Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 emre3877 said: https://us.battle.net/d3/en/blog/7155884 War Cry - Impunity: Bonus resistance reduced from 50% to 20%. Benim gear zaten war cry la duruyordu ayakta şimdi alayı çöp oldu hiçbir şeyin çöp olduğu yok. bi okusaydın şu kısmı da keşke. said: we’re going to reduce all damage in Inferno by at least 25%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Akhlaur said: Ya bn hiç pony level yapmadım daha gerekli malzemelerden gibbering çıkmadı bi 30 40 defa da bende bıraktım artık.Başkası tamamlamışsa beni alabilir mi ? Bizim arkadaşın malzemeler tam mesela.Bir de oraya giderken valor u 5 lemek mi lazım yoksa farketmez mi ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 girersin arkadaşının açtığı portaldan. dışarıda 5 stack nv alırsanız kaybolmuyor girdiğinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 evet partydeki herhangi birinde varsa sende girebilirsin. drop rate çok pis nerf yemişti, bişey değişmedi galiba. avchi için girilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 said: The strongest monk defensive skill is One With Everything. We've mentioned it before and it bears repeating - this is something we would like to fix someday, but we're going to take our time. Changes to One With Everything heavily impact existing monk gear. We still plan on addressing this in the future but will do so in a way that does not invalidate the gear monks have invested in. şunu nasıl yapacaklar acaba saçmalamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 en yüksek resistten 30% falan arttırırlar bütün resistleri falan baya op çünkü o skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi bufflamış oluyorlar ama o dediğin gibi yapınca asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Fikir güzel yanlış anlatmış asdf En yükseğin %50 altında sabitlerler bence Zaten en boktan karakter bide def nerf tey allahım ki o skill in düşmesi çok etkiler deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben asıl oyuna pvp eklediklerinde classları nasıl dengeleyeceklerini merak ediyorum. 650k+ critleyebiliyor weapon throw benim dandik gear ile wotb açıkken mesela. %95 mitigation olsa bile 30k+ vurur yani saçma ötesi işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ahaha En kolay şey o be:D diablo 2'deki gibi PvE PvP dmgleri oranlanır olur biter. Mesela bu oran diablo 2'de 1/6'ydı. Ya da hazır oyunu wow'a benzetmişken Crit Hitlerden daha az dmg almanı sağlayacak bir affix getirirler. Oyuncular bu affixten kasmaya başlar.(Ben bu şekilde olmasını ön görüyorum.) Asıl merak ettiğim eski Natalya setlerinin PvP'de olup olmayacağı. Düşunsene 3 Disc Regen ile adamlar SS'ten çıkmadan PvP yapıyor olacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dediğin gibi 1/6 yaparlarsa dmg olayını bu sefer de combat çok uzun sürmez mi? yeni affix geleceğini pek sanmıyorum ben açıkçası. ilk opsiyon daha mantıklı duruyor ona kıyasla tabi 1/6 baya dengesiz bi rakam gibi sanki. life on hit, knocback tarzı efektler de baya sıkıntılı olur gibi geliyor bana bu arada. düşünsene windforce almış dh eline %50 knockbackli. yada 2k loh olan herhangi bi class? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aluriel said: ahmedinejad said: kalkanla oynamak mecburiyetini kaldırıyorlar. iyi bari. anca oynanacak kıvama gelmiş oyun. kalkanla oynama mecburiyeti 1.03 ile kalkmıştı sen baya bi geriden takip ediyorsun oyunu sanırım. 1.03'ü bile yüklemedim ben sildiydim oyunu dsfgdfghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aluriel said: ben asıl oyuna pvp eklediklerinde classları nasıl dengeleyeceklerini merak ediyorum. 650k+ critleyebiliyor weapon throw benim dandik gear ile wotb açıkken mesela. %95 mitigation olsa bile 30k+ vurur yani saçma ötesi işler. Kolayı var. Bi Alo desinler yan departman geliverir hemen. http://www.warcrafthuntersunion.com/wp-content/uploads/2010/10/gcshoots2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 aha ghostcrawler dallaması. mel gibsonın paybackteki uyuşturucu satıcısını dövdüğü gibi girişmek istiyorum şu herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 olay ne şimdi ? Defansif skilleri hatrı sayılır nerfleyip mobların vuruşlarını düşürünce ne oluyor ? Zaten warcry ın resistini %20 çekerlere kullanan olmaz heralde. 1-1 olmuyor mu ? Amaç ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 amaç şunu engellemek http://us.media4.battle.net/cms/gallery/TYMIO49ZLIVR1347503513788.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Niye her Rune'un eşit dağılmasını istiyorlar. Canım neyi istiyorsa onu takarım. Bu pay dağılımının bu şekilde olmasının sebebi impunutiy'nin OP olması değil diğer rune'lerin çöp olması. Git onları buff'la. %50'den %20 ye çekmek nerf değil bildiğin rune'u sil at daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Adamlar diğer skillere geçmemizi değil o rune u seçmemizi istemiyorlar resmen.Onu düşüreceklerine diğerlerini çekici kılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Turkish tldr version: -Wizardların barbların %80i aynı birbirinin klonu şeklinde. İnsanlar inferno yapabilmek için kendilerini belli skilleri almaya zorunlu hissediyorlar. Biz de bunun tam tersinin olmasını istiyoruz, patchle hem defansif özellikler daha güçsüz hale getirilecekler hem de moblar şuankinden daha zayıf vuracaklar, dolayısıyla defansif skiller zorunlu hissettirmekten çıkacak. Böylece avusturalyanın gen havuzundan hallice çeşitlilik getirecez size. -HÖRÖRÖ BEN ZATEN DEFANSİF SKİLL OLMADAN OYNUYORDUM, SENE 2012 BEN ACT 6 FARMLIYORDUM ZATEN hede hödö diyecek insanlara /players x commandini getiriyoruz, alın zorluk seviyesini/loot proportionu kurcalayın istediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 warcry/impunity kullanmak zorunda kalmak çok iyi bişey değil ve en azından 800 civarı buffsız fire ve physical resistiniz yoksa buna mecbursunuz şu an. bu gelen dmg nerf ile bu mecburiyeti ortadan kaldırmak amaç zaten. he bence maksimum gereksiz dmg nerf ve iyice bok edecek oyunu orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ek olarak player 8 ne kadar zor olucak bilmiyorum ama pay to win iyice ortaya çıkacak. Şuan 390 mf ile act 3 de horon tepenerek ilerleyen binlerce insan var. PLayer 8 v.b komutlar dropuda arttıracaksa eğer legend döngüsü belirli kesimin elinde olucak. Ah ne hale gelir merak ediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi adamlar sizin istediğinizi yapıyor işte, diğer skilleri cezbedici hale getiriyorlar. Örnek bile vermişler işte; şu anda DHlerin %0.000000000001inin kullandığı custom engineeringi alıcaksınız, 3 tane turreti yerleştirebileceksiniz, sonra mobları o bölgeye getirip pusu.mp3 eşliğinde çapraz ateşe tutacaksınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aluriel said: dediğin gibi 1/6 yaparlarsa dmg olayını bu sefer de combat çok uzun sürmez mi? yeni affix geleceğini pek sanmıyorum ben açıkçası. ilk opsiyon daha mantıklı duruyor ona kıyasla tabi 1/6 baya dengesiz bi rakam gibi sanki. life on hit, knocback tarzı efektler de baya sıkıntılı olur gibi geliyor bana bu arada. düşünsene windforce almış dh eline %50 knockbackli. yada 2k loh olan herhangi bi class? 1/6 örnekti zaten. D2'de buydu dedim. Burada da olacak değil tabii. Knockback bilmem ne şansını da Iron Maiden'a yapıldığı gibi ekstra düşürürler. De Natalya'nın legacy seti ne olacak onu söyle sen bana:D 3disc/sec'li bir DH ile karşılaşacak olmanın ihtimali bile geriyor adamı. Yeni patch gelene kadar paragon kastık kastık. Kasamazsak "playersX" komutuyla patara kütere dövüp loot toplayan adamların çooook gerisinde kalacağız gibi geliyor (Sanki yeterince geride değilmişiz gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 players 8 baya işime yarar benim. 4 parça legacy natalya bonusundan sadece ss için mi çekiniyorsun sen onu anlamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Aynen öyle SS yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar