yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 oturduğum apartmanın yanında ufak bir boşluk vardı bu sabah bir kalktım ki https://pbs.twimg.com/media/A2fq2isCMAAhXlA.jpg:large :( napam kaçayım mı buralardan tozu topraği gürültüsü çekilir mi şimdi bunun FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Benim de evin önünde bi boşluk vardı, bi de aynı adanın köşesinde bu boşluğa bağlı başka bi boşluk. 2 haftadır iş makinaları çalışıyor ama eve hiç toz girmiyor sanki. Nemden falan mı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 artık yasak su dökmeleri gerekiyor öncesinde ondan toz toprak kalmıyor havaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 git sor kardeş napıosunuz diye. ufak bi kanalizasyon, yol çalışması falansa çok sürmez. ama daha uzun sürecek bir inşaatsa da git şikayet et. yapamazlar o kadar yakına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 valla demin çöpleri yayıntıyı çatır çatır kaldırdılar toz çıktı gayet kapattım her yeri abi direkt yan duvarım burası benim çok korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 senin keyfin için bina mı dikmeyeceğiz lan! kapat camını otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 çok korkuyor çünkü kazılan yerden kızılderili mezarlığı çıktı!!!! UUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Kardeş öldürdüğün kişilerin parçaayıp yan tarafa gömmediysen fazla sorun yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu genişlikte 5 katlı bir binanın dikilmesi kaç hafta sürer acaba mutfağımın aydınlığını engelleyecekler bu birincisi umarım aptal bir çizim yapmamışlardır ve bizim mutfakların baktığı yere onlar da apartman boşluğunu denk getirirler. sonra bi de ceryanımı kesecekler muhtemelen. yazın oturulmaz artık. ayrıca bi de işte gürültü toz rahatsız edecek ben 1.kattayım bi de üüü https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/250355_10151043976847374_2082897745_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tuvalet falan koyarlarsa mtfağın karşısına o zaman görürsün. Burada ufak çapta bi kazı yapıldı. Tozlar havada uçuşuyor. Yere düşenleri de arabalar kaldırıyor. Ayvayı yedin. Eğer gürültüye vs vs takan biriysen Benimde üst katımda boğa falan besliyorlar sanırım veya olimpiyatlarda halterde altın madalya amaçlamış elemanlar kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 at ağızlılar haziranda başlasalarmış bari puuuuu kira kontratım yeni bitti napam ben şimdi yavaştan ev mi baksam kendime 2 ay öncesinden haber ver demişti ev sahibi ammaa o işler de büyük sıkıntı lan bütün keyfim kaçtı yaa tam da yeni koltuk televizyon alıp evi baştan bi elden geçireyim diyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Git sor ne bu kaç aya bitecek falan diye. Buradaki çetinkaya inşaatı gibi olacaksa hemen terk et. Bi inşaat 2010 dan bu yana yapılmaz mı yahu belki öncesi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Manyak mısın laa ? Şu durumda hiç taşınılmaz. O yeni dikilen binaya ne çıtırlar taşınır allah bilir ne ekmekler çıkar sana. Genç kızın yatak odasını senin mutfağa karşı yapıyorlarmış, sen gece atıştırmak için mutfağa gitmişsin, hatun kişisi de arzularını dindirmek için kendiyle ilgilenirken camdan bir anda göz göze geliyorsunuz. Benimde üstümde sadece boxer var atletik vücudum karşısında hatun eriyor direk ama utanıyor biraz. Sonra ben mutfağın ışığını açıp pencereye yaklaşıyorum. Hatun ne yapacağını şaşırıyor iri ve dolgun gögüslerini elleri ile kapatmaya çalışıyor. O esnada bende boxerımı indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yazdı, oynadı, yönetti ama film tutmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 inşaatçıı anon konusuyor su tutuyolar konustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 edindiğim bilgilere göre 30 yıldır boşmuş o arsa şimdi buraya temel atarlarken bizim bina sıkıntıya düşmesin? demin 2 yan apartmandan biriyle konuştum o da benim gibi efkarla iş makinesini ve açtığı alanı izliyordu çocukken onların yan apartmanı yapılırken 1 ay ev dışında oturmak zorunda kalmışlar temele beton atılana kadar sıkıntı olmuş bu boşluğun 2 yanı da şimdi sıkıntıya düşmesin falan diyordu dırındırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 OFF şimdi farkettim ki benim kombim mutfakta ve bacası %100 kapanacak bu inşaat yüzünden ah ulan bir sürü iş çıkacak kesin tam kış ortası:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kış gelmeden hallet bence o işi.. bi de olur da duvarına falan vururlarsa ya da bi hasar/zarar olursa sizin oraya anında fotoğrafla ve işlemlere başla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Olm o boşluğa çadır kuramazsın ne binası.İyice manyamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi beşiktaş böyle apartman dolu her katında da 1000'er liralık kira getirecek 2 daire olacaktır muhtemelen ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 sen yeni ev bul kendine en temizi. orada oturulmaz. göt kadar arsaya da apartman dikmek efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 oraya bina mı olur ya o iş makinesi bile zar zor girer oraya başka bir şey olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi valla sabah kapıdan çıktım ilk gördüğüm adama sordum ne olcak buraya dedim dedi bina dikcekler dedim nası olcak o iş ya ufacık yer güldü falan adam sdfg benim daireyi, evsahibini falan sordu dedim kaç ay sürer amca bu peki? valla bak müteahhit orda git sor. olmadım muhattap tabi müteahhitle işime gücüme baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yeni ev aramaya başla bence acilen. O işin çilesi çekilmez, hele bi de kombiden doğan masrafı falan olcak, hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar