Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 harbiden objektif bakmak lazım bazen. Elinde birayla markete giren bi adamda sıkıntı var demektir. muhtemelen kör kütük sarhoş, ortalığı biraz dağıttı, belki de kasiyerle takıştı. hiçbişey yoksa bile elde birayla markete girilmez abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 imamizer said: bu ekmeği neden bu kadar kutsallaştırıyoruz arkadaş anlamıyorum. pizza dilimi olsa, kraker olsa, elma olsa kimse umursamaz. ama ekmek olunca hemen yerde almalar, öpmeler,alna koymalar, üfleyip temizlemeler, yükseğe bırakmalar asdfadsdaf bu ne abi! ekmeğe el basmalar, kafada ekmek kırmalar, ağızda ekmek varken söz yemin etmeler, ekmek çarpsın demeler... çok ilkel kafalar çok. bi de bigün ekmek çarpsın diyene montumun içinden çıkaracağım ekmekle bi tane yapıştırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ben kuran çarpsın diyorum nasılsa çarpmıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bu milletin ekmek fetişi yüzünden incide biri ekmeği şeyapıyodu. aferin dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 araplarda da var mı bu ekmek fetişi yoksa anadolu dinine özel bir şey mi buda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Kaede said: S-H said: Çevrede arama yapan polisler yerdeki ekmekleri toplayıp caddede bulunan dershanenin güvenlik personeline verdi. wtf yerden alırken öpüp de başına koymuş mu ? asıl önemli noktayı yazmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 "öpüp başına koymadın dayağı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 3 kere yapması lazım hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 besmeleyi de unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 said: Çevrede arama yapan polisler yerdeki ekmekleri toplayıp caddede bulunan dershanenin güvenlik personeline verdi. abi ntv'de tanıdığı olan varsa arasında sorsun şu ekmekler ne olmuş. "Yerdeki ekmekleri toplamak" cümlesi bana en azından 4-5 ekmek aldığını düşündürüyor, aklım kaldı orada kaç dk dır. Güvenlik personelinin ismini yazıp, yanına da fakir sıfatı koysalarmış tam olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dayak esnasında ekmek darbe alıp parçalandı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gençler böyle bi durumda direk su içmeye başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 yeni üretim magandalar "immune to water damage" olarak çıkıyormuş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kimse o bira ile giren adama yardım etmez çünkü dönüpte sana bıcak sallamayacagı ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 elinde ekmek tutan adamı niye dövüyorsunuz lan diyip bi grup da onları dövseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ekmek mi tutyor biramı orası önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 adam ekmeği kendine siper etseydi ne olcaktı? ekmeğe mi el kaldıracaklardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Peki ya aynı anda ekmek ve kurana el basıp, diğer eliylede birayı kaldırıp "islam fuck yeah" diye bağırsaydı ne olurdu ? O adamlar gene saldırır mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 KullofAtlantis said: elinde ekmek tutan adamı niye dövüyorsunuz lan diyip bi grup da onları dövseymiş ben de kenardan yanaşıp ekmek değil o, eppek! diye terliğimin tekini atıp kaçsaymışım tadından yenmeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://inciswf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 KullofAtlantis said: elinde ekmek tutan adamı niye dövüyorsunuz lan diyip bi grup da onları dövseymiş komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Feuer said: KullofAtlantis said: elinde ekmek tutan adamı niye dövüyorsunuz lan diyip bi grup da onları dövseymiş komik mi artık ne üzülebiliyorum ne sinirlenebiliyorum bu haberlere, de senin nerene dokundu onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ahahah ekmek fetişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 olaydan sonra ağır yaralı olarak dersanede müşaade altına alınan ekmeklerden biri ölmüş RIP:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar