fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nwn2'nin mi? ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 single plot a bakıyosak süper bi oalyı felan yok. ama satın aldığın oyun, getirdikleri , modlanabilirliği vs işin içine girince 8.5/10 alır expansionlar zaten çoşturuyo iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nwn2 nin o rezil kameradan kurtulup oynanabilir hale gelmesi bile yıllar sürdü arkasına bakıp oyuna puan veriyorsak skyrime bile iyi oyun dememiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi arkasina bakarak degil de(skyrim baya les diyenlerdenim), nwn2 benim icin wizard/redwizard/arcane scholar gibi bi' allah oynayabildigim oyundur. gozum kapali savunurum fsdkjfsjf. ayrica muhabbeti olmustu buralarda. 'seytan dunyaya indi' temali oyunlarda favorilerimdendir. oyunun benim gozumde tek eksigi biraz kolay olmasiydi. meatwall+3 spellcaster yapinca faceroll donuyor fjdsk. su eternity, vanilla nwn2 kadar olursa benim gozumde yeterli acikcasi. onun ustune koydugu her sey dondurmaya konan bedava sos fistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ahahah neyse ki herkesin beklentileri seninkiler kadar düşük değil darklight. Nwn2 bildiğin "aurorayı electron yaptık ama hikayeye senaryoya vaktimiz olmadı, arkadaşların FR campaigni var ondan plot araklayıp motoru test ediyoruz" oyunuydu. Biz MotB ve SoZ'e toolkit yaptık deseler ayıp olurdu diye ortaya konan bi hikaye var o kadar. Eternitynin electron ilk hali gibi buglı olmayacağından emin gibiyiz keza onyx iyice test edilmiş olacak DS3 ve southpark sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ds3 oynuyorum şu aralar. motor gayet uygun bu tip bir oyun için hatta diyalog ekranlarını mimik falan ekliyerek geliştirirlerse çakma dragon age kalitesi bile yakalanabilir motorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iste kisiden kisiye farkediyor oluyor bu durumda. nwn2 benim gozumde iyi gayet :D fjsdkfj. olsun ya, cikacak en kotu oyun 8/10 olur bu adamlardan. silah, buyu, dinozor karistirsalar bile 8'den asagi olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 max 3-3.5 arası olur demiştim de, o kadar bile olmaz, 2-2.5 arası sonlanacaktır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Seele said: lan ne para kirmislar oha. http://www.kicktraq.com/projects/limemouse/lifx-the-light-bulb-reinvented/ parayı kırmamışlar ki daha 320.000 toplamışlar. bu arada bu ampüller bizim ülkedeki duylara uyuyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 pledged of $100,000 goal diyor onun icin. 3 kati para toplamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Seele said: Selamisahin said: aktiftablet said: kickstarter ne kadarını alıyo toplanan paranın? %5 alıyor. oda cok temiz para. çok çok temiz para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 okumamışlar bile abi WOTunu. Muhtemelen aynı wotu atan 1000. insan olduğun için bakmadan anlamıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bone said: max 3-3.5 arası olur demiştim de, o kadar bile olmaz, 2-2.5 arası sonlanacaktır büyük ihtimalle belki detayları açıklarlarsa, sağa sola dergilere röportaj verirlerse artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Şu tür soruları ve cevaplarını topladıkları bi developers diary vs göremedim ben, var mı link falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 vardı sitede bi yerde FAQda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ya might and magicler gibi yapsalar aslında skill sistemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kill sistemi derken, attack order falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 daha sayfa 18 lerdeyim, oralarda bir 3d geyiği var, aklıma da bu mod geldi: http://neverwinter.nexusmods.com/mods/31 tabiki, org. icewind ile kıyaslanamaz bir, böyle bir şey olacağına, bir kere olsun icewind olasun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Sam said: nwn2'de verdiler gene beğendiremediler oyunu. mis gibiydi, çok da keyif almıştım yönetmekten. nwn2 beğenmeyen ölsün. modül ve online olayı yeter tek başına campaign koymasalar bile ölüsü gider oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aktiftablet said: Abi 5000dolar falan var ya, var mı o kadar bağış yapanlar? gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bone sen ne kadar verdin? Min 1000 diye tahmin ediyorum ama emin de değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kickstarter dan bir tane başarılı bir şey çıkmadan para vermem aga. dragon age 3 oynarım ben. full romance siz yapaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 EVET EVET GAY ROMANCE VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o zaman bastım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 axedice said: Bone sen ne kadar verdin? Min 1000 diye tahmin ediyorum ama emin de değilim. 140 100'e düşürcem herhalde pek bişi farketmiyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar