Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o diil de ben galiba bitirmemiştim nev vegası. ya da bitirmiş miydim. of cok zaman geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hiç okumayın, daraldım. axedice adam aynı motor ile unity ile izometrik skyrim yapmayı istiyor ayrıca bunları episode'e falan bölmeyi, tam bir disaster ya felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bi poe çıksın hele sakin olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 tamami quote'un: “What I’m trying to figure out is, how could we make something that is more like a Skyrim for PC – forget console for now – with the engine we made in Unity for Eternity? Where we are with our conversation, quest, data editors, and all of that. If we were careful about scope and let Chris Avellone go wild with creating a new world, more of an open world, what could we do?” bu tarz oyunu, eldeki toollarla daha open world nasil yapariz otturmesi yapiyor Feargus, bulvar gastesi basligina bosa popcorn cikarmissin sam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fenris said: new vegas ı gördüğümüzden beri diyoruz avellone tarzı amcalar keşke skyrim e de el atsalardı diye. icewind in devasası tarzı şahane bişey olurdu. of icewind 1 in skyrim motoruyla yapıldığını düşünüyorum böyle severed hand, underdark falan. tarikat kurar müritleri olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 icewind ne ya müzikleri ve atmosferinden başka rpg namına hiçbirşey yoktu. hikaye zayıf, karakterler dull olduğu için etkileşim sıfır. Action RPG bildiğin. Skyrim hastası değilim ama FP Icewind disaster no: 2 olur. bok gibi bir oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Seru said: hiç okumayın, daraldım. axedice adam aynı motor ile unity ile izometrik skyrim yapmayı istiyor ayrıca bunları episode'e falan bölmeyi, tam bir disaster ya felaket. Evet fps/roaming değilmiş, skyrim deyince tek başarılı nokta olarak o geliyor çünkü aklımıza. said: What would’ve happened if CRPGs stayed in the Infinity Engine mold, but pumped resources into size, scope, ambition, and sandboxy-ness instead of graphical fidelity and cinematics? Unity ile daha mümkün olan bi iş ama yeni bi konsept değil, larian divinityle bunu deniyor şu anda ve streamlerden izlediğimiz kadarıyla da gayet başarılı bi iş çıkmış. Obsidian kalitesiyle böyle bi oyun gelirse çok daha iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Seru said: icewind ne ya müzikleri ve atmosferinden başka rpg namına hiçbirşey yoktu. hikaye zayıf, karakterler dull olduğu için etkileşim sıfır. Action RPG bildiğin. yani? on numara bi aksiyon rpg ydi. hikayesi de gayet güzel işlenmişti. +1 lik dagger ın bile kendi hikayesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yani çiktiğinda şaka bir yana diabloya x para veren bunu kaçirmasin falan diyordu da günümüz için hardcore rp icewind dale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fenris said: Seru said: icewind ne ya müzikleri ve atmosferinden başka rpg namına hiçbirşey yoktu. hikaye zayıf, karakterler dull olduğu için etkileşim sıfır. Action RPG bildiğin. yani? on numara bi aksiyon rpg ydi. hikayesi de gayet güzel işlenmişti. +1 lik dagger ın bile kendi hikayesi vardı. şimdiki oyunların yanında ice wind dale 2 bile rpg'nin babası kalır bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ya orası öyle benim demeye çalıştığım "master race pc gaming true RPG hebele hübele" diyip icewind ismi geçmesi. Skyrim'de tabii ki eski serilere göre dumbed down mekanikler vardı ama kantır olarak icewind geçmesi. şaka olmalı. ad&d sistemi vardı, infinity engine yani pause'lu combat var diye hepimiz oynamadık mı? he arada iki FR kitabı okumuş ya da masaüstü oyununu atmış tipleri de katabiiriz portfoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Yalnız icewind dale ı skyrimin karşısına koyan yok (fersah fersah ötesinde skyrimin ama o da ayrı bi tartışma), infinity engine oyunları içinde geçişler sırasında ne kadar geliştirme yapabildiklerine bi örnek olarak sunuyor icewindi sadece, yine hack&slash yapacağız demiyor. said: Those games used the exact same engine, but they all felt very distinct. That’s what we want to do now too, and I think that’s just gonna help us make each of those games better and better.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Norak said: "How could we make something more like a Skyrim for PC with the engine we made for Eternity?" nasıl yaparlar bilmem de adını Sam koymuş bile: Sam said: Başlığı gördükçe pillars of opportunity geliyor aklıma. ahjahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 more like skyrimden kasti ne acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fallout tactics gibi bişi çıkar işte izometrik, hubların dışında 34535723km random harita dolaş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aquila said: more like skyrimden kasti ne acaba. bilmek istemezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Cık, arcanum gibi olur. 2 kelime: Tim. Cain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 torment'i oyun yokluğundan oynamıştım. bg2'yi bg1'i bitirdim diye bitirmiştim. bg1'i de niye oynadım bilmiyorum. icewind dale'in konusunu bile hatırlamıyorum. temple of ee'nin iyi ki konusu yokmuş bi de olsaydı bitirene kadar sıkıntıdan patlardım. arcanum'u da hiç sevmedim zaten. nwn'ler kadar obsidian'ın başına taş düşsün. kotor'ları da sw olmasa hayatta oynamazdım. fallout zaten out. bunu alıp da rafımı kirletemem tarzım diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 simsin yenisi cikiyo abi, sen ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sufi sen gene bi sebep bulursun gibi duruyor oynamak için. Sonra istediğin gibi sallarsın, np. Hepsini de oynamışsın çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 allah kuru iftiradan saklasın nwn2yi tekrar kurdum ama sırf ne kadar iğrenç ve bayık olduğunu hatırlamak için. beğendiğiniz yardırıcı 2hander buildi tavsiyelerinizi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Vingthor said: YOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTH YOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTH nostaji :( ya ses kulaklarımda beya.. gaza gelip icewind 6 specalist mage mi yapsam yine, kuldahara gitsem, ağacın altında o müziği dinlesem, arundel ile konuşsam falan icewind güzel çünkü içinde sanata var, el çizimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Of area transition iğrençliği. Burada yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Seru said: icewind ne ya müzikleri ve atmosferinden başka rpg namına hiçbirşey yoktu. hikaye zayıf, karakterler dull olduğu için etkileşim sıfır. Action RPG bildiğin. Skyrim hastası değilim ama FP Icewind disaster no: 2 olur. bok gibi bir oyun olur. action rpg zaten, o yüzden yaptılar, bilerek ve isteyerek, bilerek ve isteyerek oynadık zaten... ahhhh icewind dale ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sufi said: torment'i oyun yokluğundan oynamıştım. bg2'yi bg1'i bitirdim diye bitirmiştim. bg1'i de niye oynadım bilmiyorum. icewind dale'in konusunu bile hatırlamıyorum. temple of ee'nin iyi ki konusu yokmuş bi de olsaydı bitirene kadar sıkıntıdan patlardım. arcanum'u da hiç sevmedim zaten. nwn'ler kadar obsidian'ın başına taş düşsün. kotor'ları da sw olmasa hayatta oynamazdım. fallout zaten out. bunu alıp da rafımı kirletemem tarzım diil. maşallah oyun bırakmamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar