Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

addon said:

do
local f = CreateFrame ("frame")
local AddonName = ...
f:RegisterEvent ("ADDON_LOADED")

local AdjustCamera = function()
if (not InCombatLockdown()) then
SetCVar ("cameraDistanceMaxZoomFactor", 2.6)
MoveViewOutStart (50000)
f.Ticker:Cancel()
f = nil
end
end

f:SetScript ("OnEvent", function (self, event, ...)
if (AddonName == ...) then
f.Ticker = C_Timer.NewTicker (1, AdjustCamera)
f:UnregisterEvent ("ADDON_LOADED")
AddonName = nil
end
end)
end

O addonda bu kod var. Yaptığı tek şey saniyede bir
cameraDistanceMaxZoomFactor değişkenini 2.6ya ayarlamak ve kamerayı en geriye zoomlamak.

/console cameraDistanceMaxZoomFactor 2.6

Şu komutu bir kere çalıştırmak yetiyor, bildiğim kadarıyla 7.1'de yeni bir CVar ekleyerek (cameraDistanceMaxZoomFactor) zoomun resetlenmesi sorununu çözdüler. Bir kere kodu yazınca kameranın yazılan değerde kalması gerekiyor yani.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eh be abso :) 2 tane wq addon var kaliteli 2 side bayağı yararlı aslında. Biri haritada tek tek rewardları gözteriyor, diğeri ise yan tarafta filtreleme ile ayırmanı sağlayabiliyor.
Mesaj tarihi:
Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Oyunda falan bi sıkıntı yok ama ne zaman Wow Launcher üzerinden vocie chat yapsam oyun sesleri gidiyor ama chat var. Neden olabilir. Kulaklık logitech H800
Mesaj tarihi:
Darksun said:

eh be abso :) 2 tane wq addon var kaliteli 2 side bayağı yararlı aslında. Biri haritada tek tek rewardları gözteriyor, diğeri ise yan tarafta filtreleme ile ayırmanı sağlayabiliyor.

world quest list her türlü daha iyi ya, diğerini kullananları bu addona davet ediyorum :D
Mesaj tarihi:
Hem group finder hem de world quest list kullanıyorum zaten süper keyifli.
ayy thottbot ya ne guzel siteydi be

Bu arada GottaGoFast kullanıyorum mythiclerin zamanlaması için ama tavsiye edebileceğiniz başka bi addon var mı Affixes'lerin ne oldugunu falan yazan?
Mesaj tarihi:
Loot dustugunde kimin işine yarıcagını soleyen bi addon gordumde, hangisidir bilen varmı, direk chat ekranında şunun item dusuk ona verebilirsiniz gibisinden bişe yazıyo.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Evet ya mythicler için falan düşen lootu adam gibi gösteren bi addon var mı?
Bu upgrade buna boşuna falan bilgisi olursa da süper olur.

Personal loot helper
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
DBMde ekranın ortasında çıkan uyarı mesajlarını nasıl editleyebiliriz.
DBMin uyarı mesajı yerine kendi istediğim bir mesajı yazdırabiliyor muyum veya addonu bozmadan?
Mesaj tarihi:
Zor olamamlı yani lua dosyasındaki "Runaway" yasını "Kaç La Kaç" yapmak yetmeli mantıken. Ama hangi komuttan sonra gelen gibi detayları bilmiyorum addon dilince. Warninlerden biri olmalı tahminimce.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi kolay o, açıcan ctrl - f yapıp "run away" yazıcan, sana göstericek zaten o. onları değiştiricen işte. deneme yanılmayla bikaç seferde yaparsın gibime geliyo
tabi orijinal dosyayı saklarsın bi yerde yine de nolur nolmaz (ya da komple baştan indirirsin addonu zaten nolcak onun boyutundan)
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir addon sorcam vanilla zamanında kullandığımız, hala var mı bilmyiorum;

Bir mage addonu vardı, baya tasarımı güzel, yuvarlak bi şeydi, ortaya tıklayınca evocation basardı, yanında mapteki addon tuşları gibi dizili portal, teleport, conjure büyüleri vardı.

Adı arcanist ya da mageist gibi bi şeydi. Var mı hatırlayan?

edit: Buldum, Arcanum'muş

https://i.hizliresim.com/V3R2Rj.png
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...