Grast Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz. Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen. Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak. Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış. Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Son dakikalarda illaki ileri cikacaksin, 1-2 olmus ne farkeder, artik ayaklar geri gitmiyor tabiki pozisyon vereceksin, ilk defa futbol izleyenler gibi yorum yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Abi cok net soyluyorum ; Fener, Bjk veya Ts Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam Sunu anladim Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Valencia ağlattı , bu takım bu sene gruptan çıkar , kurumsal yönetime devam edilirse , seneye 3-4 nokta transferle CL de güzel işler yapabilir Bence bugünkü oyun ve girilen pozisyonlarla , CL'nin bizim ligimiz olduğunun , TSL ' nin şikesiz şartlarda bize hafif geleceğinin resmi sinyali oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 guncel mesgul olmus burayla oho futbol bolumunde postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Manu bitmiş arkadaş. Nerde o eski manu adamı kevgire çeviren otobüs çeken. Şöyle dortmund ayarında takım gelse rahat geçer manuyu. madrid veya barçaya gerek yok bile. Arenaya gelsinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 adamlar 1-0a yatti lan 30-40 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 LordVithar said: Son dakikalarda illaki ileri cikacaksin, 1-2 olmus ne farkeder, artik ayaklar geri gitmiyor tabiki pozisyon vereceksin, ilk defa futbol izleyenler gibi yorum yapmayin. Önde olan takıma karşı atak oynayıp üstüne bide okuyup üflenmiş gibi topun içeri girmemesini yok sayıp çok iyi oynadık demek gerçekten futbol otoritesi kıvamındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 harrykewell said: Abi cok net soyluyorum ; Fener, Bjk veya Ts Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam Sunu anladim Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan olsa dedigin yerde bitti zaten argumanin, daha kolay takimlari eleyip gruba cikamamis takimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 O umut bulut'a o penaltı verilse bu maç 5-1 biterdi. O yüzden iyi ki o penaltıyı çalmamış hakem. 1-0 çok kabul edilebilir ve dışardan cok rahatsız edici bir skor görünmüyor. udfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Grast said: Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz. Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen. Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak. Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış. Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin kardeş kendin diyorsun.yıllardır clye gidemeyen takım manu deplasmanında sayısız fırsat yakalaıyor.ha aynı şekilde pozisyon verdikte.adamlar manu yani.valenianın performansını görmedin galiba ayrıca manu nun verilmeyen penaltılarının videosunu buraya koy koyabiliyorsan verilen penaltılarını da koy hatta.nasıl yalan görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Grast said: Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz. Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen. Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak. Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış. Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin Adamların pozisyonları sayıca çok daha azdı, tek fark daha organize şekilde gelişmesiydi. Sayıca daha az ama çok daha kaliteli hücum ettiler. Adamlara verilmeyen bir penaltı vardı, bi tane yalandan verildi eşitlendi, GS'nin 2 tane penaltısı yendi. Son 15 dk kaçan 5 tane %100'lük golün 2 tanesini GS kaçırdı zaten, kalanlar da gayet normal, tabii ki 1-0 yenik son dakikalara girerken arkayı bırakıcaksın, pozisyon vericeksin. Penaltı kaçırmadılar, üstten sağdan soldan dışarı atsalar kaçırırlardı. Penaltı kaçmadı, kurtarıldı. Ki o penaltının da nasıl yalan olduğunu gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 harrykewell said: Abi cok net soyluyorum ; Fener, Bjk veya Ts Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam Sunu anladim Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan yav he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 harrykewell said: Abi cok net soyluyorum ; Fener, Bjk veya Ts Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam Sunu anladim Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan Lan dağ trolü Fener Spartak a Ts zikko başka bi takıma elendi şimdi gidip kazanırlarmıydı diyosun Man utd ye karşı?Nasıl kafalar bunlar lan??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 video koymiimde anlatiyim hatırlarsın. ceza sahası içinde boş adama kornerden top geliyor orda elmanderdi sanırım penaltı yapıyor. 2. çizgiye indiğinde içeri açıcakken gayet ters ayağına mudahale yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 galatasaray iyi oynadı abi şunu bir kabul edelim! Onlarda kaçırdı ,bizde kaçırdık güzel maç oldu:) ben galatasaraylı olarak üzülmedim kaybettigimize.manu gibi iyi bir takımla deplasmanda oynuyorsun ,penaltı kurtarıyorsun,3 topun direkten dönüyor vs.. Bir de burak yılmaz olayı var ,tam bir anadolu takımı oyuncusu umut bulut sakatlanmasaydı,belki daha iyi olabilirdi en azından bereberlik alınabilirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şu arızalıya niye fıstık atarsınız ki ilgi çekmeye çalışacak diye götünün fotoğrafını çekip koyacak gs topiclerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kafa kafaya oynadik mi oynadik, istatistiklere bak ayni yaniti gorursun, ezdik, patlattik, gurledik demedim ztn, mactan once 4-5 olur muhabbetlerine karsilik, ne olursa olsun, mucadele olur ve bu takim bizi utandirmaz dedim, oyle de oldu, gs li olarak bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 harrykewell said: Abi cok net soyluyorum ; Fener, Bjk veya Ts Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam Sunu anladim Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan Yapma etme gözünü seviyim. Daha gruptan bırak elemeyi geçemiyor senin dediğine bak alalh aşkına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 melo çok kötüydü.takıma geç katıldı diye adam baya hamlaşmış.yoksa 70. dakkada ayagını kaldıramayacak seviyeye gelicek topcu değil ha bide takımın yedekleri işte butun takım yorulmusken giren adamlar emre colak ve aydın.manu deplasmanında olmaz o iş.belki antep maçında işe yarar riera ve baros gibi 2 adam oynatılmıyor.galatasarayın öyle bi lüksü yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 BlackSheep said: harrykewell said: Abi cok net soyluyorum ; Fener, Bjk veya Ts Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam Sunu anladim Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan Lan dağ trolü Fener Spartak a Ts zikko başka bi takıma elendi şimdi gidip kazanırlarmıydı diyosun Man utd ye karşı?Nasıl kafalar bunlar lan??* Hacı o dalga geçtiğiniz spartak barcelonaya Nou campta 2 attı, öndeydi ve sonradan döndü maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yok arkadaş ne öyle oluyo ne böyle. GS kötü oynasa "ulan adam gibi oynasanız yenilseniz üzülmicem, böyle rezil oynamayın" diyorum, gs iyi oynasa "lan pisi pisine gitti maç, illa yenilcekseniz bari kötü oynasaydınız da haketmedik zaten deseydim" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aynı kafa hollanda-türkiye maçında işte ne fark var :) yok bize sağlam dayak lazım Ben skordanda maçtanda memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 vaperon said: Sayısız Manchester pozisyonu ve Muslera'nın fiyatını 20k'ya çıkartan sayısız kurtarışını saymazsak. Çamur gibi yayın izleyince böyle oluyor demekki... lütfen göz doktoruna gözük en kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rewendor said: 2 verilmeyen penaltı 1 umut 2 hamit 2.5'tan 3 son dakikada aydın (umut'unkine benzer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar