Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 deso secerken, min 1 saatlik www que lerinide dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Tabii ki pikenda kalmalıyız. Red Guard burda, imba pvp dönecek bu serverda. Şimdi gidersek yarın öbürgün DRde falan organize gruplara yenildiğimizde çok üzülürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bugün 1 saatlik que yarın 3 dakkaya iner. Tipik ilk 1 ay sırası olur. Bence en kalabalık en kazanan serverı zeçelim :P Sokaklarda kahraman gibi yürüyelim alnımız ak gururumuz tam. Guild transfer gibi bişi var mı? Yani bak arkadaşım guildin gidiyor sende gidicenmi falan soruyormu yoksa kro gibi solo transfer mi yapıcaz. Ve tabi bunu henüz desolace veya neresi olacaksa dolmadan transferler kapanmadan yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abso haklı , elbet düşüyor o sıralar, aynı şeyi çok kez yaşadınız yani , biraz sabredip desoyu tercih etmek mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Phoenixlin said: Desolation'da bir ömür WvW sırası bekleme sıkıntısı yaşayabilirsiniz bu arada. Ben ne kadar Gandara'da oynuyor olsam da WvW'de sabah akşam takılan sürüleri var Desolationın(3 gündür Desolation ve Fissure of Woe ile WvW yapıyoruz). Aynen. Desolation kalabalık sanki, ne zaman girsem bizi eziyor oluyorlar, sırası da ona göredir tabi. Gandaralı Turgut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Anam kaçın patiler sefearer'a geliyor. Şaka bir yana. Seafearer's Rest, bence çok iyi bir server. PvP'deki başarısı tartışılmaz. Dün gece puanlara baktığımızda, bizim server 160 bin iken, diğerleri 15-16 bin civarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Diğerleri pve yapıyor da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Serverlar hakkinda bilgim olmadigindan bisey diyemicem Pevepesi güzel olan bir server olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paticiğin başarılı bir şekilde pvp yapması imkansız onu bi geçin de, pve olarak gayet tatlı matlı yaparlar yani. Inb4Spark claiming competetive pvp scene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dreagloth said: Diğerleri pve yapıyor da ondan Aslında daha çok organize pvp guildlerinin bu serverde olmasından kaynaklanıyor bence. Çünkü wvwvw'lerde şunu gördüm(dük). Savaştığımız diğer serverlerin elemanları çok dağınık hareket ediyorlar. Oysa seaferer'dakiler focus fire yapıyorlar. Bu da vent'de veya TS'de organize olduklarını gösteriyor. Mesela bizim grup (ki biz kendimiz Türkler olarak bir guild kurduk yaklaşık 15 kişi kadar) öyle yapıyor. Savaşta birini komutan seçiyoruz. O target veriyor. Biz de adamı saniyesinde indiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yok ben takılıyorum, karşınızda biz varız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 seafarer's rest işte, akşam 6'da geçelim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gunnars's hold haricinde her türlü karara saygım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 desodayiz arkadaslarla bekleriz pati ekibini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Deso ile seaferers rest arasında bir karar verile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Evet evet seaferar gelin en temizi bu yoksa ben parça parça çalıyorum zaten memberlarınızı. Öyle ayrı gayrı olmasın hep birlikte eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Red Guard yavaştan pvpye başlıyormuş sitelerinde yazıyor. Bence 2 hafta daha bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 deso'da 1 saatlik sıra falan yok. gandara'dan daha kalabalık olduğumuzu da sanmıyorum. geçen gün onlar yendi wvw'de, dün biz. bugüne bakmayın zaten bi karar verirken 1 ay sonrasına bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Seafarer's Rest ile aradaki puan farkı çok aldatıcı. Piken Square, PvE odaklı oynuyor daha çok. Mesela dün akşam Piken Square aktı World vs Worldde, ezdi Seafarer's Rest'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ben yarın sabah katılacaktım aranıza server için heryer uyar bana aynı wowda olduğu gibi sadece sıra beklemeyelim fazla işden sonra çok yormasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 daha ps potansiyelini görmediniz bu hafta cok kan akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Daha önce karakter transfer eden oldu mu? Sonra uğraşmayalım errorlarla falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Seafearer's Rest diyorum. deso fazla kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 haahahsha ezilenler geliyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ben gandaradan geçtim seafearer servera change diyosunuz oyun 1dk sonra kapanıyor 2dk kadar giriş yapamıyorsunuz server change ediliyor diyor sonra o serverdan devam ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar