Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 3d'nin 2d'den daha iyi olduğu konusunda haklısın da, şu oyun için 2d de bana yeterli gözüküyor. Doğru düzgün bir 3d yapmaya zaman, para veya yetenekleri yoksa, onunla hiç uğraşmayıp 2d yapmaları daha doğru bir seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 3d daha iyi demek ayrı dümdüz bu ne arkaplan demek ayrı. çok güzel 2d ama 3d olmalı desen anlayacağım. şu görüntüye bakıp dümdüz diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bana suni geldi, herkese gelmek zorunda değil. 3d daha iyi diyorsan zaten tartışacağım birşey yok çünkü aynı fikirdeyim o hususta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Sam said: bana suni geldi http://2.bp.blogspot.com/-Ldp78UGQf_c/USKI2edKK_I/AAAAAAAAFIw/LFvvhxDmbaY/s1600/praise-the-lord.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bulutlar yapmacık olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Komutan said: 3d'nin 2d'den daha iyi olduğu konusunda haklısın da, şu oyun için 2d de bana yeterli gözüküyor. Doğru düzgün bir 3d yapmaya zaman, para veya yetenekleri yoksa, onunla hiç uğraşmayıp 2d yapmaları daha doğru bir seçim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 "Why don't Kickstarter funded games use CryEngine 3 or Unreal Engine 4? It is 2013, after all." konulu konferansa konuşmacı olarak davet edildin, Sam. Bizi iyi temsil edeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bunlar laf değil, inxile sıfır birikimle 3d oyun yapıyor. ama bir derinlik hissi var adamların yaptığı oyunda şurada olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 oyunun kapsamlı ingame footage ı mı çıktı benim görmediğim? yoksa ışıklandırma tech demosu üzerinden mi dönüyo bu muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 şu resmin üstünden dönüyor muhabbet http://i.imgur.com/v7uAsHE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 şurdan çıkarabildiğim tek şey 'heykellerde pipi yok ,beyler adamlar muhafazakar galiba' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Şu video üzerinden dönüyor muhabbet http://www.youtube.com/watch?v=AUleDEFkUtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 adamlar söz verdiklerini yapıyor, backer'ların istediği de buydu, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 axedice said: Şu video üzerinden dönüyor muhabbet Tamam işte o sahne. Resmi hareketlendirip videoya çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ahah sorun da o işte, oyundaki mekanın hareketlendirilmiş resim olması. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ahahaha idle animation yok, heykel gibi duruyor karakterler arkada pledge withdraw tier direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Büyü efektleri de koymamışlar. OBsidian'ın binasını yaakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Viktor said: ahahaha idle animation yok, heykel gibi duruyor karakterler arkada pledge withdraw tier direk Düzeltirler ya. Yoksa çok kötü cidden ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yaratıklar bir araya gelince halay çekiceklermiş http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0053/PE-CeanGulaVariants.1280x821.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 halaybaşıda axedice olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bir elde pos makinesi, öbüründe pizza da olabilir dikkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Biji ulfricin panpaları hiç laf atmasın plx http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/perincekulfric.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 lol stormcloak'a katılıp ikinci quest'te gene sattım biji ulfric'i, o kadar tiksindim ki yan karakterle bile dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 axedice said: Biji ulfricin panpaları hiç laf atmasın plx http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/perincekulfric.jpg asfdsadfsadfvsadvcsadfsadf, yerde yuvalanbıyorm usn anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 axedice said: Biji ulfricin panpaları hiç laf atmasın plx gg no rmk. bethesda oyunlarını collectors basanlar, hala skyrim modlayıp oynayanlar, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar