Law Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Norak said: said: There are people who aren't interested in romance at all. slm. Oyunlarda hiç işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 npc'leri kastetmişler benim o yazıdan anladığım, oyuncuları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Bioware ın önceliklerinin değişmediğini bilmek güzel. Yalnız hala tam hermafrodit olup panseksüelitenin bi adım ilerisinde bi ırk yaratmadılar sanırım? Asariler all female erkek fantezisi nihayetinde, yeterince inclusive değil ve roleplay seçeneklerimi de kısıtlıyor. Patriarşinin bileğini bükebileceğimiz bişey getirmeleri lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Black-ice said: aynen abi hiç unutmam 3. oyunda kaidenla muhabbet ediyordum bi gün hiç de anlamadım adama birşey dedim ekran değişiverdi. bir baktım hayvanlar gibi seks yapıyoruz 2 tane kaslı adam. homofobik olmadığımı iddia eden benim gözümde bir daha eskisi gibi olamadı o cengaver komutan demirel. modernleşmek zaman alıyor. bi de sanki açıp googledan "how do I fuck kaiden" yazmamış gibi anlatmıyor mu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 garrus varken ha? gülerim sana. http://www.reaxxion.com/wp-content/uploads/2015/01/Shepard_garrus_gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 azdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 gemi icinde loading screen yokmus sonunda, birde gene gemideki npc ve companionlar ayni noktada yapisik halde durmayacakmis artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 su topigi her guncelde gordugumde trigger geliyor endingler nasil icime oturduysa artik :( daha kotusu hani nolan scrubini tutup filmini cektirtmek olabilir http://i.imgur.com/5naFPuS.png anon hakli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 http://i.imgur.com/9kk3A.jpg oyunun sonunda o kadar emek var, anon haksızlık etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ayin birinde gameplay gelcekmis, onceki oyunlardaki bilimum uzayli irklari ilk oyunda yokmus. tek ihtiyacimiz olan irk Volus gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 multiplayer betasina basvurdum umarim cikar. fingers crossed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=NOIzH6UcoW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Oha Yani kötü olacağını bekliyordum da bu kadar kötü ve kopya yapmazlar diyordum, benim kötümserliğimi bile geçmiş adamlar. O turian guard ın elinden silah alma sahnesi neydi ya ahahahahah of r/cringe materyeli direk. Yeni evrene pathfinder diye gidiyorsun ama senden önce insanlar, turianlar ve kroganlar (ve voluslar ve asariler ve hentai tentacle monsterlar ve ...) zaten gidip b-type action flick settingini kurmuşlar "ARADIĞIMIZ ADAM NERDE CEK" senaryosu için. İçim kıyıldı yeminle Hiç değilse witcher sense koymuşlar asdasdasd bi tane kurtaran özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bu frostbite'da surat animasyonlarini hala cozememis olmalarina takildim ben, Battlefield falan oynamiyorum o yuzden bilmiyorum da onda da boyle mi, yoksa bioware yetersizligi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 guzel duruyor guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 onceki irklar yeni galakside yok dedilerdi, onlar bizile gelenler heralde. birde o suratlar nedir dfds combat baya hizli, onceki gibi coverdan covera olayini azaltmislar baya. batman tarzi forensic scanner da iyi olmus, ama ana karakter cok meh hala bence sheparddan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 arkadan hepsi ayni :P rip sheppy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ryder'ın suratını o çirkin asari gibi tumblrette generator'da yaratmasalarmış böyle kötü görünmezmiş herhalde ya. ekşın hareketli, nötrüm şahsen. bakalım. ha bir de ryder'ın sesini beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 abi ne kadar şapşal gözüküyor kız yani anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Of surat animasyonlari facia cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ya hadi facial expression ı beceremezsin bişi olur para harcamak istemezsin vs bunlar öneli olaylar değil, madem tanıtım vidyosu koyacaksın bari kabak gibi gösterip gülünç duruma düşme. Hani normalde kimsenin umrunda olmayacak bi olayı herifler kendileri büyütmüş lel Bide Sloane the Huttess ı kime yazdırmışlar acaba? Bu sjwler gidip baltimoredan uyuşturucu falan almaya çalışsa kesin ölürler lan, insan en kötü the wire falan izler böyle coloredGURLpowa wet dream criminal overlord yazana kadar öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 grafikler güzel de, yüzler haricinde karakter animasyonları da patates değil mi? bir witcher 3'e bakıyorum bir buna, resmen odun odun duruyorlar / koşuyorlar. combat güzel göründü ama gadget'larla falan. animasyonları polish'lemezler heralde bu saatten sonra? grafiklere downgrade gelir mi onu da bilemedim, bioware'in d.grade sabıkası var mıydı son zamanlarda? yok heralde ya. e: he bi de ana karakter 14 yaşında gibi duruyor lan bu ne sdsdf e2: ula ne ara 17 sayfa olmuş bu topik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 yuz animasyonlari topkek duzeyinde, deli malzeme ciktida asil vucut animasyonlari les otesi, engizisyondan sonra duzeltirler biraz diye umid ettiydim ama ayni tas ayni hamam http://i.imgur.com/ZrYIFCU.jpg o ne bicim yuruyus/kosus ya, combatta sorun yok hadi ama ME2 nin odun naimasyonlarini ariycagimiz gunlere gelecegimizi dusunmezdim https://bucket.bluegartr.com/dc9f46318f5a0f0a133b8055771ed017.jpg keske CC ye gecip komple biraksalardi bu isleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Gaider bioware u birakali baya oldu ya :p hatta HH akrabalari falanda vardi onlarda gitti hep. Baldur's Gate takiminda sanirim simdi http://cdn.head-fi.org/1/1c/900x900px-LL-1cd234e6_half-trollface.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar