Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Sekiz yaşındaki çocuk, sahilde dolaşırken bulduğu 600 gram ağırlığındaki nesneyi kaya zannedip evine götürdü, ancak... http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/08/30/sahilde-oyle-bir-sey-buldu-ki--2587104.Jpeg İngiltere'de yaşayan sekiz yaşındaki Charlie Naysmith, sahilde dolaşırken bulduğu ve ilk başta farklı renkte bir kaya sandığı şey sayesinde 120 bin lira kazanabilecek duruma geldi. Sahilde dolaşırken gördüğü sarı-bej arası renkteki cilalı bir kaya gibi görünen nesneyi evine götüren Charlie, ailesinin de yardımıyla bu nesnenin aslında ispermeçet balinasına ait kusmuk olduğunu öğrendi. Özellikle parfüm yapımı için kullanılan ispermeçet balinasına ait atığın, oldukça değerli olduğu hatta "ağırlığınca altın edebileceği" ortaya çıktı. Charlie'nin bulduğu 600 gram ağırlığındaki bu "kusmuk" uzmanların tahminlerine göre en az 120 bin lira değerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 doğruymuş http://science.howstuffworks.com/environmental/life/zoology/marine-life/ambergris.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Ambergris http://cosmiclog.nbcnews.com/_news/2012/08/29/13552161-boy-finds-a-bonanza-in-whale-vomit?lite hemen balina bulup kusturtmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Balinayı ben hallederim dasaaa sen kustur yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Vay anasını arkadaş ya , gün geçmiyor ki birileri böyle enteresan paralar kazanmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dasaaa said: ..hemen balina bulup kusturtmalıyız. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 balina taş mı kusmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 <3 moby dick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ilin 8 yaşındaki bebesi bir anda çoğumuzdan (hatta birkaçımızın toplamından) daha zengin oluyor ananas avradas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 wastyrx said: Balinayı ben hallederim dasaaa sen kustur yeter sdf iğrenç bi insanım olm. bence zor olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 çocuk o sahilden ayrılmaz artık her gün turlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Yunus olmazmıymış, bir sorsak dasaa ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Feamer said: Özellikle parfüm yapımı için kullanılan ispermeçet balinasına ait atığın said: ait atığın said: atığın hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Deathblade said: Yunus olmazmıymış, bir sorsak dasaa ? :/ olmuyor ya.. kurtarmıyor abi. yoksa habire gülen yunusları yumruklamak falan.. süper olurdu gerçekten. o gülümseme silinecek! bu ne laubalilik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 cocuk college parasinin ilk temelini atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Biz bulup eve getirsek taş çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 biz bulsak eve getirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sen getirmezsin!!! -yerdeki çöpleri alışveriş arabasına toplar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ben de gotumden yosun ayikladim gecen plaja gittigimde, kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 milletin nası ailesi var arkadaş, ben götürsem yine taşı toprağı eve taşımışsın diye dayak yerdim üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 @akif akila: Bad News For Sea Nymphs and Sirens: A $282 Million Seaweed Deal Heals Broken Hearts http://www.treehugger.com/green-food/bad-news-for-sea-nymphs-and-sirens-a-282-million-seaweed-deal-heals-broken-hearts.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dasaaa said: wastyrx said: Balinayı ben hallederim dasaaa sen kustur yeter sdf iğrenç bi insanım olm. bence zor olmaz Küçük dilini ısır onun! O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dasaaa said: hemen balina bulup kusturtmalıyız. senin bu zengin olma projelerine bayılıyorum dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 O degil de balinayi parmak atarak ayak sokarak kendini sokarak mi kusturucan dasaaa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 O değilde balina kusmuğunu parfümde kullanmayı düşünmekte iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ispermeçet balinasının ingilizcesi sperm whale. Evet, kusmuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar