Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Addon var direk curseden indirebiliyorsun. Auto Set Max Camera Distance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 addon said: do local f = CreateFrame ("frame") local AddonName = ... f:RegisterEvent ("ADDON_LOADED") local AdjustCamera = function() if (not InCombatLockdown()) then SetCVar ("cameraDistanceMaxZoomFactor", 2.6) MoveViewOutStart (50000) f.Ticker:Cancel() f = nil end end f:SetScript ("OnEvent", function (self, event, ...) if (AddonName == ...) then f.Ticker = C_Timer.NewTicker (1, AdjustCamera) f:UnregisterEvent ("ADDON_LOADED") AddonName = nil end end) end O addonda bu kod var. Yaptığı tek şey saniyede bir cameraDistanceMaxZoomFactor değişkenini 2.6ya ayarlamak ve kamerayı en geriye zoomlamak. /console cameraDistanceMaxZoomFactor 2.6 Şu komutu bir kere çalıştırmak yetiyor, bildiğim kadarıyla 7.1'de yeni bir CVar ekleyerek (cameraDistanceMaxZoomFactor) zoomun resetlenmesi sorununu çözdüler. Bir kere kodu yazınca kameranın yazılan değerde kalması gerekiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 World Quest Group Finder ne gerek var demiştim ama ne güzel bir addonmuş ya hayat kalitemi yükseltti resmen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 eh be abso :) 2 tane wq addon var kaliteli 2 side bayağı yararlı aslında. Biri haritada tek tek rewardları gözteriyor, diğeri ise yan tarafta filtreleme ile ayırmanı sağlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Oyunda falan bi sıkıntı yok ama ne zaman Wow Launcher üzerinden vocie chat yapsam oyun sesleri gidiyor ama chat var. Neden olabilir. Kulaklık logitech H800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Darksun said: eh be abso :) 2 tane wq addon var kaliteli 2 side bayağı yararlı aslında. Biri haritada tek tek rewardları gözteriyor, diğeri ise yan tarafta filtreleme ile ayırmanı sağlayabiliyor. world quest list her türlü daha iyi ya, diğerini kullananları bu addona davet ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ben oynarken en çok ingame web browser olsun istiyordum. thottbota kolay bakmak için. yaptılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Hem group finder hem de world quest list kullanıyorum zaten süper keyifli. ayy thottbot ya ne guzel siteydi be Bu arada GottaGoFast kullanıyorum mythiclerin zamanlaması için ama tavsiye edebileceğiniz başka bi addon var mı Affixes'lerin ne oldugunu falan yazan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Loot dustugunde kimin işine yarıcagını soleyen bi addon gordumde, hangisidir bilen varmı, direk chat ekranında şunun item dusuk ona verebilirsiniz gibisinden bişe yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Evet ya mythicler için falan düşen lootu adam gibi gösteren bi addon var mı? Bu upgrade buna boşuna falan bilgisi olursa da süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamon Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Absolut said: Evet ya mythicler için falan düşen lootu adam gibi gösteren bi addon var mı? Bu upgrade buna boşuna falan bilgisi olursa da süper olur. Personal loot helper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Angry Keystones'u büyütemedim bi turlu kenarda fındık kadar duruyor. Var mı bi yolu veya ben bakarkör gibi görmüyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 DBMde ekranın ortasında çıkan uyarı mesajlarını nasıl editleyebiliriz. DBMin uyarı mesajı yerine kendi istediğim bir mesajı yazdırabiliyor muyum veya addonu bozmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Dbm im bir yerinde move to seçeneği var oradan hareket ettirebiliyorsun. Ama oynama yapabilir misin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 mesajlarda oynama yapmak için addonun dosyalarıyla filan oynamak gerekir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Zor olamamlı yani lua dosyasındaki "Runaway" yasını "Kaç La Kaç" yapmak yetmeli mantıken. Ama hangi komuttan sonra gelen gibi detayları bilmiyorum addon dilince. Warninlerden biri olmalı tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 abi kolay o, açıcan ctrl - f yapıp "run away" yazıcan, sana göstericek zaten o. onları değiştiricen işte. deneme yanılmayla bikaç seferde yaparsın gibime geliyo tabi orijinal dosyayı saklarsın bi yerde yine de nolur nolmaz (ya da komple baştan indirirsin addonu zaten nolcak onun boyutundan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Bir addon sorcam vanilla zamanında kullandığımız, hala var mı bilmyiorum; Bir mage addonu vardı, baya tasarımı güzel, yuvarlak bi şeydi, ortaya tıklayınca evocation basardı, yanında mapteki addon tuşları gibi dizili portal, teleport, conjure büyüleri vardı. Adı arcanist ya da mageist gibi bi şeydi. Var mı hatırlayan? edit: Buldum, Arcanum'muş https://i.hizliresim.com/V3R2Rj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 opie da güzeldir https://www.curseforge.com/wow/addons/opie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Atlasloot patlamış, güncellemiyolar bi türlü. Var mı buna alternatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Dungeon Journal? :D Yani arayüz olarak farklı olsa da Dungeon Journal ve collection tabı tam olarak aynı işi görüyor zaten. Ondan güncellenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Repler için lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 rep ve meslekler için lazım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Hala atlasloot kullanan varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 atlasloot un olayı sadece dungeon drop degilki. mesleklerin yaptığı eşyalar, factionların rep rewardları. bir çok şey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar