Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grast said:

Bilgisayardaki save datalarıyla oynayıp herşeyi 99'a çekiyorlar vs diye kaldırılmış online bir database'e aktarılmış (dedi arkadaş) Sadece Online da kasıosun.

İlk sayfayada yazmıştım Pro oynamasını seven varsa biz arkadaşlarla skypeta toplanıp gayet paslı fln filan oynuyoruz katılabilirler bize

origin id: Grastiel
gecen sene oynamistik bir sure (bf cikana kadar) da bu sene sanmiyorum pro'ya vakit bulabilecegimi. ut oynamak istiyorum baglanti sorunu olmazsa hehe.
Mesaj tarihi:
"raw power" said:

beyler klavyedeki tuşları nasıl değiştirebiliyorum? sadece neyin ne olduğu yazıyor, değiştirilemiyor.

bunu halletim. fakat bildiğimiz ok tuşları sadece menü ayarlarında kullanılabiliyor. bunun bir çözümü var mı?
Mesaj tarihi:
oyunu ilk kez orijinal aldım rusçudan sanırım

şey bu online liglere girip sezon sezon oynuyodunuz ya, 12 puan alan çıkyıor vs. menüde neresi orası? bi bulamadım. custom da dandik.
Mesaj tarihi:
8mb adsl var bende fena lag oluyor h2h season da bildiğin lag yüzünden yenildiğim oluyor.cep telefonumdan bağlanıyorum 3.5 g ile hiç lag olmuyor :S onda da dua ediyorum telefon çalıp da bağlantı kopmasın diye :(
Mesaj tarihi:
goldbären said:

oyunu ilk kez orijinal aldım rusçudan sanırım

şey bu online liglere girip sezon sezon oynuyodunuz ya, 12 puan alan çıkyıor vs. menüde neresi orası? bi bulamadım. custom da dandik.
Ana menudeki Seasons

Online menusunun içinde yok
Mesaj tarihi:
ya bu arada ben seasons'a girmeye çalışınca kadroların güncel değil, bilgisayarındaki kadro dosyasını sil bi daha yükle diyor da nerden nasıl yapıcam ben onu
Mesaj tarihi:
Oha yani..

İsmimde ve dolayısıyla Windows kullanıcı adımda Türkçe karakter var diye oyun başlamıyordu, "FifaLOLAMK" diye kullanıcı oluşturdum şimdi çalışıyor.
Mesaj tarihi:
arkadaş ile oynamak için joinlediğimde yada o bana joinlediğinde unable to join game session diyor ama normal netten oynaya biliyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mı? Google'ladım ama pek bişiy çıkmadı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni pc yeni saçmalık; manchester united ile season oynayamıyorum direk atıyor oyundan rakip bulunca.real madrid ile denedim hiç bir sorun çıkmadı.birazdan başka bir takımla oynucam bakalım nolucak
  • Yeni Oluştur...