Ren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 loooooooooooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 arda şu golü izlesin. ev ödevi yapsın. hayat felsefesi edinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Herif ardaya gosterdi dibe girip gol atmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hamitin sabri ortası döndü gol oldu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 OOO hakem cok net penaltıyı vermedi dönen topu yedik ya.. umutun pozisyon net penaltı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 holnada lokumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 stoperlerin mallığı tamamen. öyle durulmaz otobüs bekler gibi bekliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bu arada topal kotu diyenler, defansta tek topal vardı. Semih vs kosmadi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ben bu abdullah avcının genç fantazisine s.... birader. Yani yok harbi türkiye de tek teknik direktör var oda terim yok abi. Adamın CA direk 100 fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ciddi sekilde bu td tartissinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 golden önceki pozisyonda penaltımızı vermemiş hakem. umut u tutup zıplamasını engellemiş resmen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mevlüt ve Nuri tamamen bitmişler, Nuri toplar bir şekilde de Mevlüt'ün bu görüşünü hiç hayra alamet değil. Bir yandan Burak desen ne kadar kalas bir adam olduğunu gösterdi. Sercan bana kalırsa Gökhan Töre'den 10 kat daha iyi adam ama mental açıdan çok yetersiz, çok gereksiz işler peşinde koştu bugün. Tunay ilk yarıdaki kalitesini ikinci yarının sonlarına doğru konuşturamadı. Emre'yi seversin sevmezsin bilinmez ama ne kadar önemli bir adam olduğunu gördük bir kez daha, çıkışı ile orta saha diye birşey kalmadı. vs. vs. bugün oynadığımız oyun şu skorun oyunu değildi, yazık oldu. Ama bu istikrar ile devam edersek eninde sonunda gideriz biz Brezilya'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 REZİLLİK ABDULLAH AVCI VE FEDERASYON İSTİFA ETMELİ . 90 DK MEHMET TOPAL OYNADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 adamın yapacagı tek şey gg ile selcugu sokmaktı ilerleyen dakkalarda da buragı sokcaktı o naptı nuriyi mevlutu soktu sdfds emre cıkmadan önce hollanda kapanmış top bizdeydi.emre çıktı adamlar oynamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Curunir said: Ben bu abdullah avcının genç fantazisine s.... birader. Yani yok harbi türkiye de tek teknik direktör var oda terim yok abi. Adamın CA direk 100 fazlası değil. mezara mı gideceksin maturelarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Selcuku yedek bırakan kafalar kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 nuri real madrid de özgüvenini kaybetmiş. napacağını bilmiyor. ayağına üç dört kez anca top değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Topal, Ömer ve Arda oynadı, Umutta görevini yaptı gerisi fos ben Arda'ya üzüldüm çok didindi ama golü kaçırınca etkilendi tabii Hele Burak ve 4 gurbetçi tam sıçtılar. Avcı bu gidişle 2. Ersun Yanal olur istifa eder gider, nasıl bir 70 milyonsak Terim ve Denizli dışında hoca çıkaramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 DarKRideR said: Mevlüt ve Nuri tamamen bitmişler, Nuri toplar bir şekilde de Mevlüt'ün bu görüşünü hiç hayra alamet değil. Bir yandan Burak desen ne kadar kalas bir adam olduğunu gösterdi. Sercan bana kalırsa Gökhan Töre'den 10 kat daha iyi adam ama mental açıdan çok yetersiz, çok gereksiz işler peşinde koştu bugün. Tunay ilk yarıdaki kalitesini ikinci yarının sonlarına doğru konuşturamadı. Emre'yi seversin sevmezsin bilinmez ama ne kadar önemli bir adam olduğunu gördük bir kez daha, çıkışı ile orta saha diye birşey kalmadı. vs. vs. bugün oynadığımız oyun şu skorun oyunu değildi, yazık oldu. Ama bu istikrar ile devam edersek eninde sonunda gideriz biz Brezilya'ya Tek hak verdigim konu su oyunun hakkı bu degildi eski Hollanda olsa en az 7-8 lik oyun oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 PZero said: REZİLLİK ABDULLAH AVCI VE FEDERASYON İSTİFA ETMELİ . 90 DK MEHMET TOPAL OYNADI Abi ordan bir kadehte bana uzat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ulan 45-60 arası oyunu yığmışın rakip yarıalana, bir kere ceza sahamıza gelememiş adamlar, tam tavında selçuğu gökhanı almak varken almayıp bi de üstüne emreyi çıkarıyosun. ilkokul 5 seviyesinde bi teknik adamlık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 liberal said: Curunir said: Ben bu abdullah avcının genç fantazisine s.... birader. Yani yok harbi türkiye de tek teknik direktör var oda terim yok abi. Adamın CA direk 100 fazlası değil. mezara mı gideceksin maturelarla Komple genç de doldurmazsın be kardeşim. Adam 22 yaşında ne tecrübesi olmuştur koyuyorsun hollanda karşısına ha hollandada bildiğin tırt mış oda ayrı sadece 3 adam götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Gökhan Gönül sağ bekte garanti oynamalı, Hamit'in yüzünden gol yedik. Hatta goller de yiyebilirdik. Ben Galatasaray için Hamit sağ bek, Eboue defans oynarsa nasıl olur diye düşünüyordum, Manchester maçı öncesi çok iyi bir ders oldu bu hakikaten. Hasan Ali'de biraz sırıtmadı değil ama hadi o kadar değildi. Gökhan Gönül - Hamit Selçuk - Tunay Yapılması gereken değişiklerdi. Nuri inanılmaz durağan. Çocuk oynamaya oynamaya tükenmiş ama Hamit baya sinirlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bu milli takımla dünya kupasına gideceksek kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Eboue'ye laf eden harrykewell vardı bir de, kulakları çınlasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar