whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 galiba seviyorak napacaz anladım: 1) kesicez :D 2) stand up yapacaz 3)eski erkek arkadaslarıyla tanısıp kızın huyunu ogrenecez (dayak yemeden :-)) 4)karizma takılıp tavis vermiyecez 5)kız bana bakmıyorsa bosa ümitlenmiyecez 6)? baska fikri olan varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sırf erkek arkadaşlarına kızı sorma, kanka olduğun bi kız varsa senin için o kızı *çaktırmadan* araştırmasını iste. ehe sonra daha kızla çıkmadan kankana araştırmasını söylediğinde 1 gün sonra kızın burcunu bile bilio olursun, o derece yani :) nese, sen bunları yap düzgün bi şekilde hele bi. eğer kız hala anlamamakta ısrar ediosa zeka sorunları olabilir, hemen uzaklaş heh[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hmm bi de kızlarla (normal arkdasşların olanlar) fazla görünme[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bence araya kimseyi sokmadan direk kendin hallet. bul bi yolunu tanış kızla. filmlerdeki gibi ehe. ottan bi sebepten birşey sölemiş olabilirsiniz birbirinize(sen weya senin yaptıın bişiden sonra o) tanışabilirmiyiz yada tanışmak istiorum seninle dersin.. sora merhabalar artar, muhabbetlere dönüşür,muhabbetler buluşmalara buluşmalar... dönüşebilir :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sana ne kızdan felan? git yazılarını yaz bakiim :)[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ehaha yarın yazılım war ya onla ilgilenirim yada uyurum şu an :p haftasonu yazmaya çalışırım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bilmmmioyrum ama gelsin artık yazılar beah[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hmm sly ın dedıgı daha mantıklı geldı bana :D ama kızın yanında sarı saclı bır kız var ondan ayrılmıor mına koyım kızı yanlız yakalamak oldukca zor uzhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 olmadı çıkarım alala[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ilk soyleyen sen ol.Ama bunu soylerken gozlerinin icine bakarak soyle.Guveninde tam olsun.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sagol wissy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ee baska bir fikri olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 İstiklal Marsinda bile ; helal olsun valla... Zamanla anlasırsınız sen cıkma canını sakın burda soylenenlerı yapma kendınden ne gecıyorsa onu yap ask baskadır be gulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 oyle kiza gedip seni seviyorum cart curt deme cikmada teklif etme (benimle cikarmisin deme yani) tanis sonra sinemaya gitmeyi teklif et yanina kendi kankani al oda en iyi kiz arkadasini alsin o zaman muhabbet kurmasi daha kolay olur. Sonra kizin ustune pek dusme yani zibidi, yalak izlenimi birakma kizin ustunde. Espri yap bol bol. bunlari dene olmassa gel baska taktik verelim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 haihahahah oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Sayenizde maddonayi bile tavlarım valla :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ya benim bir yerlarde baya bir etkili kılavuzum olacaktı onu bir araştır istersen test edilip onaylanmıştır[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sevip de napacaksın ki? bak şair ne demiş? şşş akıllı olun SAP olun[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Kızın karşısına geçip böle artisttik hareketler yap. Böle Kung Fu biliomuş gibi hayali bi adamla dövüş falan. Muhaha böle bi site vardı koptum gene ahah.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 non serviam ne dergisi çöpçatanmı :P.. güselmiş.. okunması farzdır![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Muha lan olm seninkide iş mi kızlar durduk yere kesmes adamı demekki kızda sana karsı bişiler dusunuyordur :) senin anlattıgın olayın aynısı benim basıma geldi yakın tarihte ama benim ki kotu bitti sayılır dur anlatam Aynı senin olay gibi kız beni kesiodu(istiklal marsındada :):)) tabi ben yerimde duramam hatun super oldugu icin atladım seninkinden bir farklı olay kızın cıktıgı vardı bi zaman sonra ayrıldılar sanmıstım saglam olmayan kaynaklar yuzunden hehe halbuki ayrılmamıslar cıktıgı herifide gorsen kro nun allahı :) Bak kızı tavladıktan sonra ortada kro fln kalmas dedim(tabii riskli bir olay arada kro nun gazabı da var cevresi baya genisti) neyse bi kaç gun kızın yanında konustum işte su kızlar boyle erkeklerde ne buluyor 5 para etmez fln...... Kız kro dan ayrılmamıs ama bana ayrıldım demişti ben atladım direk neyse uzun lafın kısası hatun la cıktım 1 hafta surdu :) bende boyle bi lanet var neyse Ustune bide krodan dayak yedim (ve işte kronun gazabı dedigim olay) Sonuç= 2 ölü 5 yaralı ben derim kız milletinden uzak dur o gun bugundur hemen atlamıyorum biraz daha arastırıyorum ne demişler sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yermiş :) benimkide o hesap [emin degilim ama kız için deydi galiba] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Yıllardır sürdürdüğüm sap felsefemi bozmuştum. Ama ayrıldıktan sonra anladım ki... BabaCum'um dediği gibi !Akıllı Olun, Sap Olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Zuahahaha olm sen varya bırak madonnayı piyasada millete kız bırakmazsın bööle giderse *!Tavşanlar gibi Ürer*[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Nukem_Verite, 21 May 2003 17:00 tarihinde demiş ki: Taktik kullanırsanız kesinlikle başarılı olamazsınız. O yüzden taktik vermiyeceğim zaten gerçekten seviyosan taktik falanda kullanamassın sadece Konuşurken ona aşık olduğunu sıkça belli edicek ve ona güven vericek şekilde konuşmalısın.Kız iyice yavşadığında teklifi basmalısın zaten aşıksan belli edicek konuşma ve güven verme işini halledersin eğer yavşatma derecesini en iyi derecesinde tutarsan ( bak şimdi olay taneciklerde der kahve yapmaya gönül vermiş insanlar ne çok fazla öğütülmüş olucak ne de çok büyük işte bunu ayarlamak kahve yapmaya benzer ) elinden kimse kaçamaz like me[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. adam cm oynaya oynaya taktik falan bırakmadı ortada sonunda.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar