Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kutulu şekilde nerde bulabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Fifa-13-PC/Oyunlar/Spor/urunno=0000000414434 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi single player maçtan sonra bile çöküyor of fena uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Grast said: Bilgisayardaki save datalarıyla oynayıp herşeyi 99'a çekiyorlar vs diye kaldırılmış online bir database'e aktarılmış (dedi arkadaş) Sadece Online da kasıosun. İlk sayfayada yazmıştım Pro oynamasını seven varsa biz arkadaşlarla skypeta toplanıp gayet paslı fln filan oynuyoruz katılabilirler bize origin id: Grastielgecen sene oynamistik bir sure (bf cikana kadar) da bu sene sanmiyorum pro'ya vakit bulabilecegimi. ut oynamak istiyorum baglanti sorunu olmazsa hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Grast said: gayet paslı fln filan oynuyoruz origin id: Grastiel buna guldum ama ya :D komik bi' tanim olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aldığıma pişman oldum resmen ya. sadece custom maç yapabiliyorum onu da her maçın sonunda windowsa düşerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ps3 teh rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 custom maç atmak isteyen olursa eklesin: kutulucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben de bugün her modunu denedim nerdeyse, sorunsuz çalıştı. ekleyenle oynayabiliriz. id : holysaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ut de bronz takımım la akıyorum adasd oyun falan atmak icin: Screwyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0beFet0 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Origin ID: fetoweb ekleyin oynayalım panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 beyler klavyedeki tuşları nasıl değiştirebiliyorum? sadece neyin ne olduğu yazıyor, değiştirilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 "raw power" said: beyler klavyedeki tuşları nasıl değiştirebiliyorum? sadece neyin ne olduğu yazıyor, değiştirilemiyor. bunu halletim. fakat bildiğimiz ok tuşları sadece menü ayarlarında kullanılabiliyor. bunun bir çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 senelerce klavyede inat ettim. sorna bir kontrolör aldım. direkt kontrolün artıyor oyuna dair. bir şans ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 oyunu ilk kez orijinal aldım rusçudan sanırım şey bu online liglere girip sezon sezon oynuyodunuz ya, 12 puan alan çıkyıor vs. menüde neresi orası? bi bulamadım. custom da dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 head to head seasons. onlıne modes ıcınde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi ne zaman çıkacak peç oynayamıyorum ben bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 RE-load_Ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Son 3 gündür sıkıntı yok bende. Takılı falan kalmadı hiç arenada vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 8mb adsl var bende fena lag oluyor h2h season da bildiğin lag yüzünden yenildiğim oluyor.cep telefonumdan bağlanıyorum 3.5 g ile hiç lag olmuyor :S onda da dua ediyorum telefon çalıp da bağlantı kopmasın diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 goldbären said: oyunu ilk kez orijinal aldım rusçudan sanırım şey bu online liglere girip sezon sezon oynuyodunuz ya, 12 puan alan çıkyıor vs. menüde neresi orası? bi bulamadım. custom da dandik.Ana menudeki Seasons Online menusunun içinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya bu arada ben seasons'a girmeye çalışınca kadroların güncel değil, bilgisayarındaki kadro dosyasını sil bi daha yükle diyor da nerden nasıl yapıcam ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Oha yani.. İsmimde ve dolayısıyla Windows kullanıcı adımda Türkçe karakter var diye oyun başlamıyordu, "FifaLOLAMK" diye kullanıcı oluşturdum şimdi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 arkadaş ile oynamak için joinlediğimde yada o bana joinlediğinde unable to join game session diyor ama normal netten oynaya biliyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mı? Google'ladım ama pek bişiy çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yeni pc yeni saçmalık; manchester united ile season oynayamıyorum direk atıyor oyundan rakip bulunca.real madrid ile denedim hiç bir sorun çıkmadı.birazdan başka bir takımla oynucam bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar