Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz.

Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen.

Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak.

Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış.

Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin
Sosyal ağlarda paylaş

LordVithar said:

Son dakikalarda illaki ileri cikacaksin, 1-2 olmus ne farkeder, artik ayaklar geri gitmiyor tabiki pozisyon vereceksin, ilk defa futbol izleyenler gibi yorum yapmayin.
Önde olan takıma karşı atak oynayıp üstüne bide okuyup üflenmiş gibi topun içeri girmemesini yok sayıp çok iyi oynadık demek gerçekten futbol otoritesi kıvamındaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz.

Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen.

Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak.

kardeş kendin diyorsun.yıllardır clye gidemeyen takım manu deplasmanında sayısız fırsat yakalaıyor.ha aynı şekilde pozisyon verdikte.adamlar manu yani.valenianın performansını görmedin galiba

ayrıca manu nun verilmeyen penaltılarının videosunu buraya koy koyabiliyorsan

verilen penaltılarını da koy hatta.nasıl yalan görelim
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Adamların pozisyonları sayıca çok daha azdı, tek fark daha organize şekilde gelişmesiydi. Sayıca daha az ama çok daha kaliteli hücum ettiler.

Adamlara verilmeyen bir penaltı vardı, bi tane yalandan verildi eşitlendi, GS'nin 2 tane penaltısı yendi.

Son 15 dk kaçan 5 tane %100'lük golün 2 tanesini GS kaçırdı zaten, kalanlar da gayet normal, tabii ki 1-0 yenik son dakikalara girerken arkayı bırakıcaksın, pozisyon vericeksin.

Penaltı kaçırmadılar, üstten sağdan soldan dışarı atsalar kaçırırlardı. Penaltı kaçmadı, kurtarıldı. Ki o penaltının da nasıl yalan olduğunu gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Abi cok net soyluyorum ;

Fener, Bjk veya Ts

Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam

Sunu anladim

Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan

Lan dağ trolü Fener Spartak a Ts zikko başka bi takıma elendi şimdi gidip kazanırlarmıydı diyosun Man utd ye karşı?Nasıl kafalar bunlar lan??*
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray iyi oynadı abi şunu bir kabul edelim! Onlarda kaçırdı ,bizde kaçırdık güzel maç oldu:) ben galatasaraylı olarak üzülmedim kaybettigimize.manu gibi iyi bir takımla deplasmanda oynuyorsun ,penaltı kurtarıyorsun,3 topun direkten dönüyor vs..

Bir de burak yılmaz olayı var ,tam bir anadolu takımı oyuncusu umut bulut sakatlanmasaydı,belki daha iyi olabilirdi en azından bereberlik alınabilirdi diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

melo çok kötüydü.takıma geç katıldı diye adam baya hamlaşmış.yoksa 70. dakkada ayagını kaldıramayacak seviyeye gelicek topcu değil

ha bide takımın yedekleri işte

butun takım yorulmusken giren adamlar emre colak ve aydın.manu deplasmanında olmaz o iş.belki antep maçında işe yarar

riera ve baros gibi 2 adam oynatılmıyor.galatasarayın öyle bi lüksü yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackSheep said:

harrykewell said:

Abi cok net soyluyorum ;

Fener, Bjk veya Ts

Hangisi olsa cok rahat kazanirdi bu aksam

Sunu anladim

Bulutlu umut ve johenderle golmander olmadigi surece takim yalan

Lan dağ trolü Fener Spartak a Ts zikko başka bi takıma elendi şimdi gidip kazanırlarmıydı diyosun Man utd ye karşı?Nasıl kafalar bunlar lan??*

Hacı o dalga geçtiğiniz spartak barcelonaya Nou campta 2 attı, öndeydi ve sonradan döndü maç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...