Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 gelen, duyan var mı? "1 milyon 153 bin 595 genç, sağlık sigortası prim borcuyla şok oldu. 1 Ocak 2012'de uygulamaya giren Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında, 1988 yılı ve sonrasında doğan 1 milyon 154 bin gence ailesinin gelirine bakılarak aylık 35 lira, 102 lira ve 212 liralık borç gönderildi." http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21558131.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Indeed.com dan yurtdışı iş ilanlarına bakmaya başlayalım bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aylardır var zaten bu. ruh hastası Hurriyet 3 ayda 1 aynı haberi farklı baslıklarla yapıyor. Zorunlu Sağlık Sigortası işte. tartışıldı. 18 yaşını doldurmuş, liseyi bitirmiş, okumayan, çalışmayan her erkek çocuğu sağlık sigortasını yaptırmak zorunda. Gelir hesaplanırken eve giren para ve malvarlığın hesaplanıyor. anne baba ve sen yaşıyorsun diyelim evde. Baba emekli, anne ev kadını. sen çalışmıyorsun ve üniversiteye gitmiyorsun veya üniversiteyi bitirdin işsizsin. Babanın emekli maaşı, üzerinize olan ev+arsa falan gelir olarak gösteriliyor dövlet tarafından. Kirada olup olmaması önemli bile değil. Mesela arsanız var vergisini veriyorsunuz ama duruyor öyle. Devlet bu gelir diyor hesaba katıyor mal gibi. Halbuki satmıyorsun veya satamıyorsun. Olmaz diyor arsa vergisi yetmez nefes alsan parasını vereceksin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 doğru ya, 88 li diyince farklı bir çağrışım yaptı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 88'liler daha 25 yaşlarını doldurmadılar ki? Ben 2 haftadır devlete para vermek için uğraşıyorum, memurların olaydan haberleri yok, SGK'ya gönderdiler, oraya buraya gönderdiler; en sonunda dün bir tanesi işi bilen birine telefon açtı, sonra arkasından bir form verdi, anan baban imzalasın getir dedi... Bugün annemin o tarafta işi vardı kadın gitti, demişler senin vermenle olmaz oğlun gelecek verecek. MK kaç para istiyorlarsa alıp yüzlerine çarpayım diyorum yok, o da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ayrıca harcamalarını da dikkate alıyorlar misal kredi kartın var 500 tl lik limtli gak guk diyemiyosun.anan baban da ödese zorunluya giriyor maksat ödediğin prim şişsin sen daha çok öde.. ne güzel memleket valla doğudaki vatandaşlarımız(!?) kardeşlerimiz(!?) kaçak elektrik kullansın parasını sen öde.. suriye den kaçanların condom parasını sen öde... ekonomi iyiye gidiyor diyen olmuşmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1986 http://shepherdinsuranceblog.files.wordpress.com/2011/11/fist-pump-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 lan bu bebeye bayılıyorum ya "ı hate sandcastle" vardı bunun dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1988 http://i.imgur.com/Gdp8w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 daaaaaaaamn ödemiyorum arkadaş düşsünler peşime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hasss. sene basında babam cok dediydi git ilgilen diye ben de sallamadıydım.hay amk 9 aylık borc zıctık.ama ben askerde idim lan.oradan yırtabilir miyim acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1988den sonra dogulur mu lan, suc sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 devlet anlamaz, faizi ile alır, masrafları da siz ödersiniz :) sen ödemezsen babandan alırlar, illa çıkar yani, resmi bir iş yapacaksan, bu uygulamayı bilmiyorum ama hiç denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ne zaman doğduğunun bir önemi yok. Çalışmıyorsan ve sigortasızsan ödemek zorundasın bu parayı. Özel sağlık sigortan olsa bile zorunlu. Ölmek istiyorum, istemiyorum sağlık sigortası desen bile zorunlu. Ölene kadar ödemek zorundasın emekli değilsen, işsizsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hmm.neyse para sıkıntım yokta bos yere bi halta yaramayan devlete para vermek. ulan libosluguna anayasa mahkemesine basvursam tatlı olur zaten canım sıkılıyor ugrasıcak bisi cıkar.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 temmuzda çıkışımı aldım ben gençler 23 yaşındaym. bana da giriyor sanırım bu. kim gitçek şimdi sgkya yaaa. yakında iş bulurum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 37.5 ödüyorum her ay buna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 peki bu naneyi odeyince,hastalandıgımızda devlet bakıcak mı bize?yoksa senin sigortan yok son nefesimizi verirken hastanede kusura bakmayın size hizmet veremiyoruz mu diyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 1990 http://i.imgur.com/oRduP.jpg ödemem tabi ki öyle bir şey gelirse. @siyim snuna deqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 vivavale said: peki bu naneyi odeyince,hastalandıgımızda devlet bakıcak mı bize?yoksa senin sigortan yok son nefesimizi verirken hastanede kusura bakmayın size hizmet veremiyoruz mu diyecekler? sigorta zorunlu hale getirildi devlet hastanesine kimlikle sıra alıyosun eskiden 14liraya fiş kesiyordun sadece. 135lira giriyor bana her ay hazirandan beri ödemedim işe girdiğim halde sgk borç gösterdi ödemeyide düşünmüyorum daha fazla 6ay ödedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben anlamadım bunu ya. Şimdi üniversite okuyorum, babamdan sigortalıyım 25 yaşıma kadar benim bir şey yapmam lazım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aquila said: 1988den sonra dogulur mu lan, suc sizde. bunu demeye gelmiştim, denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Universite okumayan issiz oturanlara diyor ilk postta sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 7thBreath said: ben anlamadım bunu ya. Şimdi üniversite okuyorum, babamdan sigortalıyım 25 yaşıma kadar benim bir şey yapmam lazım mı ? Bi öğrenci belgesi kap koş sgk ya. Öğrenci olarak 25 e kdr sorun yok. 25 te ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 zaten kronik rahatsızlığım var her sene götürüp veriyorum o zaman boşuna paniklendim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar