Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Miraul said:

şov haci onlar. koskoca mencistir 2 polis icin siyah bantmi takar

Heryer Türkiye değil. Havadurumu gibi anahaber bülteni sunulmuyor batıda. Bugun 15C şehit verdik, dün 32C polisimiz öldürüldü, ondan önceki gün 7C şehit verdik v.s
Mesaj tarihi:
Miraul said:

yok ya Fatih hoca da dedi bizim takımın vardığı günkü kızışmada, böyle böyle olmuş haberimiz yoktu falan bizimde diye
Mesaj tarihi:
Miraul said:

öyle deme abi, adamlarda kırk yılın başında bir böyle olay oluyordur.. bizdeki gibi günde ortalama 3 şehit vermiyor adamlar.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Red said:

manu deplasmanında direkten dönen 3 top var

verilmeyen 2 penaltı

kaçan goller.muslera penaltı kurtardı

yenilidk ama olsun ya.yenilceksek böyle yenilelim
dalgamı geçiosun ya son 10 dk da bile tarihi fark çıkardı. aynı maçımı izledik acaba ? Penaltılar sizemi verilmedi Man UTD'amı 3 galatasaraylı 1 bjklı bi fb'li izledik beraber skypetan konuşarak. Hiç biri şu şekilde saçma sapan bir yenildik ama ezilmedik muhabbeti çekmedi

Tam bir lol hocam. Manu'nun penaltısı penaltı tamam. Öbür ikisinin alakası bile yok. Ben İngiltere'de Manu'lularla izliyorum maçı hani referans olacaksa. Valencia kendini attı, Nani de uydurukten düştü. O kadar basit değil. Birinde Umut'un aşiline basıyor, öbüründe Hamit'e çelme var topla alakası yok. Aydın'ınkini tam göremedim.

Manu'nun pozisyonları ikinci yarı var evet, ileride baskıyı kurup top kaptırdığımızdan. Bunların nedenini bir önceki sayfada açıkladım, ileride bizde kanat organizasyonlarında iyi olduğumuzda bu sorunlar aşılacaktır, daha çeşitli hücum organizasyonlarıyla. Buldukları tüm ataklar kontra ile oldu zaten Chicarito'yu oyuna alma sebebi de buydu VP yerine. Çünkü Galatasaray kimle oynarsa oynasın oyunu kontrol edip topa sahip olabilen bir takım. Ancak Manu Anadolu takımları gibi savunma hataları yapmadığından sen ekstra birşeyler üretemezsen ileride takılıp kalıyorsun bir süre sonra ki bu da hataları beraberinde getiriyor. Kanat bindirmeleri ise adamların en iyi yaptığı iş.

Kesinlikle kötü oynadığımızı düşünmüyorum, bireysel tecrübesizlik hatalarımız oldu bunlar ileride düzelecektir. Sağlam bir sol bek de lazım. Kanat organizasyonu lazım.

Ha ama Manu'nun penaltıları verilmedi dersen GS'ninkiler yanında, saçmalamış olursun.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

puhahahaha

http://s14.directupload.net/images/120919/7mcwmh4y.swf

Gülüyorumda ben daha fena sapıttım bu pozisyonda. Köpeğimi küvete attım.

maçtan daha zevkliymiş bu gassaray tv ahahah
Mesaj tarihi:
güzel maçtı. iyi oynadık ama sonuca yansımadı. o direkler sinir hastası etti zaten. bu arada futbol forumuna hiç girmiyodum sağlam trollünüz varmış
Mesaj tarihi:
maci izleyemedim radyodan takip ettim özetini izledim fln gs iyi oynamis sanki.verilmeyen penaltilar direkler vs en kötü beraberlikmis macin hakki ki kazanabilirmiste gs.yazik olmus.umarim yarin bizde bukadar iyi oynariz.
Mesaj tarihi:
Grast said:

dalgamı geçiosun ya son 10 dk da bile tarihi fark çıkardı. aynı maçımı izledik acaba ? Penaltılar sizemi verilmedi Man UTD'amı 3 galatasaraylı 1 bjklı bi fb'li izledik beraber skypetan konuşarak. Hiç biri şu şekilde saçma sapan bir yenildik ama ezilmedik muhabbeti çekmedi

Oha cidden skype dan konuşarak maç izliyormusunuz? biriniz uganda,digeriniz arjantinde falanmı oturuyor?

bu yeni nesil nasıl bir şey ya adamalar skype tan konusarak maç izliyor.
Mesaj tarihi:
Defansımız çok açık verdi aslında, adamlar 3 pas yapınca mutlaka birisi kaleciyle karşı karşıya kalıyordu önü açık biçimde ama şansımıza çok ara pas atamadılar o kalanlara.
En az 5 tane karşı karşıya şut çekme şansları vardı ara pas çıkarabilseler. Tabi semihin tecrübesizliğine veriyorum bunu, danynin de ilk CL maçı yanılmıyorsam.

Valencia insanüstü oynadı, Hakan baltaya hiç girmiyorum, çalım yiyebilirsin karşında belki dünyanın en iyi sağ açıklarından biri var fakat pozisyon alamamak nedir anlamıyorum, vidyosu olsa da koysak o kadar geniş bırakıyor ki arkasını her ara pas atıldığında çizgiye inip orta açma potansiyeli vardı valenciada. Valencia olduğu için değil ama ortalama bi sağ açığın da yetişebileceği kadar açık bırakıyordu, hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti.

Bu takımın kondisyonu 100de 10 artsın, hamit biraz daha kendine gelsin, sol beke de kalite bir adam alalım, puan alma ümidimiz olmayan takım kalmaz o zaman.

Bugün başa baş mücadele ettik, daha net gol pozisyonları olmasına rağmen gol pozisyonlarımız en az onlar kadardı, şans bizden yana olmadan man utdtan puan alırız demiyor kimse, bazı defans organizasyonlarında şanslıydık ama atakta şansımız yaver gitmedi.

Laf atanlar da kendi, anadolu takımları karşısında bile kapanan takımlarını izlesinler, süper ligteki takımları sahadan silmeye devam edeceğiz görünüşe göre :)
Mesaj tarihi:
takım iyi oynadı, yenilgi zaten normal sonuçtu keşke umut yerine burak sakatlanıp çıksaydı. hakeme bölgesel amatör ligde maç vermemek lazım. öte yandan geçen sene performansının olumlu olduğunu düşündüğüm hakan balta'dan nefret ettim bu maç, golde açın balta'yı izleyin bi ne dediğimi anlayacaksınız. keşke eboue'yi klonlayıp solda da oynatabilsek.

herkesin çok beğendiği hamit'i o kadar da beğenmedim ben bugün, melo ve amrabat'ın çok kondisyon eksiği var melo'suz orta sahamız facia. dany çok iyi, semih de bir kaç pozisyonda uyudu ama adam olacak bu çocuk hakkaten.
Mesaj tarihi:
Hamit ve semih harici aynen düşündüklerim.Hamit formsuzluğunu unutturdu bu maç tecrübesi çok iş yaptı.Semih zaten çok iyi abi olacağı yok bence.Selçuk etkisiz kaldı.Emre çolakta öyle.Engin baytar daha iyi oynardı emre yerine bence en azından hırsından deli gibi koşardı.
Mesaj tarihi:
maçın hakkı 1-1 di

hamit iyi, elmander rezaletti
burak a top gelmedi ama kötüydü
xelcuk a fazla geldi bu maç
defans hem iyi hem kötüydü: ortadan ne kadar ara pas varsa aldı içeri ama dany çok iyi adam tutuyor

ambarat mala bağladı, ona 2-3 gömlek fazla geldi bu maç, köylü daha

fatih terim fazla kastı, egodan patlayacaktı

bir de bu kadar hucum koyunca gol atcak diye şart yokmuş
man u bile kontradan yardıyor, bzim takımın hepsi ofans

sağlam orta saha tek forvet oynamak lazım cl de
Mesaj tarihi:

gs iyi oynamis, 1 puan almaliymis. yazik olmus. ama millet EZDIK MANU'YU falan modunda da, oyle bir durum yok. ozetten gordugum kadariyla tum pozisyonlarda dany'nin payi var ehueh, yer tutus bilgisi 0 adamda.

DynamicK said:

Bu arada bir farklı bilgi vereyim. ManU bugün maçta siyah bant tanıyordu. Türk spikerler nedenini söyledi mi bilmiyorum da, İngiltere'de 32 ve 23 yaşlarındaki iki bayan polis geçtiğimiz gün öldürüldü.

Kraliçe ölen polislerin ailesine başsağlığı diledi vb vb. Adada insana verilen değeri de böylece bir vurgulayayım.
ingiltere'nin baska bir kesiminde olseler takmazlardi. manchester polisleriydi olenler.
  • Yeni Oluştur...