Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Champions League 2012-2013

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

ya Futbolla yatıp futbolla kalkan bir toplumda... Tonlarca SIĞIR.. Bayern - Arsenal maçında Arsenal 0-2 yapınca kimin tur atlıyacagını tartıştı dakikalarca...

o mackolik forumları falan aman allahım.. Futbol cahilleri.. ARSENAL ATLAR falan yazanlar..

sorma arsenale oynadım 5e 220 falan alıcaktım sonra yorum okuyayım dedim bayerne değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

şimdi malaga porto maçının özetini izledim. malaga bize göre. kişisel beceriler ön plana çıkmış öyle takım oyunu fln yok aynı gs. shalke gibi porto daha ayağa pas yapan takımdı ama elendi.

türkiye'de ispanyol takımı eleyecek takım yok ne yazık ki...geri kalan takımların hepsi ile cimbom kafa kafaya oyner ve eleme şansı var. ispanyol ligi bambaşka bir lig. kabul etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Aiko said:

şimdi malaga porto maçının özetini izledim. malaga bize göre. kişisel beceriler ön plana çıkmış öyle takım oyunu fln yok aynı gs. shalke gibi porto daha ayağa pas yapan takımdı ama elendi.

türkiye'de ispanyol takımı eleyecek takım yok ne yazık ki...geri kalan takımların hepsi ile cimbom kafa kafaya oyner ve eleme şansı var. ispanyol ligi bambaşka bir lig. kabul etmek lazım.

lel
Sosyal ağlarda paylaş

Singapur liginden bile kötü bir lig İspanya ligi, takımları övünde ligi övmeyin ...

Malaga'nın Porto'yu elemesi cidden şaşırtı. Kasa gibi bir şey vurmuştum ben Porto X2'ye... Çok sağlam takımdı, cidden harika başarı...

Bu sezon ŞL'nin tartışmasız en başarılı, başarılı olmasa da sükse yaratan takımı Malaga oldu. İlk defa katıldıkları kupada buraya kadar gelmek, hemde zor rakipleri yenerek/eleyerek... Cidden başarı.

Isco resmen yeni dönem benim olacak, ayık olun mesajı veriyor. Harika bir adam, kapışılacak sezon sonu
Sosyal ağlarda paylaş

Lazio ligde ilk 3'ü kovalıyor CL için fakat UEFA'yı da önemseyen bir organizasyon bu sene. Klose dönüyor Nisan başında, tek handikapları seyircisiz oynayacak olmaları. Hernanes-Ledesma orta sahası ezici, ilk kez sağlam bir takımla oynayacak Fenerbahçe bu sezon UEFA'da

edit: CL başlığıymış ya bu Lazio falan dandik takımlarla kirletmeyin a aa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...