Pluton Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Selamlar, bir tanıdığım liseye yeni geçmiş oğlunu GPS'den takip etmek istiyor telefonu aracılığıyla. Biliyorum biraz garip ama kendine göre haklı nedenleri var. Çocuk Samsung Galaxy kullanıyormuş. Öyle bir program lazım ki çocugun telefonuna yükleyeceğim (hatta gizli çalışır durumda olması tercihimdir) ve internetten map'de nerede olduğunu görebileceğim bir app gibi birşey lazım. Var mıdır böyle birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Çocuk pil bitmesin diye data'yı kapadığı anda gider ama: http://www.life360.com/free ya da https://play.google.com/store/apps/details?id=com.locationlabs.finder.sprint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 https://www.mobilespylogs.com/ms6panel/login.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tşkler Baggio'nun söylediği çok iyiymiş özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Çocuk niye GPS'yi açık tutsun, olay orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 https://kimnerede.avea.com.tr/ Olay budur. Edit: Lise dönemindeki çocuğu izlesen ne olur ki? Yapacağını zaten yapar. İşte hep buradan kaybediyoruz çocuklarımıza güvenmediğimiz için onlardan hep hata bekliyoruz çocukta kendine güveni eksik olarak yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 @gerge: abi o kadar accurate olaya gerek oladan gps yerine location based bişiler de çekilebilir elbette. avea'nınki iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 eskiden gps mi vardı ya milyonlarca insan lise okudu bitirdi.birşey olacağı varsa olur.sapıklık derecesi önlem saçma açıkcası.20 yaşındaki genç sevgilisini takip ettiren 50 lik zengin iş adamı misali.ne saçma bi güven anlayışı varmış ailenin liseli adam.okuldan kaçıcak gezicek tozucak. ben sabah evden cıkarken anneme bugun okuldan kaçabilirim nargileye gidicez diyordum. bıdı bıdı yapardı ama anlayış gösterirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paranoyaklığın daniskası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Yapıcak birşey yok abi aynı cümleleri bende sarfettim ancak yemedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu hortlatayim.Kizim okula başladı bu sene, yaş ufak yerde Adana olunca gps takip cihazı koyup istediğim an nerde olduğunu bileyim istiyorum.Elbisesine falan gizli cep yaptırıp orda tutacağım. Daha önce kullanan biri varmı bu cihazlardan, güvenilir bir alet bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Yok değilim,oğlan iki yıldır okula gidiyor ve böyle bir ihtiyaç hissetmedim ama kız olunca manyağa yaklaştım.elimden gelse okula götürüp getirecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 gps acik cep telefonundan takip edilemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hayır gizli cebe ne gerek var. anlat durumu doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Pluton said: Selamlar, bir tanıdığım liseye yeni geçmiş oğlunu GPS'den takip etmek istiyor telefonu aracılığıyla. Biliyorum biraz garip ama kendine göre haklı nedenleri var. Çocuk Samsung Galaxy kullanıyormuş. Öyle bir program lazım ki çocugun telefonuna yükleyeceğim (hatta gizli çalışır durumda olması tercihimdir) ve internetten map'de nerede olduğunu görebileceğim bir app gibi birşey lazım. Var mıdır böyle birşey ? mspy mspy mspy babam bana yapsa parentlıktan reddederdim ama lokasyon mesaj whatsapp arama logları vs herşeyi raporluyor, iyi bir internet paketi alsın asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Cep telefonu yerine ufak bişiler arıyorum. Anlık lokasyon vermesede olur, günde 3-5 kez kontrol ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Rasmon said: hayır gizli cebe ne gerek var. anlat durumu doğru düzgün. Abi Allâh korusun kötü niyetli biri ilk telefondan veya aletten kurtulur. Bunun önüne geçmek için koy cebe, ne çocuğun nede başkasının haberi olsun diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 pronetin panik butonu ya da muadilleri var, hani çocuğun devreye giriyor senin istediğin hizmet değil ama ücretsiz bununla başla, onun dışında ya böyle bir takip yazılımı kuracaksın ya da avea falan 5 para etmez türkcellden şirket hattı alıp ekip takipten bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Adam baba olarak telaslanmakta hakli, Adana Mersin vesaire eski Adana Mersin degil. Hani zaten cok akli selim yerler degildi mahallelerin yarisi, simdi Suriyelilerin gocleriyle iyice zivanadan cikti. Haliyle su yeni yakin gidip gormediyseniz, kenar mahallelerin kiyisindan gecmediyseniz bilgisayar basindan yorum yapmaniz cok mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.socialmom.com.tr/tr/anne/cocuk-takip-cihazi-smartie/ şöyle bişi buldum ama kullanan kimse yok,dolayısıyla düzgün çalışıyor mu emin değilim. Geçen senki özgecan olayı,sokaklardaki suriyelilerin gasp girişimleri,geçen sene mersinde ögrenci servis minibüsüne ateş edilerek bir öğrencinin yaralanması vs bir suru olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bir tane film vardı böyle, kadın kızını kontrol ediyordu deli gibi. agzına vurasım gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 lanet teknoloji artık gelişmesin ya, kafalara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar