deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Yalnız 30dk'de kapında olayı var, pizza hediye oluyor öyle bir durumda. Kibarlık edip vermiyceksiniz parayı hop diye.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 autoshape said: bu adamların gerçekten dolandırıcı olduğuna inanmaya başladım. 2 tl farkla sarmısaklı kenar çıkartmışlar fakat yemek kısmet olmadı. sürekli normal kenar gönderiyorlar. notta belirttiğimiz halde. farkı da alıyorlar. haliyle kapıda bakmıyorum pizzanın içine sonra kim uğraşacak diyorum ama kafam attı sonunda. işin ilginç yani bir kaç dominostan sipariş verdik hepsi aynısı yapıyor. cihangir, göztepe, acıbadem. hani biri yapsa neyse ama hepsi aynısını yapıyor. sizin de başınıza geliyor mu bu durum? bu doğru yalnız bana da 3 kere falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aynısı bana da oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 aynısı teyzeme de olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bi kere eski evde mc donalds yolun karşısındaydı 6 dakikada gelmişti siparişim o günden beri MC DONALDS KÖPEĞİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Marty said: yanlis gondermissiniz diyip hakkini aramazsan adamlari da dolandiricilikla suclayamazsin. bi de yemek sepetinden isteyince yemeksepetine şikayet atıyorsun, onlar hallediyor her şeyi heh, sonra firma arayıp "özür dileriz valla afedin abi bizi" diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 deadwoll said: Yalnız 30dk'de kapında olayı var, pizza hediye oluyor öyle bir durumda. Kibarlık edip vermiyceksiniz parayı hop diye.ç Bu mevzu bitti, yeni kampinglerle dolaşıyolar.... Sosyal pizza falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Sipariş konusunda bir kere problem yaşadım, hemen çözdü yemeksepeti. McDonalds'dan sabah kahvaltı olarak hotcakes söyledim ofise, sonra daldım işe falan, baktım 1 saat oldu gelmedi. Yemeksepetine girdim, canlı destekten anlattım "siparişiniz yoldaymış" cevabı aldım. Sonra aradan 1 saat daha geçti, tekrar sordum "siparişiniz yolda" dediler. Dedim "yuh, iptal edebilirseniz sevinirim siparişi" dedim. 5 dakka geçti McDonalds'tan aradılar. "işte yemeksepetinden bilgi bize ulaşmadı, şuan ekrana bakıyor gözükmüyor siparişiniz, çok özür dileriz, isterseniz şimdi yada yarın bedava yollayalım." falan dediler çözdüler. Gayet naziklerdi. Domino's'tan da böyle bir sorun yaşıyorsan hakkını düzgün aramadan "dolandırıcı" olarak bahsetmen biraz yanlış. Yemeksepetine bildir, puanını ver, defalarca aynı sorunu yaşadım diyorsun, o zaman gelen pizzayı kontrol et yani. Ha ayrıca şu hepsini döver: http://www.canadianfreestuff.com/wp-content/uploads/2012/07/Dr.-Oetker-Ristorante-Pizza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Onlardan tiksindim ben geçen sene, restorandan pizza söyleyince 14 euroya falan getiriyordu adamlar 40cm pizzayı, öte yandan bu dr.oetkerlerden 8 tanesi 15 euroydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Rerore said: bana sorarsanız, paticik bayanların ilgisini çekti ortam bozuldu. Zaten bu laf sokmaların %90 ı karıya kıza hava atarım karizma olurum, msndende linklerim bakarsın iş çıkar derdi değilse ben ne olıyım. Şu zamandır buradayım, forumda 2 bayan üye olduğunu biliyorum, emaleth ve athe zaten forumun bir formatı vardı bayan erkek derdi yoktu, çoğu zaman onlar bizden delikanlıydı, şimdi bu altertiki tipler geldi, olay boka bağladı.Ayrıca patiden Din öğrenecek arkadaş,eh be kardeşim bu kadarmı sosyopatsın, sanal alemde kendine din mi arıyorsun? yada politika tartışması yapanlar için, hiç mi arkadaşınız yokta onla tartışamıyorsunuz bunları? burası günlük hayatta konuşulamayan geyik ve lakırdılar içindi, mesela gaming. Takside adam kestik dedikmi yada kafede bize tip tip baktıkları için burayı kullanıyorduk. o günler geride kaldı, burası daha çok altertiki çirkin kızların sivilceli ergenlerle eyleşip günlük hayatta ezilen egolarını tatmin etme yerleri oldu, ama o arkadaşlarada 1 çift sözüm var, bu kafayla nasır tutar evladım. yeni copypasta bu niye popüler olmadı beklediğim kadar düzeltme: olmuş lan unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.dominos.com.tr/bize-ulasin/oneri-ve-yorumlariniz.aspx buraya atıyorsun usturuplu laf sokmalarını su subeden sunu aldım bilmem ne diye genel müdürlüğe şikayet ediyorsun profit. Pizzahouse u böyle böyle batırdım genel müdürlüktan takibe adamlar geldi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bence açın ne alıyorsanız bakın. Burger'dan yemek aldığım zamanlarda soslar için ek para alıp sos göndermedikleri oluyordu. Sosları kontrol edip paralarını kesince uslanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 LathspeLL said: Ha ayrıca şu hepsini döver: http://www.canadianfreestuff.com/wp-content/uploads/2012/07/Dr.-Oetker-Ristorante-Pizza.jpg bi tanesi bile güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yemeksepeti başarılı bu konuda.zehirlendiğim yere 2 kez sağlık bakanlığıdan müfettiş yollamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben lokanta bombalatmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 goldbären said: bir de kolayı kasten çalkalayıp getirenler var, bahşiş verirsen ABİ YOLDA DÜŞTÜ AÇARKEN DİKKAT ET diyolar. vermezsen FIŞSKSKSK fil hafızası maşaallah. o herif bu forumdandı. babam tüm paramızı kumarda kaybetti, aslında ben bu alt sınıflara ait değilim, mecburiyetten dominos'ta çalışıyorum diye çemkiriyordu bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 burgerkingde motorcuydu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 BramStoker said: goldbären said: bir de kolayı kasten çalkalayıp getirenler var, bahşiş verirsen ABİ YOLDA DÜŞTÜ AÇARKEN DİKKAT ET diyolar. vermezsen FIŞSKSKSK fil hafızası maşaallah. o herif bu forumdandı. babam tüm paramızı kumarda kaybetti, aslında ben bu alt sınıflara ait değilim, mecburiyetten dominos'ta çalışıyorum diye çemkiriyordu bir de. nerdeydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 "kontrol etmiyorsan senin suçun", "şikayet etmiyorsan haksızsın". Hırsızın hiç mi suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yemeksepeti'nden sipariş verirsem, büyük çoğunlukla burger king'den sipariş veriyorum. sebebi ise; mersin'de forumun orada oturuyorum, sipariş verdiğim restoranların hepsi en fazla beş dakikalık yürüyüş mesafesinde. burger king hariç bütün restoranlarda mutlaka ama mutlaka bir sorun çıkıyor. ya patates getirmeyi unutuyorlar ya içecek yolda dökülüyor ya bir saat sonra teslimat yapıyorlar ya soğuk getiriyorlar ya eksik başka bir malzeme oluyor. illa bir sorun çıkıyor ve illa yemeksepeti canlı yardımda dert anlatmak zorunda kalıyorum. bir tek burger king'den yaptığım siparişlerde hiç eksik olmuyor. sosuna kadar tam getiriyorlar. bazen on dakikada teslim ettikleri oluyor. bir de dominos'un yüzsüz çalışanları var tabi. adamları özellikle mi seçip işe alıyorlar nedir. 45 dakika/1 saatte teslimat yapamıyorlar. canlı yardımdan derdimi anlatıyorum, siparişinizden ücret alınmayacak diyor her kim cevap veriyorsa. kapıda bir şekilsiz surat beliriyor. sanki parasını gasp etmişim adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 antiban said: valla kendi başlığı vardı bu mevzunun. arayıp bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Açıkçası dominos normal zamanlarda gerçekten pahalı kaçıyor. Bi ara sbarroda 1 alana 1 bedava vardı sanırım 4 orta boy pizzaya 20 kağıt vermiştik hem de 10 numara pizzası var sbarronun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kuryelerle biraz muhabbet edin, hal hatir sorun. yaklasik 8 yildir hemen hemen her aksam disardan soyluyorum, karsilastigim problemler bir elin parmagini gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şişko olman lazım normal şartlar altında (1 atm 20 C) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bu sarımsak kenarlı isteyipte gelmeme konusu 4 kez başıma geldi, şikayet etmekten dilimde tüy bitti, mail de yazdım telefon da açtım ama adamlar sallamıyor kafaları rahat demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar