Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası Eleme | Hollanda - Türkiye | 07.09.2012 @ 21.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mevlüt ve Nuri tamamen bitmişler, Nuri toplar bir şekilde de Mevlüt'ün bu görüşünü hiç hayra alamet değil. Bir yandan Burak desen ne kadar kalas bir adam olduğunu gösterdi.

Sercan bana kalırsa Gökhan Töre'den 10 kat daha iyi adam ama mental açıdan çok yetersiz, çok gereksiz işler peşinde koştu bugün. Tunay ilk yarıdaki kalitesini ikinci yarının sonlarına doğru konuşturamadı.

Emre'yi seversin sevmezsin bilinmez ama ne kadar önemli bir adam olduğunu gördük bir kez daha, çıkışı ile orta saha diye birşey kalmadı.

vs. vs.

bugün oynadığımız oyun şu skorun oyunu değildi, yazık oldu. Ama bu istikrar ile devam edersek eninde sonunda gideriz biz Brezilya'ya
Mesaj tarihi:
adamın yapacagı tek şey gg ile selcugu sokmaktı

ilerleyen dakkalarda da buragı sokcaktı

o naptı nuriyi mevlutu soktu sdfds

emre cıkmadan önce hollanda kapanmış top bizdeydi.emre çıktı adamlar oynamaya başladı
Mesaj tarihi:
Curunir said:

Ben bu abdullah avcının genç fantazisine s.... birader. Yani yok harbi türkiye de tek teknik direktör var oda terim yok abi. Adamın CA direk 100 fazlası değil.

mezara mı gideceksin maturelarla
Mesaj tarihi:
Topal, Ömer ve Arda oynadı, Umutta görevini yaptı gerisi fos ben Arda'ya üzüldüm çok didindi ama golü kaçırınca etkilendi tabii

Hele Burak ve 4 gurbetçi tam sıçtılar.
Avcı bu gidişle 2. Ersun Yanal olur istifa eder gider, nasıl bir 70 milyonsak Terim ve Denizli dışında hoca çıkaramıyoruz.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Mevlüt ve Nuri tamamen bitmişler, Nuri toplar bir şekilde de Mevlüt'ün bu görüşünü hiç hayra alamet değil. Bir yandan Burak desen ne kadar kalas bir adam olduğunu gösterdi.

Sercan bana kalırsa Gökhan Töre'den 10 kat daha iyi adam ama mental açıdan çok yetersiz, çok gereksiz işler peşinde koştu bugün. Tunay ilk yarıdaki kalitesini ikinci yarının sonlarına doğru konuşturamadı.

Emre'yi seversin sevmezsin bilinmez ama ne kadar önemli bir adam olduğunu gördük bir kez daha, çıkışı ile orta saha diye birşey kalmadı.

vs. vs.

bugün oynadığımız oyun şu skorun oyunu değildi, yazık oldu. Ama bu istikrar ile devam edersek eninde sonunda gideriz biz Brezilya'ya

Tek hak verdigim konu su oyunun hakkı bu degildi eski Hollanda olsa en az 7-8 lik oyun oynadık
Mesaj tarihi:
ulan 45-60 arası oyunu yığmışın rakip yarıalana, bir kere ceza sahamıza gelememiş adamlar, tam tavında selçuğu gökhanı almak varken almayıp bi de üstüne emreyi çıkarıyosun. ilkokul 5 seviyesinde bi teknik adamlık bu.
Mesaj tarihi:
liberal said:

Curunir said:

Ben bu abdullah avcının genç fantazisine s.... birader. Yani yok harbi türkiye de tek teknik direktör var oda terim yok abi. Adamın CA direk 100 fazlası değil.

mezara mı gideceksin maturelarla

Komple genç de doldurmazsın be kardeşim. Adam 22 yaşında ne tecrübesi olmuştur koyuyorsun hollanda karşısına ha hollandada bildiğin tırt mış oda ayrı sadece 3 adam götürdü.
Mesaj tarihi:
Gökhan Gönül sağ bekte garanti oynamalı, Hamit'in yüzünden gol yedik. Hatta goller de yiyebilirdik.

Ben Galatasaray için Hamit sağ bek, Eboue defans oynarsa nasıl olur diye düşünüyordum, Manchester maçı öncesi çok iyi bir ders oldu bu hakikaten. Hasan Ali'de biraz sırıtmadı değil ama hadi o kadar değildi.

Gökhan Gönül - Hamit

Selçuk - Tunay

Yapılması gereken değişiklerdi. Nuri inanılmaz durağan. Çocuk oynamaya oynamaya tükenmiş ama Hamit baya sinirlendirdi.
  • Yeni Oluştur...