Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 basindan beri kopek muamelesi cekicen bunlara diye gezinen adamla nickname bazinda konusmasindan belliydi zaten silahi direk kafa patlatiyor saniyordum da openingde de goruldugu kadariyla hucreye instant kanser turevi bir sey veriyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 4 ile 5 bağlantısı cidden süperdi... of çok güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 olm o silah transform olurken çok zaman kaybettiriyor yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bayağı güzel gidiyo, 5 te çok iyiydi. Ama şu infaz sistemi bayağı abartı ya. Hayır bir de sırf saçma değil, üzerine bir de aşırı yersiz şekilde kullanıyolar. Silahları da pek beğenmedim açıkçası. Seriye özgü, ikonik bi objeler filan olsun diye tasarımı abartmışlar da bence çok yapay durmuş. Üstte dendiği gibi modlar arası geçişler saçma, silahın vır vır vır vır her uyarı için saatlerce konuşup durması saçma, lethal mode un abartı derecede brutal olması saçma, konsept olarak bayağı başarısız olmuş bence. Adamın etrafını çevirmişsin, odada sıkışmış, yapıcak hiçbirşeyi yok, direkt infaz. Ben öldürme demiyorum, önce polisliğini yap yakala, sonra hobi olarak yine öldürürsün. Paralyzer modda vursan, sonra sorgulasan filan, idam edersin yine, kimse niye olay yerinde adamın bağırsaklarını tavana saçmadın da gittin hapishanede öldürdün demez yani. LETHAL ELIMINATOR LOL! Kiminle konuşuyodu bu ya? önce bi sorsana lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 evet ben de silah konusunda kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 önce öldürelim sonra döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Son bölüm çooook temiz bitti. Kogami yavaş yavaş sevdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Kogami ikinci bölümde reisliğini konuşturmuştu, Masaoka experineced elder ama bir reis değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 masaoka serinin direkt no-nonsense çarı, ne varsa dedelerde var. (TM) 5 bölüm çok iyiydi ama cidden şu dirty harry styla önce sıkıp, sonra "kimle konuşuyordu acaba" demeleri beni benden aldı lol. güzel gidiyor ama seri, prod ig'nin böyle projeler yapması lazım devamlı. tabancaları firaxis'in xcom ekibi tasarlamış, confirmation seslendirmeleri bitmeden kullanamıyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cKYVwujGBew neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 fan made dir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 6. bölüm previewı abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 my body is ready.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 6 öeh, psycho-pass oldu psycho-path. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 7 of şu kızı domates gibi patlattıklarında ne sevinecem heh kougami içindeki dexter'lığı sezmiş sistem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi sei saglam gidiyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 8 oh içimin yağları eridi. yalnız op ve ed ile animasyonları şahane ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 OP & ED baya iyi zaten. Bölümde de bi OH oldum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ed en iyi ya albüm coverına kurban http://i.imgur.com/noWP3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 9 MÜ-KEM-MEL ah neden o adamı manyak yapmışlar, çok büyük yazık olmuş. ama röportaj sahnesi 11 numaraydı. (tu) bu bölümle notunu daha da arttırdım serinin. yılın en iyisi ya bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ne kadar iyi gidiyor dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 HAHAHAHA 9. bölümde ne ayar verdi tsunemori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 akane yanına yancı bulunca sivrildi fikirtepeden kamyonla adam getirsek demek ki bütün teşkilatı ele geçirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Çok iyi yaa fecii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 10 http://www.sloperama.com/mahjongg/column/col297c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar