Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sword art onlineı izlemeye değer bulanları aramızda istemiyoruz yalnız lütfen PPı izlemezmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 çok iyidi ya keşke ilk bölüm diye uzun yapsalarmıs biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Kaede said: sword art onlineı izlemeye değer bulanları aramızda istemiyoruz yalnız lütfen PPı izlemezmisiniz Tiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 REJOICE. http://i.imgur.com/qGnxs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ttgl en güzel örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Jaegerjaquez said: ttgl en güzel örnek ttgl ippo nun yanına yanaşamaz o konuda 1 bölüm manliness kalan bölümler overlyhyped boys (ttgl kraldır severimde bir manime deil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ttgl manima, kusura bakma. Drill'le evreni deldi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 deil, kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Drill'in bariz cennetleri delmiyorsa elden gelecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 2 çay kap gel hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 parmağının ucunda gezegen dolandırıp atmak ne zamandan beri erkeksi sayılmaz oldu ? hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ilk bölüme ne kadar başarılıydı öyle premisede çok iyi olmuş çıktığı gibi izlerim ben bunu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 şimdi izledim ben de ilk bölümüde çokta başarılı bulmadım meh gibi umarım açılır yanlız dizayn konusunda laflar hazırladım birincisi bicirik hatuna bayık göz abi bu hitman reborn un çizeri kimse ondada böle 10 yaşında veletlere baygın göz çiziyodu bunda da gene öle kel alaka bide zaten dakka 1 http://www.angelfire.com/comics/redd55/pics/Bebop200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Haha benim de aklıma ilk gelen cowboy bebop geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Derpy eyes = Moe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 evet güzelmiş. (tu) production ig kısmını görmemişim, görsem beklemezdim bile bu kadar. ps: soa da mis gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 guzelde bir manima degil dunyada manima denilebilicek sadece tek bir yapim var http://www.youtube.com/watch?v=THoWdMaD1kQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Cumaean_Sibyl Trojan, Anchises' son, the descent of Avernus is easy. All night long, all day, the doors of Hades stand open. But to retrace the path, to come up to the sweet air of heaven, That is labour indeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 manima mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Viktor said: guzelde bir manima degil dunyada manima denilebilicek sadece tek bir yapim var http://www.youtube.com/watch?v=THoWdMaD1kQ&feature=related "I am on a horse" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ilk bölümü izledim, devamını izlerim gibi ilk bölümden karakterleri tam oturtamadım ama ileride hayvan gibi drama dönecek belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ya 2. bölüm beklediğimden farklı yöne çevirdi gibi diziyi umarım esas oğlan fake falan atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Esas oglan bu bölümde beni de hayal kırıklıgına ugrattı. Ama ümidimiz var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 esas oğlan kendini erken topladı, dtb2 trainwreck averted. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar