Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 4

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bioware ın önceliklerinin değişmediğini bilmek güzel. Yalnız hala tam hermafrodit olup panseksüelitenin bi adım ilerisinde bi ırk yaratmadılar sanırım? Asariler all female erkek fantezisi nihayetinde, yeterince inclusive değil ve roleplay seçeneklerimi de kısıtlıyor. Patriarşinin bileğini bükebileceğimiz bişey getirmeleri lazım artık
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

aynen abi hiç unutmam 3. oyunda kaidenla muhabbet ediyordum bi gün hiç de anlamadım adama birşey dedim ekran değişiverdi. bir baktım hayvanlar gibi seks yapıyoruz 2 tane kaslı adam.

homofobik olmadığımı iddia eden benim gözümde bir daha eskisi gibi olamadı o cengaver komutan demirel. modernleşmek zaman alıyor.

bi de sanki açıp googledan "how do I fuck kaiden" yazmamış gibi anlatmıyor mu.....
Sosyal ağlarda paylaş

Oha

Yani kötü olacağını bekliyordum da bu kadar kötü ve kopya yapmazlar diyordum, benim kötümserliğimi bile geçmiş adamlar. O turian guard ın elinden silah alma sahnesi neydi ya ahahahahah of r/cringe materyeli direk. Yeni evrene pathfinder diye gidiyorsun ama senden önce insanlar, turianlar ve kroganlar (ve voluslar ve asariler ve hentai tentacle monsterlar ve ...) zaten gidip b-type action flick settingini kurmuşlar "ARADIĞIMIZ ADAM NERDE CEK" senaryosu için. İçim kıyıldı yeminle

Hiç değilse witcher sense koymuşlar asdasdasd bi tane kurtaran özelliği var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hadi facial expression ı beceremezsin bişi olur para harcamak istemezsin vs bunlar öneli olaylar değil, madem tanıtım vidyosu koyacaksın bari kabak gibi gösterip gülünç duruma düşme. Hani normalde kimsenin umrunda olmayacak bi olayı herifler kendileri büyütmüş lel

Bide Sloane the Huttess ı kime yazdırmışlar acaba? Bu sjwler gidip baltimoredan uyuşturucu falan almaya çalışsa kesin ölürler lan, insan en kötü the wire falan izler böyle coloredGURLpowa wet dream criminal overlord yazana kadar öfff
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler güzel de, yüzler haricinde karakter animasyonları da patates değil mi? bir witcher 3'e bakıyorum bir buna, resmen odun odun duruyorlar / koşuyorlar. combat güzel göründü ama gadget'larla falan.

animasyonları polish'lemezler heralde bu saatten sonra? grafiklere downgrade gelir mi onu da bilemedim, bioware'in d.grade sabıkası var mıydı son zamanlarda? yok heralde ya.

e: he bi de ana karakter 14 yaşında gibi duruyor lan bu ne sdsdf

e2: ula ne ara 17 sayfa olmuş bu topik?
Sosyal ağlarda paylaş

yuz animasyonlari topkek duzeyinde, deli malzeme ciktida asil vucut animasyonlari les otesi, engizisyondan sonra duzeltirler biraz diye umid ettiydim ama ayni tas ayni hamam

http://i.imgur.com/ZrYIFCU.jpg

o ne bicim yuruyus/kosus ya, combatta sorun yok hadi ama ME2 nin odun naimasyonlarini ariycagimiz gunlere gelecegimizi dusunmezdim

https://bucket.bluegartr.com/dc9f46318f5a0f0a133b8055771ed017.jpg

keske CC ye gecip komple biraksalardi bu isleri :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...