Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 progamer said: Flash'tan daha iyi flashpoint yapmışlar heh. Güzeldi. Ward her gerçeklikle double agent olması ve Lincoln'ın ölü olması sdf https://i.redd.it/ro2kktk41rpy.jpg fitz ilk sezondan beri ne karizmatikleşti. +1. Framework muhabbeti bekledigimin ustunde cikti. Bakshi yi bile gorunce yuzumde tebessum olustu. Zaten reytinglere de yansimis. Ama ABC yeni sezon icin sozlesme yenilemeyecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Baya olağandışıydı bu bölüm. Aida'yı oynayan kadının oyunculuk yeteneği harbiden gördüğüm en başarılılardan biri olabilir. Önce robot AI falan oynayacak ondan sonra zamanla aşk, hisler, üzüntü vs diye böyle aşırı abartı bir duygu yelpazesini yapabilecek. Gerçekten bu kadar kısa rolü olmasa, her türlü ödülü falan alması lazım, akıl almaz bir oyunculuk yeteneği harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 basarili dizi. konusulacak cok fazla bisi yok, ne desen spoiler hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 http://variety.com/2017/tv/news/designated-survivor-agents-of-shield-american-housewife-renewed-abc-1202421300/ 5. sezon kesinleşmiş en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 abc'de olmasa başka bi kanal/oluşum haklarını satın alıp devam ettirirdi zaten. son bölüm de güzeldi yine baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Ben bu Ghost Rider girdiğinde hikayeye baymıştım efektler olsun konu olsun bok gibiydi, ondan sonrası için izlemeye değer mi diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 İzlemeye değer diyemem. Ezberlenmeye, tekrar tekrar izlenmeye, hafızaya kazınmaya, replik replik tekrarlayabilecek hale gelmeye falan değer diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 final wtf .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 s4-finale oha lan efsane bitti. diğer sezon yine çoğiyi olacak gibi. herkes söylemiş zaten internette de, ghost rider'ın portal doctor strange'deki portalın aynısı direkt. ayrıca radcliffe :< https://i.hizliresim.com/7qz67W.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bayagi bomba bitti sezon. Teaser manyagi olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Güzel bitti sezon. Mack'in olayını fazla uzattılar ama. Nereye götürdüler şimdi bunları, Thor'a mı bağlayacaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ne anlasmasi yaptilar acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Bunları götürenler kimdi ? hiç devlete benzemiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Inhumans'ın Ay'da mı ne bir şehri yok muydu? Gerçi galiba o sahnede asteroid falan gözüküyordu yukarda öyle birşey var mı yok mu bilmiyorum. Inhumans dizisi de gelecek ya şimdi, aynı kanal mı çekiyor onu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8PkEY2-E5-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Yeni sezon basladi, biraz space adventure havasi verdi simdilik. Sanki ayni karakterlerle baska dizi cekelim gibi olmus. Bakalim ilerleyen bolumlerde gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 aynen, neler oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 çok iyi başladı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 komple spo 4-5 ben bunu oturup 1 ayda izledim. s5 e4'deyim şuan. lan 4. sezonda noldu olm öyle? ekibin başına gelen şey aşırı derecede kötü bir şey değil miydi. 5. sezon da karanlık gidiyor oradan devam baya resmen üzülüyorum izlerken. özellikle fitz ve mack'in framework'de başına gelenler inanılmaz kötüydü intihar fln etseler yeridir. şaşırdım beklemiyordum bu diziden bu kadar kötü mevzular sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 filmlere sokamıyoruz diziye karanlık şeyler sokalım demişlerdir uzun vadede daha bi takip edilesi oluyor böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Ya şu dizide de önüne gelene süper power veriyorlar sıktı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 sondan bi önceki bölüm heralde 5 sezonda en beğenmediğim bölümdü ya. yalnız çok acaip mevzular dönüyor infinity war'un da üstüne. son bölümün adı da the end korkuyorum. 6. sezon olmayacak heralde. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 6. sezon onayı aldı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Bolum sayisinin azalmasi lazim. Icerik yaratacaz cok klise sahnelere imza atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 2019 yazında 14 bölüm olacakmış 6. sezon vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar