Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 hitler youht dediği anda dağıldım ben cok iyidi o tepkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Skye İsimden barizmis ya kızın uzaylı oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Haha ama oradaki ifade çok mecazi anlamda kullanılıyor. Urban myth bu şekilde diye anlatıyor kadın. Canavar diye bahsedilen kişiler eli silahlı etrafa terör estiren kişiler de olabilir, Mutant falan da. Ama konuyu bu kadar uzattıklarına göre ajan ya da deney kurbanı vs. çetrefilli bir şey çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 skye ya kree ya inhuman çıkacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 İkinci sezon onayını almış ABC'ten. Birde bunun 2. sezonuyla birlikte Marvel's Agent Carter diye yeni dizi de başlayacakmış. 1940'ların sonunda Agent Carter'ın Shield'e çalışmasını anlatacak işte. Howard Stark olur umarım onda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Benim merak ettiğim SHIELD'in bundan sonra nasıl var olacağı. Tekrar ABD'ye bağlı bir organizasyon olması zor görünüyor. Çizgi romanlardaki gibi BM'e bağlanabilir belki, ama şu andaki durum düşünüldüğünde o da zor. Bana en azından bir süre için gizli bir örgüt olarak faaliyet gösterecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ya merak ettiğim şu; HYDRA'nun Shield'i böyle dağıtması çizgi romanlarda da olan birşey mi yoksa şu an bu dizi Marvem Evreninin son durumu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 çizgiromanda olan bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 gayet sık bitti sezon, en son 4. sınıf plot deathlok'u hala uzatıcaklarmı derken coulson öttürdü sevindim. hyrdarnın alması ne başkan shieldin basına normon osbornu geciriyo. bole söleyince abzürdde daha bi mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Harbiden Coulson ne rahat çaktı, sıfır treddüt. May ayaktan yere çivileyip dövme figürünü de çok şık yaptı. Bi de içimden bir ses Furry'yi bi daha göremeyeceğiz bu dizide diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 howling commandonun torunu onceki tipten 10 kar falan daha ıyı olduğu ıcın np dengeler, fitz'e üzüldüm sanırım papaet oldu cocouk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2364582/board İmdb boardları alev almış. Herkesin bi beklentisi/fikri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 dizi çok güzel toparladı tek sezonda. Sezon finalinide beğendik. Garret'in ölümü çok başarılıydı ahah. Ward'da böyle redemption fln kasıp geri dönmez umarım takıma bir daha. Trip çok daha iyi Ward'dan o kalsın. Fitz'de girer takıma illa geri. Skye ve Flowers, Kree'dir Caulson'ın o sonda yazdığı da uzaylı şeysidir diye düşünmüştüm ama o sondaki adam uzaylıya benzemiyordu pek sdf Nick Fury'de görünür illa. Sam Jackson oynamayı seviyormuş Fury'i çağırdıkça gelirim diyordu. Nick Fury'nin burda gözükmesi değilde, bu takım Avengers 2'de gözükse asıl hoş olur. Caulson'ın yaşadığını öğrensinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ming na Wen (May) 1963 doğumlu fark ettiniz mi? 51 yaşında yani. Aşk yaşadığı adamın (ward) annesi olacak yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 finali dün izledim harikaydı gerçekten... sonu komikti ama harbi :) herif kalktı ya ben yokedilemem falan diye, coulson bi koydu uzaylı silahıyla adam molekillerine ayrıldı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Lucy Lawless katılmış diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 sevişmeli sahnede yok halbu ki? ne yapacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Zeyna'da sevişme var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 spartacusde vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Agent Carter 8 bölüm olucakmış. Tam bu sezon arası vermişken, araya onu da sıkıştıracaklar. Captain America'ların yazarları yazmış diziyi. Filmlerin yönetmenleride birer bölüm çekecekmiş. Howard Stark'da olacakmış. Howling Comandoes da gözükse tamam işte. Şunu Shield'dan daha çok merak ediyorum şimdi. bide http://i.imgur.com/sEwzlU0.jpg Hayley <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=akCVyJ8uziA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 progamer said: Agent Carter 8 bölüm olucakmış. Bu mu oynuyor? http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140314032631/disney/images/thumb/a/ad/Agent_Carter_Winter_Soldier.png/500px-Agent_Carter_Winter_Soldier.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 sostizm said: progamer said: Agent Carter 8 bölüm olucakmış. Bu mu oynuyor? http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140314032631/disney/images/thumb/a/ad/Agent_Carter_Winter_Soldier.png/500px-Agent_Carter_Winter_Soldier.png Bu Sharon Carter. Dizideki Peggy Carter. Captain'in ilk filmde ki hatunu. Sharon, Peggy'nin yeğeni işte. Captain America gördüğü Carter'a tutuluyor sdf http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2013/07/agent-carter-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=C-m-B0BAho0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar