calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 adam niyeti samantha'ya etti, orucu senko'da bozacak. alma senko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 copry said: senko said: alkol demişken gidip alsam aslında bişiler ama üşeniyorum ya market 400m ilerde araba kapının önünde ama yine üşeniyorum :( alkollü araç kullanma zaten ,boşver alkol bagajda olduğu sürece bişi olmaz sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hah esas hedefim de geldi. calimero? naber? seninle solcu solcu konuşalım mı? sosyalizm ne kadar güzel bişi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 rakı lazım ama onuğçün. rakı alırsanız sabaha kadar konuşuruz, ayıpsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 senko said: copry said: senko said: alkol demişken gidip alsam aslında bişiler ama üşeniyorum ya market 400m ilerde araba kapının önünde ama yine üşeniyorum :( alkollü araç kullanma zaten ,boşver alkol bagajda olduğu sürece bişi olmaz sankim. o da alkollü bu da alkollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sen iç abi rakıyı. arkadaşa rakı getirin. neyse ben gideyim de kilisenin kazasını yapıp, mum falan yakayım geleyim. sabah kaçırdım töreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yaz boyunca sivrisinek görmedim. şimdi geldi ekranın tepesine kondu. biraz bakıştıktan sonra öldürdüm. acımız büyük. rip dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 spider bro ne zaman devreye girecek merak ediyorum ben. o iş sakat çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kaldı üç gün o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bu pazartesi ne saçma bi gün ya.. Yatıp uyumak istiyorum ben öğlene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gece halısaha maçı üstüne 3 saatlik uykuyla pazartesi gününe başlamak priceless.günün ilk hastasının randevusuna gelmemesi de hoş tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 iki saatlik uyku ile işe gelmenin keyfi paha biçilemez günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Biri hesaba para yatırmış günlük, bunney lan diye düşünürken aklıma geldi proje müdürlüğü yapıyorduk biz dimi diye ajsgfdj bunadım yemin ediyorum erken bunadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 evet gunluk bu adam 2 sene aradan sonra spor salonuna gitmeye karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sabah yataktan kalkamadım resmen günlük. Sabahtan beri sırtım, belim kollarım ağrıyo. Tamam cam açık yattık da öyle değil bu ağrı. Öyle çok sportif falan bir h.sonu da geçirmedim. Nedendir anlamadım. Bitse de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 okul iğrenç miş. proflar daha iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Gözlükten neden nefret ettiğimi hatırladım günlük Burnum acıyooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bugun az kaldı araba altında kalıyordum onun adrenalide baskaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya yeter niye sürekli uykum var gece 6 saat uyudum, ama sanki hiç uyumamışım gibi gezdim bütün gün illa kahveye mi abanıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 başka türlü de abanıyor olabilir misin keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 evvet gunluk salona yazıldım.yarın baslıcam eheheh gerekli besin maddelerini aldım.butun yaglı,tuzlu,sekerli ve hamur isleri elvedaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 goldbären said: başka türlü de abanıyor olabilir misin keh keh. abi sürekli seks yapıyorum ama bu kadar yormaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 berbat gün + dizim de ağrıyor lan. yemek yemeliyim. sabah toplantıya hazırlanmalıyım. pazartesi çift daldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi gözümü kapatınca 3d çizimler, texturelar, sap2000den çıbıklar, sheller falan görüyorum.. pff dizimin yanı şişti gene.. fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar