DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yok ben anladim senin dedigini ama hatayi duzeltmek istedim ki tekrar soyluyorum ben de pc master race diyen bir adamim ama sununda altini cizmekte fayda var binlerce lira verip her 2 senede bir upgrade etmekten yoruldum gittim ps4 aldim suana kadar cogu oyunda pcden bir farkini gormedim. Illaki farklilik olacak bir kere aa konsolda pcnin yanina bile yaklasamiyor ama aa olmadan da ben o sahneleri gayet guzel oynuyorum ve cok daha keyifli oluyor. (Autoaimsiz fpsler haric alisamadim bir turlu) Su grafikleri ben 16gb ram / i7 islemci / 970gtx / 1000watt powersup ile de aliyorum 1000TL lik ps4 de aliyorum he 4-5 sene sonra pc teknolojisi nereye gider bilinmez ama su ara next gen diye cikacagi vaad edilen her oyun son dakikada teknik olarak degisiyor ve patliyor. http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img540/1567/PMMuCR.jpg http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/ps4/alien_isolation/screens/alien_isolation_39.jpg http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/ps4/alien_isolation/screens/alien_isolation_72.jpg http://i.imgur.com/8ya4eQC.jpg http://images.pushsquare.com/news/2014/06/e3_2014_ps4_racer_driveclub_revs_its_engine_in_the_rain/attachment/0/original.jpg http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/ps4/driveclub/screens/driveclub_20.jpg PC de yillardir adam akilli racing oyunu bulamadim grafik anlaminda.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 SenariouS said: xunn said: Daha çok lightsource var ve aynı performansı veriyor, neye bu "Nasıl godum" tepkisi anlamadım. Pc versiyon > Ps4, gayet net. iyi pcin varsa bittabi ama eger ps4 ve pc ayni anda cikmazsa gene onceden ps4 yaparlarsa mgs 5de ps4'de alabilir yok ayni zamanda ise pc gider sanirim pcde klavye mouse ile oluyor mu oyun xunn? Tabi canım, bütün MGSleri consoledan sonra mousela aim'e geçince böyle bir rahatladı ruhum. @Jedi Abi ben console mevzusunun tamamen consumer friendly olmayan bir mevzu oldugunu söylüyorum artık. PS4 alacagın parayla çok temiz upgradelersin pc'yi kesinlikle. Ultra high end olmaz belki ama herşey ps4 veya üzeri seviye çalıştırırsın. Çünkü toz topluyor abi PS4, bütün olayı bu yani. Yeminle bi MGS kalmıştı console exclusive, artık almanın hiçbir manası yok.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 konsolun en büyük problemi oyunların aşırı pahalı olması. iki katı para veriyorsun aynı oyuna keriz gibi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 US PSN kullanırsan vermiyorsun.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Ben arkadasimla ortak aliyorum tr dil destegi olanlari benim acctan kalanlarin hepsini onun us acctan aliyoruz genelde 50-60TL arasinda para odemis oluyoruz hicte kazik olmuyor. Edit: PC de oldugu gibi ayni anda oynayamama sorunu flnda olmuyor pc kullanicisinin boyle bir sansi yok. Torrent var derseniz o konuya girmem tabi. Edit 2: Bu dedigim rakamlar yeni cikmis oyunlar icin zaten 6 aydan eski oyunlar genelde plus indirimi ile 20-30TL ye alinabiliyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 moriarty said: xunn 30 fps demişsin. THANKS FOR BETATESTING, CONSOLEFAGS demişsin. 60 fps çıkmış. pardon 720p dicektim demişsin, 1080p çıkmış. en son ışık cart curt demişsin. hiç yakıştıramadım kardeşim sana. bildiğin getrekte giderken #getrekt olmuşsun. rekt is real :/
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Update etmeye devam ettigin surece haklisin. Bana 1100TL ye unity calistiracak bir pc toplasana :) Baska sorum yok hakim bey. Minimum req. CPU: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz RAM: 6 GB OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required) Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
knox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ya abi neden multi platform oyunlari oynamak icin x miktarlik para yatirimi yapmak gerekiyor bir rig kurmak icin die soz ediyorsunuz ki, konsol ne icin alinir? exclusive oyunlari icin. konsollar da tonla exclusive oyunlar oluyor, ilgini ceken oyunlar varsa alinirsin konsolunu oynarsin. buraya gelip pc> all deyip ahkam kesmenin alemi yok.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 daha polish bi grafik motoru uzun zamandır gormemiştim smooth 60fps 1080p mustard vs consolepeasants REKTUMREKT by kojima
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 knox said: ya abi neden multi platform oyunlari oynamak icin x miktarlik para yatirimi yapmak gerekiyor bir rig kurmak icin die soz ediyorsunuz ki, konsol ne icin alinir? exclusive oyunlari icin. konsollar da tonla exclusive oyunlar oluyor, ilgini ceken oyunlar varsa alinirsin konsolunu oynarsin. buraya gelip pc> all deyip ahkam kesmenin alemi yok. Zaten o mentalite corrupt olan şey. Gayet genius bi plan, extra platform aldırmak bazı oyunları exclusive yapmak. Lakin oyuncu kesimi bundan bıkmış durumda ve bunu gören bazı merhametli tanrılar da "Eeeh mikerler" diyip PC'ye de çıkarınca console null oluyor. GTA geliyo, MGS geldi. Dark souls geldi. Bilmiyorum aklıma gelmiyor böyle AMAN TANRIM OYNAMAMIZ LAZIM dedigim console exclusive. ps: Unity oynamayın lütfen, baya boktan oyun. Kasmasının sebebi HOLY EXCREMENT, GRAPHICS değil boktan optimizasyon. Şu noktada console diye tutturan insanların spor ve yarış oyunu kitlesi kalmış olmalı.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Yok ben gayet ps1 den kalma mgs hastasi oldugum icin onceligim her zaman mgs olmustur ve dualshock ile oynamasi hep daha keyifli gelmistir. Winning eleven ve fifa 15 disinda spor oyunu oynamadim konsolda. Yaris drive club grafikleri icin oynuyorum sadece haftada 1-2 yaris belki. Vaktimin cogu pc gaming ile geciyor ama console gaming fps olmadigi surece kesinlikle cok daha keyifli. Bir kere pcde motion sensor yok alien oyununda kendi kafa hareketlerim ile koselerden bakmak mikrofondan oksurdugumde arkadan alien turemesi vs inanilmaz guzel ve bunlar pcde yok.
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mikrofon olayı güzel detay ya ahahaha. Çok basit ama çok güzel. edöt : hangi oyunlarda var ki ya bu?
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 MGS'de çok var. Ve kesinlikle pc'de olamayacak şeyler değil. Console dedigimiz şey peripheral üzerinden kendini unique göstermeye calısan birşey. said: ama console gaming fps olmadigi surece kesinlikle cok daha keyifli. Böyle bir argüman yok usta üzgünüm. Ben de PS1den beri MGSyle büyüdüm lakin her zaman o aim sıkıntısı içime dert oldu. Hala console = controller gibi bir mantık var, o baya saçma. PC'ye al abi controller, yapsınlar console'daki küçük espirileri pc'ye? Bütün mevzu console endüstrisinin aşırı consumer abuse üzerine kurulu olması. İnsanlar console'a para kaptırmayı bıraktıkları anda(ki çok hızlı bi bırakma var) o güzelliklerin hepsi pc'de converge olucak bunun kaçışı yok.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konsolu birakma diye birsey yok abi aksine insanlar casual gamer olmaya basladigi icin daha fazla console alimi oluyor 8 yillik gecmisi olan ps3 dunya capinda 82.3 milyon adet satilirken ps4 daha adam akilli oyunu olmamasina ragmen 1 yil icinde 13.5 milyonu gecmis durumda ki bu rakam kasim ayina ait. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_million-selling_game_consoles#cite_note-PS4_13mil-61 Mgs, gta, resident evil vs gibi aksiyon oyunlarinda zaten autoaim mevcut illede headshot giderim demedigin surece cokta elzem bir olayi yok aimin. O yuzden fps oyunlarini es geciyorum cok hardcore olmadigin surece console bana gore daha avantajli. Bundan sonraki nesilde durum nasil olur bilemem ama suan xbone icin degil fakat ps4 icin cok ciddi bir potansiyel var bana gore vr ile birlikte cita daha da yukselecektir. Ayrica tekrardan altini cizmek istedigim bir nokta var bence de pc master race oyle olmasa evimde son seri mac + yine son teknoloji pc olmazdi ama konsolun sundugu konfor ve rahatlik bana gore cok ama cok farkli. Tabi renkler ve zevkler olayina giriyor bu biraz. Ama 24 yillik pc kullanicisi olarak artik ekran karsisinda klavye ve mousea bagli kalmak beni yoruyor.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ne saçma şeylere takılıp edebiyat yapmışsınız ya. get a life.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Get a life diyorsun sonra tvde gazetede radyoda rte yi duyunca lanet olsun deyip bu dunyaya geri donuyorum.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Seru said: ne saçma şeylere takılıp edebiyat yapmışsınız ya. get a life. Edebiyat falan yok, birbirimize katılmayıp efendi efendi consensus'a ulaşmaya çalışıyoruz. İşini gücünü bırakıp düzgün tartışmaya ortasından atlayan bi düdük sensin. @Jedi Hah şunu de cigerimi ye. "Bana göre" çok bambaşka bir mevzu usta. Sen götü başı salıp koltuktan keyif eglence peşindesin, ki bu gayet okey bir tercih. confirmed for casual. Geyik bir yana iki platformun da birbirinden ögrenebileceği çok şey var. İkisi de birbirinden ayrı uçlara çekildikçe iki taraf da birçok konfordan feragat ediyor. PC hala neden daha rahat tasınabilen birşey değil? Playstationlar neden upgradelenmiyor? Niye her 5 senede bir rafa bir konsol kaldırıp toz biriktiriyor? Explore edilecek tonla şey var, ve edilmemesi tamamen ticari bir karar. Bu yüzden consumer friendly değil dedim. Böyle şeyleri boykot ediyorum ben abi prensip olarak. Ha etmeyene "tüü kaka" diyecek değilim.
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Açıkçası konsol yerine aşırı sağlam pc toplasa mıydım diye ben düşünüyorum. Exclusive sayısı gittikçe azalıyor, Unity de gösterdi ki bu yapımcılar hiç iplemeden konsolda bile kasacak oyunlar yapabiliyor. MGS bile bilgisayara çıkıyor artık çat diye.
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 valla ben mesela casual a kaydım oyun konusunda harcayacağım zamana ilişkin. artık günde en fazla 2 saat oynayabiliyorum. eskiden hep PC toplardım bus efer de toplayacaktım ama vazgeçtim PS 4 aldım kendime. çok memnunum bu yaptığımdan çünkü kendi adıma hem daha az para verdim hem de tüm oyunları önümdeki süreç içine oynayabileceğim. yatırım gibi düşündüm bunu. 3000 civarına canavar bi pc de toplayabilirdim ama bunu yapmayı seçmedim çünkü eskisi akdar zaman harcayamayacağım e bende fiyat performans konusunda ps 4 ü seçtim kendime uygun olarak ki bu da en doğal hakkım. consolefag değilim oturup savunayım ama cidden önümdeki sürece baktığımda kendi adıma doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 GokTurk 1453 mesajin var daha mesaj atma sen sanin yurusun. cCc
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Spyro said: ama bu oyun next-gen konsolda oynanmali (ozellikle ps4).. lel
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Genwa said: Açıkçası konsol yerine aşırı sağlam pc toplasa mıydım diye ben düşünüyorum. Exclusive sayısı gittikçe azalıyor, Unity de gösterdi ki bu yapımcılar hiç iplemeden konsolda bile kasacak oyunlar yapabiliyor. MGS bile bilgisayara çıkıyor artık çat diye. sırf naughty dog oyunları yeter.
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 mgs yi ps1 de oynarkan aldıgım hazzı hala unutmuş değilim, birde resident evilda tahtayla kapatılmıs olan yerden cıkan zombie eli yıllarca ruyalarıma girmiştir. Sonuç olarak 2 oyunun sonradan cıkan hiçbir paketi vs ilk versiyonu kadar haz vermedi kimseye, yanılıyormuyum ?
Öne çıkan mesajlar