Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan tarafa inşaat

yav

Öne çıkan mesajlar

bu genişlikte 5 katlı bir binanın dikilmesi kaç hafta sürer acaba

mutfağımın aydınlığını engelleyecekler bu birincisi
umarım aptal bir çizim yapmamışlardır ve bizim mutfakların baktığı yere onlar da apartman boşluğunu denk getirirler.

sonra bi de ceryanımı kesecekler muhtemelen. yazın oturulmaz artık.

ayrıca bi de işte gürültü toz rahatsız edecek ben 1.kattayım bi de üüü

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/250355_10151043976847374_2082897745_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Tuvalet falan koyarlarsa mtfağın karşısına o zaman görürsün.

Burada ufak çapta bi kazı yapıldı. Tozlar havada uçuşuyor. Yere düşenleri de arabalar kaldırıyor.

Ayvayı yedin. Eğer gürültüye vs vs takan biriysen

Benimde üst katımda boğa falan besliyorlar sanırım veya olimpiyatlarda halterde altın madalya amaçlamış elemanlar kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

at ağızlılar haziranda başlasalarmış bari puuuuu

kira kontratım yeni bitti napam ben şimdi yavaştan ev mi baksam kendime
2 ay öncesinden haber ver demişti ev sahibi ammaa
o işler de büyük sıkıntı lan bütün keyfim kaçtı yaa tam da yeni koltuk televizyon alıp evi baştan bi elden geçireyim diyodum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Manyak mısın laa ? Şu durumda hiç taşınılmaz. O yeni dikilen binaya ne çıtırlar taşınır allah bilir ne ekmekler çıkar sana.

Genç kızın yatak odasını senin mutfağa karşı yapıyorlarmış, sen gece atıştırmak için mutfağa gitmişsin, hatun kişisi de arzularını dindirmek için kendiyle ilgilenirken camdan bir anda göz göze geliyorsunuz. Benimde üstümde sadece boxer var atletik vücudum karşısında hatun eriyor direk ama utanıyor biraz. Sonra ben mutfağın ışığını açıp pencereye yaklaşıyorum. Hatun ne yapacağını şaşırıyor iri ve dolgun gögüslerini elleri ile kapatmaya çalışıyor. O esnada bende boxerımı indiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

edindiğim bilgilere göre 30 yıldır boşmuş o arsa

şimdi buraya temel atarlarken bizim bina sıkıntıya düşmesin?

demin 2 yan apartmandan biriyle konuştum o da benim gibi efkarla iş makinesini ve açtığı alanı izliyordu

çocukken onların yan apartmanı yapılırken 1 ay ev dışında oturmak zorunda kalmışlar temele beton atılana kadar sıkıntı olmuş bu boşluğun 2 yanı da şimdi sıkıntıya düşmesin falan diyordu

dırındırın
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla sabah kapıdan çıktım ilk gördüğüm adama sordum ne olcak buraya dedim dedi bina dikcekler dedim nası olcak o iş ya ufacık yer güldü falan adam sdfg benim daireyi, evsahibini falan sordu dedim kaç ay sürer amca bu peki? valla bak müteahhit orda git sor. olmadım muhattap tabi müteahhitle işime gücüme baktım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...