bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Oak Interrupts Display buna alternatif var mı ya? adam GUI yapmamış şaka gibi. grup için interrupt rotation addonu gerekiyor, cd kontrolü yapabildiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bana da targetımın cast ettiğin speciali istediğim boyutta falan gösterebilecek bi addon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 quartzla ayarlayabiliyorsun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 lui kullanıyodum, tipi falan hoşuma gidiyodu aslında ama bu ara çok hata vermeye başladı ve biraz daha sade bi şey istiyorum sanırım. Kullandığınız ui leri koysanız, ya da bir kaç ui tavsiye etseniz şukularım çokca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Quartz bir sürü başka şey de yüklüyor bana basit bir eskiden olan SpellCastAlert falan gibi bi addon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 abi quartz başka şeyler yüklüyor tamam ama girip kapatıyosun yani, ayarlaması 5 dk bile sürmüyo yani. yıllardır kullanıyorum gayet lightweight bi addon kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Quartz'ı ilk çıktığı gün kurdum sanırım, sonra quartz'sız caster oynamadım sdf. O latency gösterme zımbırtısı Türkiye'de olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 7.01de kaldırmışlardı latency desteğini, geri geldi mi? Sırf onun için raven kurdum hatta bu xpac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 gençler ui paylaşın biraz cmonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Sadece Player ve Targetı kurmam yeterli değil mi kendimin ve targetımın castlerini görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 axedice said: 7.01de kaldırmışlardı latency desteğini, geri geldi mi? Sırf onun için raven kurdum hatta bu xpac Ben bu exp. hep tank oynadım ya. Quartz yine kurulu gerçi de hiç dikkat etmemişim latency olayının gittiğine. Dertleri neymiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bende gorunuyo abi hala, kaldırmamıs olabilirler mi acaba? yoksa ben baska bi seyi mi goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: gençler ui paylaşın biraz cmonn https://s4.postimg.org/4dk9sq1tn/Wo_WScrn_Shot_101816_194441.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 abi iyiymiş (tu) biraz sade ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 chat fade'de, diger menuler falan mouse uzerine gidince cikiyor otomatik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 üşenmezsen neler var uide ömden atsana pls ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 action bar yok UI'da, görünmez her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 1-2 bişey değiştirdim bu aralar, son hali böyle http://i.imgur.com/D1oKw8q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 hp barlar ortada olmadan nasıl oyun oynuyosunuz anlamıyorum gerçekten. hele 24 inch falansa monitör çok sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 onu heralde 2-3 kere denemişimdir ama onca seneden sonra alışamadım, gözler sürekli sol üste kayıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 yanlış oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 DBM party dungeonlarda problem mi var? Incompetible diyor party addonu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 alttaki fps/ms vb gosteren addon'un adı nedir? bu isleve sahip titanbar'ı biliyorum ama ekranın alt tarafını komple goturuyor. bunu da sanırım elvui ile yapıyolar ama bana onu yapan addon lazım sadece. https://i.hizliresim.com/AnZXP0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Raid dungeon vs sürekli benim charımı gösteren b,r addon var mı? Ok veya benzeri birşey ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 toggie said: alttaki fps/ms vb gosteren addon'un adı nedir? bu isleve sahip titanbar'ı biliyorum ama ekranın alt tarafını komple goturuyor. bunu da sanırım elvui ile yapıyolar ama bana onu yapan addon lazım sadece. https://i.hizliresim.com/AnZXP0.png ELVui Chat kutuları altına o şekil barlar koyuyor ayrı bi addon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar