Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Oyundaki bölgelerin haritalarını tam bitirdiğinizde bir tane sandık çıkıyor. Sorum bu sandıklar hakkında. Herhangi bir yerde görmedim ama merak ediyorum kimse dikkat etti mi diye. Bu kazanılan sandık sizin leveline göre mi açılıyor yoksa standart mı? yani level 80de misal açmadığım haritaları açınca o harita level 1-15 ise ordan gelen sandık 1-15e göre mi yoksa level 80e göre mi ödül verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Harita levelına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bence senin levelına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oyle olsa, 80e kadar beklersin sonra herseyi acarsin, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sonra exploitten alırlar iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 level 14üm, 26 hammer, 26 helm , 3 tanede transmutation stone verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sandıklardan çıkanlar random. Örnek vermek gerekirse: 40 crafting material (i.e. copper ore, jute scraps) 2 random green items Black Lion Key or 3 Transmutation Stone 10 silver, 2 copper 879 XP (Queensdale), 927 XP (Metrica Province) Kaynak: http://www.ign.com/wikis/guild-wars-2/Map_Features Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 biraz deneme yanılma ve araştırma sonucu bulgularım var. bir haritadan aldığınız en yüksek levelli item o harita levelinden max 3-4 level fazla olabiliyor. en yüksek level itemi almak için haritadan en az 5 level yüksek olmanız gerekiyor. harita bitirme başı aldığınız exp levelinize göre orantılı geliyor. yani her haritada 1 noktayı bırakıp daha sonra geri dönerseniz (yüksek levelken); o haritadan max exp alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Wiki öyle demiyor ama, City için senin dediğin geçerli ama explorable bölgeler için o bölgenin max leveline göre XP diyor. Wiki Experience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Harita leveli degilde player leveline gore verıyor o chest itemleri. Son lvl haritalarını bitirmeyi sakın unutmayın cunku ılk exoticlerinizi o harita bıtırme ödülü olarak alacaksınız(yeni 80 olanlar yada olma seviyesinde olanlar dikkat etsin).70 üssü haritaları bitirme ödülleri exotic bilmeyenlerin haberi olsun. Bu arada son bitirdiğim 70-80 haritasından 40 orichalcum ore gelmesine çok sevinmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 @DeviantSun exp olayını tekrar kontrol edeceğim. ama 0-15 haritalarında 4k+ exp aldığımı hatırlıyorum. o leveller için aşırı yüksek bir rakam bu (level 30-40+larda gitmiştim. level 80im şu an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Az önce Plains of Ashford'u(Charr level 1-15 haritası) level 80 halimle bitirdim. Gelen itemlar level 26-yeşil ve 3700 xp geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Plains buglı gibi, normalde 1-15 ise, level 15 itemler vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bazı mapler buglı moblardan bile map levelına göre itemlar düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 en güneydeki 80 mapini bitirdim 2 tane 78 lvl exotic verdi. 80 zonunda 80 ver arkadaşım 78 ne allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Az önce queensdale'i bitirdim(level 80 olarak). 2 tane level 14 item+3 basic transmutation stone+40 tier 1 wood+10 silver+25k experience geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar