Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Phone 8

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Okuyan duyan herkesin heyecanla bekledigi, duymamis ya da kulaktan duyma haberlerle Windows Phone 8 bilen cogu kisinin kulak tikadigi Windows Phone 8 ( Lumia serisi diyelim daha dogru olur ) yarin resmi olarak aciklanacak.

Nokia ve MS'in yarin NY'da aciklamasi beklenen WP8 leak fotograflari:

Unal Aysal'in parmagi var mi bu iste merak etmiyorum degil

Sosyal ağlarda paylaş

820de 920de çift çekirdek ile gelicek sanırım söylentilere göre. umarım krait kullanırlar yoksa yine ölü doğum

samsungun wp8 telinde de s4 pro kullanılmış sanırım bunlarda da aynısı olucak

sanırım wp8de şuanlık s4plustan başka kullanamıyorsun, donanim kısıtlası var :/
Sosyal ağlarda paylaş

artık ios'un gün be gün eskiyen görünümünden sıkılmış bir iphone sahibi olarak çok beğendiğim telefon. nokia, eskisi gibi 'yenilikçi' bir firma olmuş, 'farklı' nasıl üretilir tüm piyasaya göstermiştir. iphone'u kopyalamadan, ondan daha iyi bir cihaz yapmak mümkün.

ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum, fakat ilk çekincem aletin kocaman görünmesi, ağır olması. tasarımın kalınlık ve 'kütle'si sanki ikibinlerin başından kalma cihazları anımsatıyor. ikinci sıkıntım ise her gün kullandığım çoğu app'in henüz windows phone ekosisteminde olmaması. microsoft'ın yerinde olsam, angry birds'e bi dünya para yatırmak yerine o parayı böler, iphone'daki popüler uygulamaları wp8'e port etmek için geliştiricilere rüşvet verirdim, gerekirse rus yollatırdım. çok ciddi giden entryi de böyle cıvık bi şekilde bitireyim.

ayrıca bu windows phone 8 arayüzü çok güzel lan.

demiştim sözlükte, buraya da kopyalayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...