Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yeni konu açmaya üşendim şunu uplıyım, var mı beyler kullandığınız güzel, şık abartı pahalı olmayan bir cüzdan? spor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Boşver. eninde sonunda terden bozulacak. En azından göt cebine koyma da bari bacak terinden bozulsun göt teri yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 şunu kullanıyorum 2 yıldır http://i.hizliresim.com/025y1D.jpg 100tlye aldım taş gibi eskimiyor hiç. terden falan da bozulmadı çok iyi dayandı. ama inceden yavrum alim mi seni tadı verebiliyor o rozet gibi şeyden ötürü. polonun çok çeşit cüzdanları falan var aynı paraya. bi bak derim. karşıyakada pan kitabevinde bütün çeşitleri var yakınsan git bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben tommy'den almıştım. Yine 100 TL civarı gerçi en az 5-6 sene önce. bozuldu artık o da sdfs. 2 yıl az. 5 sene snora bozulmazsa ya terlemiyorsundur ya da harbi iyi cüzdan. Ben bir de göt cebine koymam. Ona rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ya olm 5 sene de aynı cüzdanı kullanmayıverin ya asdasd 5 sene ne olm üniversiteyi bitirip yurtdışında yüksek lisans yapıp dönüp işe başlarsın bu süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 kullanmıyorum cüzdan hiç telefon kılıfında kredi kartı + kimlik yeri var yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 kartlık kullanıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 devasa otesi kalinlikta cuzdanim var. uygun bi tanesini bulsam degistirecegim. cuzdan secmek zor is gercekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ya evet ben ona çok dikkat ediyorum bayadır aklıma hep şu geliyor ne doğru bi tespittir ya asdasd http://www.youtube.com/watch?v=gwEmQNd6wMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 vakkodan alınmış hediye geldi 2-3 yıl önce, 2 defa değiştirmeye çalıştım ama masterrace gerçekten değiştiremedim bozulmadı bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Black-ice said: ya olm 5 sene de aynı cüzdanı kullanmayıverin ya asdasd 5 sene ne olm üniversiteyi bitirip yurtdışında yüksek lisans yapıp dönüp işe başlarsın bu süreçte. Uni bitti. üstüne Executive MBA bitiyor. Harbi değişiklik zamanı gelmiş sdfs. Bende bir de bir salaklık var. Bütün fişleri cüzdana koyuyorum atmak yerine. Sodexo fişlerini bile. Sonra bir tomar oluyor. Cüzdanın şekli bozuldu bu yüzden resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 o zaman üstteki videoyu sana atmışım ben resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bende aslında kartlık falan kullanmak istiyorum da onların boyutları nasıl oluyor? Nüfus cüzdanı sığacak şekilde mi? @blackice bende polo'nun sitesine bakıyorum şuanda zaten onların ki güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 senin model çok iyimiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Black-ice said: o zaman üstteki videoyu sana atmışım ben resmen hahahahahhaha. Şimdi gördüm. Direk bu benim ya. hakkaten zor kapandığı zaman olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 http://static-cdn.morhipo.com/productimages/8718399200117/%5Bimg%5D%5B5%5D%5B1%5D%5B900x1234%5D.jpg?1235 Benimki bu. Tabi bozuldu, çok eskidi onda yıldan sonra. Ama ilk aldığımda incecik ve çok şıktı. Beğeniyorlardı direk cüzdanı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/Original/1355000/1_2822635.jpg bunun siyahı var bende, tek kötü yanı nüfus cüzdanı sığmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 söyle bisi görmüstüm tam böyle degil ama baya kücük kullanisli. http://cdn.shopify.com/s/files/1/0151/2011/products/triHOLD-Wallet-2_1024x1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 http://www.aogifts.com/media/products/original/rumors-online_2231_226214663.jpg bunlar kullanışlı. yalnız ben alaçatıdan 25 liraya aldığım custom craft deri cüdanı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 http://www.resimekle.net/resimler/2016/02/02/wp20140105002_35038168.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bende birinde gordum de soramadım. Seele'in koyduğu cuzdana benziyor. Fakat bır tuşa basınca 3 kart sıralı çıkıyor cuzdandan cok şık ve kullanışlı. Varmı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Madcat said: yeni konu açmaya üşendim şunu uplıyım, var mı beyler kullandığınız güzel, şık abartı pahalı olmayan bir cüzdan? spor değil. Tergana bak derim, doğru yazdım ismini sanırım, kullanıyorum baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 tuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 cüzdan değilde Cardholder kullanıyorum ben ama şunu hem hollandada bulamamıştım hemde DnR lara geeldiğinde kaçırmıştım. Bulan olursa bi haber etsin bana. Secrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben de kartlar için olan cüzdandan kullanıyorum paramı da cebimde taşıyorum iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar