arkimod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Koskoca EA minionlarına böyle fiyakalı "state of the art" motion capture stüdyoları falan kiralar sanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Hmmm.. Şimdi anlaşıldı. https://www.youtube.com/watch?v=kPQuUmiIcW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ulen siz söyledikten sonra şu yüz ifadelerine acaip takılmaya başladım öncesinde hiç bu kadar dikkatimi çekmemiş şimdi acaip gözüme batmaya başladım sağolun anasını satim asdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 -İNDİR SİLAHINI -ÖNCE SEN İNDİR!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 bence hersey normal, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 a a normal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 aikido var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 disarm animasyonunun kötülüğünü geçtim suratta değişen tek şeyin çene olması asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Kaede said: disarm animasyonunun kötülüğünü geçtim rpg olum bu. disarm etme animasyonu giriyor, ama disarm edilişinin animasyonu olmuyor çünkü orada zar atılıyor ve onda gelene göre success ya da fail animasyonu giriyor. azıcık ne oynadığınızı bilin. adamların doğru yapmış olduğunu anlayın. end of rine rine ends here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 budget of 10 adidas truck suits asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 direk we'll bang ok yapmışlar https://www.youtube.com/watch?v=CpeRk1YFn8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Yeni Shephard'a NPC surati vermemisler mi. Kalabalikta secemeyecegin bi karakter olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 axedice said: zaten millet de çözmeye çalışıyo sonraki ifade nasıl bir duyguyu temsil ediyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Ready to see more Mass Effect: Andromeda environments and gameplay? Tune in to @nvidia's CES keynote next Wednesday: January 4, 2017, 6:30 p.m. PST https://twitter.com/masseffect/status/814606946267492353 http://www.nvidia.com/object/ces-2017.html (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mass Effect: Andromeda will be launching in North America on Tuesday, March 21, 2017 and beginning Thursday, March 23, 2017 in Europe. birde yeni gameplay gelcek bi ara bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=NK6pgNxyunI sifir hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ne kadar dandik bir trailer ya... Oyun satmasın diye hazırlamış olmak lazım şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ultra kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 trailer degil ki bu gameplay video paylasmislar. tam bir konsol oyunu goruntusu var, onun disinda fena degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 skill/sınıf sistemini anlamadım pek, onun dışında combat mass effect kadar çok cover üzerinden dönmüyor gibi, o olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ya gameplay trailer zaten işte. Çok daha iyi gameplay görüntüsü paylaşılabilir hani dev diary özeti gibi. Seçilen combat sahnesi çok başarısız bence. yine de çok leş çıkmadığı sürece her türlü oynayacağım tabii :D @sam: exosuit falan var muhtemelen on-the-fly değiştiriyorsun sınıfını. Öyle anladım ben. İyice konsol casual kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 trailer diyince ben cinematic gibi bisi bekliyorum normalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Sam said: skill/sınıf sistemini anlamadım pek, onun dışında combat mass effect kadar çok cover üzerinden dönmüyor gibi, o olumlu. pauselayinca gozukuyor ayni siniflar. skill de ayni duruyor. ekstra skill bazinda bir tree var mesela orada flamethrower levelliyordu. gerci ben 3'u oynamadim onda da varsa bilemem. yalniz komple cover uzerinden donuyor gibi. farkettiysen oyun buyuk mob haduket cekerken COVER AL COVER AL diye uyariyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar