabilir mi, mesela çeyrek final. büyük hayal, tabiki olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Açıkça yazdım. Sacmaliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 saçmalıyorsan diyorsan düzgün olanını yazıcaksın. aksini açıklayabiliyorsan açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 @Sotto, senin dizilişe katılıyorum bende, ama malesef o dizilişin sağ kanadı olduğu gibi sol kanadı da olacak. Yine eksik, yine eksik. Üstüne üstlük FT'nin kafasında bu yıl için tek bir düzen veya sistem diyeyim olduğundan ötürü açık açık zerre 4-3-3 düşünmediği de ortada, yapılan transferler bunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ordu tıklatmış ordu hakkaten iyi mi oynadı yoksa klasik fb-gs mağlubiyeti sonrası taraflı basının karşı takımı övme olayı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 DarKRideR said: @Sotto, senin dizilişe katılıyorum bende, ama malesef o dizilişin sağ kanadı olduğu gibi sol kanadı da olacak. Yine eksik, yine eksik. Üstüne üstlük FT'nin kafasında bu yıl için tek bir düzen veya sistem diyeyim olduğundan ötürü açık açık zerre 4-3-3 düşünmediği de ortada, yapılan transferler bunu gösteriyor. 3 ortasaha kesinlikle bazı maçlarda yapılmalı.ama geçen sene beşiktaş ile 0-0 biten maça kadar ve o maçta da tek forvet oynamış ve baya zorlanmıstı takım.o günden sonra elmander-baros derken çift forvette takım akınca yerleşti ve şampiyon olduk.o yüzden terim vazgeçmez gibi geliyor fakat engin baytar ne kadar laf etsekte takımın önemli bir parçasıymış gördük.adam bitmeyen enerjisi ile her maç koştu mucadele etti çok faydalı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bunu demeyi özlemiştim: zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 orduuu koyduuuu güzel uyuyor. Yalnız adamlar hepimize çakacaklar demedi demeyin. İlk sırayı GS aldı, sırada hangisi var bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ordunun 2 gol de baya iyi bu arada, ne karambol ne bişi bildigin ezmişler, ordu korkutacak bu sene belli oldu. ama gene de ZAAAAAAAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ordu bayaa iyiydi. konsantrasyon olarak çok üstümüzdeydi. yenilmek can sıksa da anadolu takımlarının böyle güzel futbol oynamaları ve statların doluluğunu görünce mutlu oluyorum şehir olarak haketti galibiyeti orduspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ordu iyi top oynamadi. Yani iyiden kasit kasip kavurmadi. Ama gerekeni eksiksiz yapti, bu yuzden iyiden daha iyi oynadi ordu. Ilk 5 icinde bitirir bu sezonu cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 adamların tüm ciddi atakları balta nın kanadından oldu.hatta ilk golde ordan geldi.tamam ordu çok iyiydi ama ilk gol bizi çok bozdu.zaten çok iyi kapanabilen bir takıma karşı erken gol yiyince maçın sonucu belli oldu zaten. adamlar hem çılgın gibi kapanıyor atağa çıkıncada takım halinde atağa çıkıyor.cuper kalitesini yine konuşturdu.bu sene çok can yakıcaklar belli oldu cris te çok tırtmış :P yerine dany oynasın daha iyi.bide bence gs nin ideal forveti elmander-umut olmalı.burak tüm maç boş boş gezdi.her topuda ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Abi terim burak denyosuna nasil sabretti benim aklim almadi yahu. Umutu kenarda gorunce eziyet bitti dedim ama cika cika elmander reyiz cikti. Herif her topu kaptirdi her pozisyonu oldurdu ya. Verin bunu sadriye geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 penaltısını yemeyelerdi ordunun iyiydi. uzun röfleli saçlı eleman favorimdi yalnız. tam bir emektar, saçları açılmaya başlamış falan sdf, nartallonun abisi gibi. bi de bıyık bıraksa tam old school 80ler topçusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bi de karambole 3. gol gelseydi yalnız efsane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Aslında maça bakınca Ordu'nun pozisyonları atakları filan yok ama Cuper çok iyi etüt etmiş GS'yi. Bildiğin resmen kilitlediler maçı ve dediğim gibi bizim hücum zaaflarımızı birbir ortaya koydu bu maç aslında. Gerekli dersler alınacaksa bence hayırlı olmuş olabilir bu maç, çünkü ben 4-4-2'nin uzun vadede sahip olduğumuz kanat adamlarıyla çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Türkiye Ligi dandik bir lig olduğundan, belli şeyleri düzgün yaparsan eğer ciddi üstünlük kuruyorsun takımlara. Ama Cuper gibi bir taktik adamı, mat edebiliyor işte, resmen İtalya ligi maçı izledik, kilitlendi maç. GS kendi topunu oynayamadığı zaman alternatiflerinin aslında ne kadar az olduğunu görebiliyoruz, Ben bunun üzerine düşüleceğini zannediyorum. Ayrıca Dany-Semih ikilisi bence oturtulursa daha faydalı olur. Dany çok hızlı bir stoper ve GS de oyunu rakip sahaya yıkmayı sevdiğinden o tarz bir stoper her zaman daha faydalı olacaktır ki bence Dany iyiydi hep oynadığı maçlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gs de cok kaçırdı ama. yani burak falan atıyodu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2 eski gs li değilmi goller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 reis futbolu bırakmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Gelsin hemen, geçsin altyapının başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 DarKRideR said: ...Ordu gibi insanların tatil için bile gitmek istemeyecekleri bir yerin takımında kazandığı adamlara bakın Hector Cuper'in,... hocam kusura bakma ama buna gerçekten alındım :) seni ilk fırsatta Ordu'ya davet ediyorum, bütün masraflarını karşılayacağım söz veriyorum, bu düşüncenin değişeceğine eminim (zorla değil gönüllü) ;) ha yazdığın diğer şeylere katılırım o ayrı konu da bu biraz ağır kaçmış söylemek istedim, anadoluda belki çok yer için bu ifadeyi kullanabiliriz (yine de kullanmayalım memleket bildiğin cennet çünkü -insanları layık değil o ayrı) ama Ordu bu "türde" bayağı gerilerde kalır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar