axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Adam haklı beyler zarda 4 gelmiş misslemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Lets playi izledimde cidden bu adam oyun oynamasın sadece yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 "Tatar Ramazan" said: bunlar kendilerine bağladılar hortumu ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 HellHound said: http://www.youtube.com/watch?v=4AYp3q_N7pw bir sey yok attack of opportunity var demek icin video cekmis de sirf ilk 10 saniyeye http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_5017yigit-ozgur-karikaturleri-157.jpg koyabilmek icin yeni update var ayagina yatayim dedim konusamayan konusurken insanlarin gozune bakamayan nerd tiplemesi her yerine dovme yaptirinca cok komik oluyo lan. nerdsen nerdlugunu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 vücudunuz hazır değilse izlemeyin: http://www.youtube.com/watch?v=AUleDEFkUtE josh sawyer 1:47de susuyo o zman grafik başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cok iyi update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Lanet olsun vücudum hazır değildi, defalarca sarsılarak boşaldım iş yerinde gusül abdesti almaya çalışıyorum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben uyardım abisi. kalbi olan tıklamasın. hep hayalimdeki grafikleri yapmış adamlar :P yalnız bunun üstüne torment numunesi acayip tırt gelecek ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 vucudum hazirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://catmacros.files.wordpress.com/2009/06/its_beautiful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://i.imgur.com/xTlmjdV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 merak ettim unitydeki haline bakın diyor, kağıt gibi harita. ama adamın gölgesi kayaların formunu alıyor falan. o nasıl oluyor? müendiz bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 konsolcuların suratına suratına..4çan jargonu kullanmayın. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 keşke okumasaydım sizin yorumları, şaşırtacak bişi sandım heh. bildiğin infinity'nin ONBEŞ YIL sonraki hali. herşeyin statik olduğu acayip belli sahnedeki, ağaçlara kadar. wl2 kat kat fazla hoşuma gitmişti, böyle donuk yapay hissettirmiyordu herşey. bayağı meh olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 temple of elemental evil grafigi gibi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 çok güzel görüyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şuna vereceğiniz paranın yarısını da divinty: original sin'e verin adamlar bitmiş oyuna daha ne ekleriz diye düşünüyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 İzometrik rpg için daha ne olsun. Daha hızlı çalışsınlar, böyle 15 saniye 3 adam yürüdü, kapıdan omni light çıktı falan yetmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 günahımı vermeyeceğim oyuna esas günah diye isim koymuşlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sam said: keşke okumasaydım sizin yorumları, şaşırtacak bişi sandım heh. bildiğin infinity'nin ONBEŞ YIL sonraki hali. herşeyin statik olduğu acayip belli sahnedeki, ağaçlara kadar. wl2 kat kat fazla hoşuma gitmişti, böyle donuk yapay hissettirmiyordu herşey. bayağı meh olmuş. ALLAH'IM TEŞEKKÜR EDERİM SAM GRAFİKLERİ BEĞENMEMİŞ Sabahtan beri bunun korkusunu yaşayıp duruyordum ya beğenirse ya beğenirse diye. Abdestimi de aldığıma göre camiye falan gideyim ya umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez umarım gameplayi de beğenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Grafiği için vermedim ki parayı panpa, setting, gameplay, lore, karakterler ve konu için verdim. Salt grafik oryantasyonlu bir gamer isen bu sevincin açıklanabilir tabii. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 axedice said: umarım gameplayi de beğenmez :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 arcane said: merak ettim unitydeki haline bakın diyor, kağıt gibi harita. ama adamın gölgesi kayaların formunu alıyor falan. o nasıl oluyor? müendiz bey depth mapi vardır haritanın gölge de ona göre şekilleniyodur falan olmayada bilir fgd bayaa güzel olmuş ama ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Grafikler güzel ama çok abarttınız sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sanki ?? :) cennete girdiler de beklenti grafikte dusuktu sanirim. Mesele diger konular herhalde. Grafik iyi ama hobolo kukara oldum bittim degil imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar