Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası Eleme | Hollanda - Türkiye | 07.09.2012 @ 21.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Mevlüt ve Nuri tamamen bitmişler, Nuri toplar bir şekilde de Mevlüt'ün bu görüşünü hiç hayra alamet değil. Bir yandan Burak desen ne kadar kalas bir adam olduğunu gösterdi.

Sercan bana kalırsa Gökhan Töre'den 10 kat daha iyi adam ama mental açıdan çok yetersiz, çok gereksiz işler peşinde koştu bugün. Tunay ilk yarıdaki kalitesini ikinci yarının sonlarına doğru konuşturamadı.

Emre'yi seversin sevmezsin bilinmez ama ne kadar önemli bir adam olduğunu gördük bir kez daha, çıkışı ile orta saha diye birşey kalmadı.

vs. vs.

bugün oynadığımız oyun şu skorun oyunu değildi, yazık oldu. Ama bu istikrar ile devam edersek eninde sonunda gideriz biz Brezilya'ya
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Mevlüt ve Nuri tamamen bitmişler, Nuri toplar bir şekilde de Mevlüt'ün bu görüşünü hiç hayra alamet değil. Bir yandan Burak desen ne kadar kalas bir adam olduğunu gösterdi.

Sercan bana kalırsa Gökhan Töre'den 10 kat daha iyi adam ama mental açıdan çok yetersiz, çok gereksiz işler peşinde koştu bugün. Tunay ilk yarıdaki kalitesini ikinci yarının sonlarına doğru konuşturamadı.

Emre'yi seversin sevmezsin bilinmez ama ne kadar önemli bir adam olduğunu gördük bir kez daha, çıkışı ile orta saha diye birşey kalmadı.

vs. vs.

bugün oynadığımız oyun şu skorun oyunu değildi, yazık oldu. Ama bu istikrar ile devam edersek eninde sonunda gideriz biz Brezilya'ya

Tek hak verdigim konu su oyunun hakkı bu degildi eski Hollanda olsa en az 7-8 lik oyun oynadık
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Curunir said:

Ben bu abdullah avcının genç fantazisine s.... birader. Yani yok harbi türkiye de tek teknik direktör var oda terim yok abi. Adamın CA direk 100 fazlası değil.

mezara mı gideceksin maturelarla

Komple genç de doldurmazsın be kardeşim. Adam 22 yaşında ne tecrübesi olmuştur koyuyorsun hollanda karşısına ha hollandada bildiğin tırt mış oda ayrı sadece 3 adam götürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül sağ bekte garanti oynamalı, Hamit'in yüzünden gol yedik. Hatta goller de yiyebilirdik.

Ben Galatasaray için Hamit sağ bek, Eboue defans oynarsa nasıl olur diye düşünüyordum, Manchester maçı öncesi çok iyi bir ders oldu bu hakikaten. Hasan Ali'de biraz sırıtmadı değil ama hadi o kadar değildi.

Gökhan Gönül - Hamit

Selçuk - Tunay

Yapılması gereken değişiklerdi. Nuri inanılmaz durağan. Çocuk oynamaya oynamaya tükenmiş ama Hamit baya sinirlendirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...