Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sparkcaster said: mass effect 3 e para verip alan viktor, gidin ona anlatın derdinizi http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20632508.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu hizmet bir defalıktı, bir daha çekilecek eziyet olmadığından uyardığımda sadece mesajları uçururum, fyi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Darklight1903 said: konuya donduruyorum olayi; 1.75m'deyiz. son 4 gunde 650k yani. hic fena degil bence. bakalim ikinci haftanin sonunda nerelerde olacak. son hafta ilk haftanin yarisi kadar bi' performans bekliyorum ben. reklamlar, son dakika gazlari falan. pr kasarsa daha epey para götürürler şu ritim çok iyi yani timeın tech sitesindeki makalenin vs bariz faydası oluyor biraz viralleseler biraz total biscuit gibi gavatlara falan söyleşi yapsalar 3m çok rahat görürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 evet bak o tarz adamlari konusturtmak fena olmazdi. ama konusacak pek olay yok su an ortada tek sorun orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 https://twitter.com/jesawyer/status/248849084998356992 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oiiiiii....bu threadi kacirmisim, maas yatsin aynen basarim parami buna, bu oyun turunu sevmeyenler haric sorarlar tartisan adama "cildirdiniz mi bre?" neyin dirdirini yapmis insanlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/312639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://s3.amazonaws.com/ksr/projects/289461/posts/312639/image-160976-full.jpg?1348165584 hahahah biri hemen lineer guildi yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 5000im olsa vay akyi yaptirip oyunun icine ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 6 wizard'dan olusan imbastik grubumu hidden territory'ye koydurup fun amacli friendly fire'dan oldurturdum param olsa fdjskfj. sunu sevdim ama; 'Despite this, some individuals do employ firearms for one specific purpose: close range penetration of the arcane veil, a standard magical defense employed by wizards. The arcane veil is powerful, but it does not react well to the high-velocity projectiles generated by arquebuses and handguns. As a result, more wizards who previously relied on the veil and similar abjurations have turned to traditional armor for additional defense. ' acaba ne gibi -'leri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 setting ümitlendirdi, sevdim high medieval ile rönesans arası dönem seçimini. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hmm bu son update iyi olmuş, baya bilgi vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Setting başarılı evet. Baya bi eberron esintisi var ama eberron da oynadıktan sonra beğendiğimiz bi setting olmuştu. Şu soul olayında lionheart benzeri techte eski büyüde güçlü civler olabilir, reflexive in hiç beceremediği bi hikayeydi. Kaprisli tanrı D&Dnin özellikle çok giremediği bi alan oldu hep, alignment sistemi yüzünden belirli rolleri mottoları oldu tanrıların. Tam olarak yunan tanrıları gibi tanrılar gördüğümüz bi setting hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 setting tanımı güzel ama yine de klasik o yüzden sanırım haritalı olanı almayacağım. oyun baya güzel olabilir ama setting planescape gibi cult olmaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Planescape biraz über-setting ama. Hatta settingden çok kozmoloji, D&D dünyalarını birbirine bağlayıp temel mekaniklerin nasıl çalıştığını açıklıyor. Hiç olmayan bi dünyanın üzerine planescapeini kuramazsın. Obsidianın eternity hikayesiyle sınırlı kalacağını sanmıyorum, adamlar hardcore pen&papercı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 planescape bayağı meta setting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu adamlara eberron u versen şahane oyun çıkarırlardı aslında... adamların bakış açısı çok güzel. sawyer o red wizard açılımına çok güzel bir açıdan yaklaşmış blogunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 update #6 1,8m demin oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 meeeeeeeeh mac ve linux yüzünden onyx yalan olmuş. unityden baktım şimdi sadece endless space oynamışım. resmen indie oyun yapıcak koskoca firma beklentilerim bir anda düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Wasteland 2 de bu engine seçmişti. 2 tane indie rpg yolda xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 onyx engine hakkında bilgim yok aslında, ama unity engine'e geçmiş olmalarına sevindim. farklı platformlara oyunu uyarlamak çok kolay, ve directx 11 gibi güncel teknolojileri de destekliyor. dungeon siege 3 çok buglıydı, çalıştırmak için, multiplayera girmek için vs çok uğraşmıştım. unity ile hazırlarsa işleri de kolaylışır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 unity engine ile RPG mi? trololol bundan daha kotu bir fikir ancak hero engine ile mmo yapmak olabilir sanirim... OH WAIT! http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407612_2889486672694_1126045318_2999941_1150427073_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 seigen said: Wasteland 2 de bu engine seçmişti. 2 tane indie rpg yolda xD. Durum buysa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ardeth said: setting tanımı güzel ama yine de klasik o yüzden sanırım haritalı olanı almayacağım. oyun baya güzel olabilir ama setting planescape gibi cult olmaz diye düşünüyorum Planescape Kaede'nin dediği gibi fazla meta. Teknik olarak setting bile değil, settinglerin kesişerek yansıdığı bir reality zaten. Of Sigil ne iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 wasteland 2 için inxile'a herhalde o şekilde yardım edecekler, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar