nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bu aralar eski rpg ve strateji türü oyunlara sardım. Şöyle kutulu bir arşiv yapmak istiyorum önerebileceğiniz oyunlar var mı? Aldıklarım; - Fallout Trilogy - Unreal Anthology - Overlord 2 - Lionheart : Legacy of Crusader - Disciples II Gold Pack PC - King's Bounty : The Legend - Hard To Be A God - Dawn of Magic - Warhammer 40k: Dawn of Dark Crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bone açmamış alla alla Jagged Alliance hastası olaraktan, JA: Deadly Games veya JA2 öneririm, ilki fazla eski gelebilir gerçi ama 2. harikadır modları da var ayrıyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 commandos, aoe, redalert, caesar 3. de bunlarin kutularini turkiye'de bulamazsin. ek: yani e-bay, amazon bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 red alert'ı dnr'da cnc koleksiyonu diye satıyorlar. all in one paket olarak* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nordlydian said: - Disciplines II Gold Pack disciplines değildir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bone açmamış alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nordlydian said: Bu aralar eski rpg ve strateji türü oyunlara sardım. Şöyle kutulu bir arşiv yapmak istiyorum önerebileceğiniz oyunlar var mı? Aldıklarım; - Fallout Trilogy - Unreal Anthology - Overlord 2 - Lionheart : Legacy of Crusader - Disciplines II Gold Pack - King's Bounty : The Legend - Hard To Be A God - Dawn of Magic - Warhammer 40k: Dawn of Dark Crusade gog.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gog kutulu değil ki download sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dark crusade ne zaman old school oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 o listedekilerin çoğu aralda var sanırım da zaten aldıklarım yazmış adam aradıklarım değil asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bone açmamış alla alla Ahahahah (tu) Da boneda bunların hepsi vardır zaten. Rpg demişsin baldur 1-2, icewind 1-2 yok. Torment yok, arcanum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 old school dediğime bakmayın eski guzel ucuz oyunlar diyelim. başlık havalı olsun diye öyle yazdım. ffsdasad disciples miş la o.. JA2'yi görmüştüm sanki kipa'da hemen alıyım. said: Rpg demişsin baldur 1-2, icewind 1-2 yok. Torment yok, arcanum yok. bulamadım onları kutulu olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dune serisine bi bak derim dostum old school strateji istiyorsan :pokerface: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: gog kutulu değil ki download sadece evette ordan fikir edinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Eski oyunları kutulu istiyorsan yurt dışında arkadaş buluyorsun(ingiltere falan). Onlar sana ikinci el dükkanlarından kutulu versiyonlarını çok çok ucuza alıyorlar. Monkey Island 2 aldım o şekilde ben. Arkadaşta Fallout 1'i aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Aluriel said: dune serisine bi bak derim dostum old school strateji istiyorsan :pokerface: dune 1 oynuyasim geldi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 jazz jackrabbit lemmings worms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Commandos dışında ona çok benzeyen Desperados var vahşi batı temalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 nordlydian said: Bu aralar eski rpg ve strateji türü oyunlara sardım. Şöyle kutulu bir arşiv yapmak istiyorum önerebileceğiniz oyunlar var mı? Aldıklarım; - Fallout Trilogy - Unreal Anthology - Overlord 2 - Lionheart : Legacy of Crusader - Disciples II Gold Pack PC - King's Bounty : The Legend - Hard To Be A God - Dawn of Magic - Warhammer 40k: Dawn of Dark Crusade overlord 2 kötü, lionheart kötü, hard to be a god meh, dawn of war oldschool ?... ulan "eski oyun" diyince aklına böyle şeyler mi geliyor... insan bi dungeon keeper, duke nukem 3d, quake 2, sanitarium, planescape torment, starcraft, lemmings, deus ex, half-life, monkey island, prince of persia, gods, descent, falcon 3.0, sim city, blood, diablo, jazz jackrabbit, theme hospital, pod, omikron, urban chaos, monkey island, day of the tentacle, tyrian, thief, need for speed 2, another world, abuse, mechcommander, x-com ufo defense, max payne 2, mech warrior 3, american mcgee's alice, morrowind felan koyar oraya... bu arada 5 yıl önceki büyük kutu oyun koleksiyonumun resmini çekmiştim, onun üstüne biraz daha koydum ama öyle fotoğrafı çekilecek kadar ciddi bir artış olmadı, steam ve gog sağolsun paralar hep onlara gidiyor... http://i.imgur.com/kq464.jpg ha kutulu derken dvdbox diyorsan, gene 5 sene önceki arşivden (bu daha fazla gelişti, bi ara tekrar fotoğrafını çekecem) http://i.imgur.com/PJKMw.jpg dvdbox olarak arıyorsan zaten yukardaki oyunlar türkiye'de satılmıyor, git gog'dan satın al (hem evde yer de kaplamaz ehu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 rpg ve strateji demiş, bi Fifayı yazmamışsın oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 heroes 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 lionheart barcelonadan çıkana kadar gayet güzel oyun, ondan sonra hack & slash'e dönüyor, o çok sıkıntı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: rpg ve strateji demiş, bi Fifayı yazmamışsın oraya old school oyunlar demiş, bu sıralar rpg ve stratejiye sarmış, direk olarak rpg ve strateji önerin dememiş. yazdığım oyunlara yorumun "bi fifayı yazmamışsın oraya" ise, bu topicte hiç işin yok, çıkşarı, çık, ÇIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 zaten unreal anthology yazmış adam, hala tırı vırı... ha overlord da rpg değil, aksiyon oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hıhı tamam nerd kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar