Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 kaldı ki tonla yüksek profil oyun var ısrarla steam'e gelmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Microsoft varkende Mac, Linux, BeOS vardı. Valve yine %90 vardır digitalde, tekel demek bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 EA'nin hisseleri büyük düşüşte değil mi nereye alacak bu herifler valve'ı ya. kötü huylu kanser gibi herifler, dur durak bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 %90dan bile fazladır, pcde tekel valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 origin ve gog gibi sacma sapan seyler steam ile karsilastirilamaz bile karsilastirmak icin en az %40 pazar payi olmasi lazim rakiplerinin steam'in su anda rakibi yok ve hayvan gibi para harcanmadan da olamaz zaten ayrica steam'a rakip olabilmek icin hem okuz gibi altyapi hem de oyun basina alinan komisyonun steam'in aldigindan daha az olmasi lazim populerlik ve guvence de cabasi origin sadece ea oyunlarini satiyor gog da sadece 5 dolara 15 sene once oynadigimiz oyunlari satiyor steam her seyi satiyor direk tekeldir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bioware ve pandemic'e 620+ milyon verilen yerde valve'a 1 milyar para mi itogluit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 alirsa alir almazsa almaz bana bi getirisi var mi yok bi goturusu var mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 60 avrodan oyunları görünce anlarsın faydasını zararını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 YOU DON'T FUCK WITH GABEN. http://www.youtube.com/watch?v=0X9hDcVFeOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 aynen tomkat in yazdıgını yazmaya gelmiştim steam tekel ama adamlar çalışıyo oyuncu dostu indirimler vs filan zaten über e daha ne ea ise neye elini alırsa batırıyo fifalar idare eder son zamanlarda o kadar onu da pes'deki adamları alıp yapmışlar zaten dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Steam pc de tekel gibi gozukebilir ancak en sik dusulen kendinden referans vererek mantik yurutme hatasina dusuyorsunuz PC pazari (ki browser dahil diil buna) baya ufak ve cok para getirmeyen bi pazar, steam cazip indirimler ile ve ikinci elin onune gecen drm sistemi ile kendine karli bir hale getirdi bunu, pazarin bu dar kismindan ikinci birilerine ekmek cikamaz yani, steamde zaten rekabet olmadigi icin istikrar saglayabildi, d2drive filan outmoldu hep GoG steamle bas edemeyecegini bildiginden farklilastirmaya gitti, pazarin daha elit bir kesimine sirf nostaljik pazarlama ile hitap ederek kendine steamin tepindigi cayirlarda yer acti Origin klasik bir meetoo stratejisi izledi, en buyuk publisher ebnim dedi kendi urunleri icin ozel servis acti, pazari zorla boldu ki orijin kadar les bisi kullanmadim ben simdiye kadar, gayet basarisiz ve steam gibi standart yaratamiyacagi icin bi gelecegi yok bunun yaninda actiblob gibi bi dev var, pc pazarindaki en yuksek rakamlar blizzardda ama oyunlari steamde degil misal, ubisoft yakinda kendi servisini kakalamaya calisicak ac3 ile suprizlere hazir olun dicemde buda sir degil Mobil ve konsol pazari sirtlarken sektoru steamin rakamlari cidden cok ufak kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 senko said: alirsa alir almazsa almaz bana bi getirisi var mi yok bi goturusu var mi yok benim korsan almamamin tek nedeni steam steam olmadan once her seyin korsanini alirdim(begendigim oyunlar dahil) eger ea alirsa steam'i 1 tane bile orijinal oyun almam benim gibi binlerce hatta milyonlarca kisi var steam sayesinde korsani birakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tomkat said: origin ve gog gibi sacma sapan seyler steam ile karsilastirilamaz bile gog da sadece 5 dolara 15 sene once oynadigimiz oyunlari satiyor steam her seyi satiyor direk tekeldir bu gog? saçma sapan şeyler satıyor? lol. gog baya iyi bi yer çünkü güncel windowslarla çalışması için optimize ediyorlar. en önemlisi drm free satıyor bu da oyuncular için büyük bir artı. bi de dikkatini cekmemistir ama artık yeni oyunları satıyor. steam satmayan birçok oyun desura ve gmg satıyor. ayrıca merak ettim bu kadar iddialı konuşuyorsun da bu tip sistemlerin toplam satış rakamları var mı... steam önünde rakip olmasa, greenlight, steam workshop gibi şeylerle uğraşmaya gerek duymazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Abi az mantıklı düşünün, her şeye karşı olmayı otomatiğe bağlamışsınız. Tamam hükümet, EA, askerlik falan bunlara bu aralar sövüyoruzda, sakin az sdf. Uplatmayın 7-8 yıl önceki topicleri, PC gaming öldü. Bundan sonra bir halt olmaz, konsol devri başladı vs vs... http://images.forbes.com/media/2011/02/09/0209_gabe-newell_398.jpg 1 yıllık oyunları 20$'dan 2 yıllık oyunları 10$'dan alıyorsun. Birde microsoft tekel değil, linux var diyeninde alnını karışlayım. Evet oyun dünyasında 2000'den beri battle for wesnoth oynuoruz linux ile. edit : güzel oyun o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bone said: ayrıca merak ettim bu kadar iddialı konuşuyorsun da bu tip sistemlerin toplam satış rakamları var mı... steam önünde rakip olmasa, greenlight, steam workshop gibi şeylerle uğraşmaya gerek duymazdi abi steam bu türk telekom değil tekellikten çıkmaya başlayınca çalışmaya başlamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bone said: tomkat said: origin ve gog gibi sacma sapan seyler steam ile karsilastirilamaz bile gog da sadece 5 dolara 15 sene once oynadigimiz oyunlari satiyor steam her seyi satiyor direk tekeldir bu gog? saçma sapan şeyler satıyor? lol. gog baya iyi bi yer çünkü güncel windowslarla çalışması için optimize ediyorlar. en önemlisi drm free satıyor bu da oyuncular için büyük bir artı. bi de dikkatini cekmemistir ama artık yeni oyunları satıyor. steam satmayan birçok oyun desura ve gmg satıyor. ayrıca merak ettim bu kadar iddialı konuşuyorsun da bu tip sistemlerin toplam satış rakamları var mı... steam önünde rakip olmasa, greenlight, steam workshop gibi şeylerle uğraşmaya gerek duymazdi sacma sapan dediysem content ile ilgili degil biraz da ilgili ama gog bir cerez, steam hem ogle hem aksam yemegi hem de kahvalti steam migros ise gog bakkal amca bu yuzden gog'u steam ile karsilastirmak sacma bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tomkat said: senko said: alirsa alir almazsa almaz bana bi getirisi var mi yok bi goturusu var mi yok benim korsan almamamin tek nedeni steam steam olmadan once her seyin korsanini alirdim(begendigim oyunlar dahil) eger ea alirsa steam'i 1 tane bile orijinal oyun almam benim gibi binlerce hatta milyonlarca kisi var steam sayesinde korsani birakan e iste hala bana etkiyen bir kisim yok oyun sektorunde calismiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Abi şuan oyuncuların sevdiği 3 adres var: Steam, GOG, GreenManGaming. GreenManGaming'in Valve ile bir bağı olduğunu düşünüyorum. Az önce 36$'a Borderlands 2 aldım. Dishonored her yerde 60$, GMG'te 45$. %25 indirim yapıyorlar çıkmamış oyunlara falan. Origin'i kimse sevmiyor, ama EA iyi oyunlar üzerinden iteliyor platformu. Medal Of Honor'da BattleLog ve Origin kullanacak mesela. Viktor'un dediği gibi UPlay platformundan oyun satma hazırlığında Ubisoft. Geçen 1$'a FarCry, Driver: SF falan verdiler. Ama şöyle bir durum var. Herkes Steam'i seviyor. Steam yerinde durmuyor, sürekli yenilikle geliyor. Oyuncuların çoğu isteiğini karşılıyor. Ben Dota oynarken overlay üzerinden facebook chat yapıyorum alt+tab yapmadan. Origin'de göçüyor, açmıyor falan. Millet oyunlarını Steam'de tutmak istiyor. Ben Ubisoft'un yerinde olsam uPlay'i açarım ama orda sattığım oyunlarımı aynı zamanda steam'de aktive ettirirdim. O zaman UbiSoft en sevilen firma haline gelmezse ben neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi steamden alsan bile ubisoft oyunlarını o salak ubisoft hedesi açılıyo geçen gün canım sıkıldı splinter cell oynıyım dedim ubisoft serverları gg'ydi oynıyamadım assassins creed filan da aynı şekilde gıcıklık sıralaması şu şekilde bana göre origin > ubisoft uplay > gfwl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 evet abi insanlar steam'a guveniyor ve seviyor bu cok onemli bir sey oyun piyasasi icin cunku korsan olarak bi oyunu indirmek cok kolay ben steam'a guvendigim icin gidip ordan aliyorum bekledigim oyunlari release gununde digerlerinin indirime girmesini bekliyorum falan sirf bunu steam'i ve valve'i sevdigim icin yapiyorum eger benim param ea'in cebine gidicekse, ben o platformu kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 senko said: tomkat said: senko said: alirsa alir almazsa almaz bana bi getirisi var mi yok bi goturusu var mi yok benim korsan almamamin tek nedeni steam steam olmadan once her seyin korsanini alirdim(begendigim oyunlar dahil) eger ea alirsa steam'i 1 tane bile orijinal oyun almam benim gibi binlerce hatta milyonlarca kisi var steam sayesinde korsani birakan e iste hala bana etkiyen bir kisim yok oyun sektorunde calismiyorum. seni etkileyecek olan sey kotu hizmet alicak olman ve fahis fiyattan oyun indirecek olman ve indirimlerin bi daha asla olmamasi oyun sektorunu etkileyecek olan sey de eger ea steam'i alirsa insanlarin tekrar korsana yonelecegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ea beni alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 gaben: I'd rather see Valve disintegrate than sell out http://www.gamasutra.com/view/news/177395/Newell_Id_rather_see_Valve_disintegrate_than_sell_out.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GamasutraNews+%28Gamasutra+News%29&utm_content=FaceBook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 pardon şunu da ekliyim http://www.youtube.com/watch?v=ssC77hapv0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ahaha asıl valve eayı satın alıp komple kadroyu kovsun ve uoyu adam gibi bir şeye çevirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar