barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 amatör kuralar çekilmi sonucu rakibimiz Real Madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 valequenta said: malaga ve bayern cikti gs vs malaga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Eternal said: ya Futbolla yatıp futbolla kalkan bir toplumda... Tonlarca SIĞIR.. Bayern - Arsenal maçında Arsenal 0-2 yapınca kimin tur atlıyacagını tartıştı dakikalarca... o mackolik forumları falan aman allahım.. Futbol cahilleri.. ARSENAL ATLAR falan yazanlar.. sorma arsenale oynadım 5e 220 falan alıcaktım sonra yorum okuyayım dedim bayerne değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 şimdi malaga porto maçının özetini izledim. malaga bize göre. kişisel beceriler ön plana çıkmış öyle takım oyunu fln yok aynı gs. shalke gibi porto daha ayağa pas yapan takımdı ama elendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ben de Arsenal tur atladi saniyodum ya. Ilk mac 1-2 degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ok o zaman uefa dogru karar vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 uefa haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 uefanın hakkı yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 arsenal de terorist takım diyil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu arada dun juve ırkcı tezahürat yaptıgı icin 4,000 €, lazio "mafia platini" pankartı actıgı icin 10,000 € cezaya carptırıldı diye bir twit okudum. doğruysa gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 şaka maka son 8e giren ingiliz takımı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Aiko said: şimdi malaga porto maçının özetini izledim. malaga bize göre. kişisel beceriler ön plana çıkmış öyle takım oyunu fln yok aynı gs. shalke gibi porto daha ayağa pas yapan takımdı ama elendi. türkiye'de ispanyol takımı eleyecek takım yok ne yazık ki...geri kalan takımların hepsi ile cimbom kafa kafaya oyner ve eleme şansı var. ispanyol ligi bambaşka bir lig. kabul etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Rewendor said: şaka maka son 8e giren ingiliz takımı kalmadı. yukarıda da söylenmiş. ingiliz futbolcu yok beckham dışında. demek ki ingilizler bu sene yeteneksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 KuddusiMavra said: Aiko said: şimdi malaga porto maçının özetini izledim. malaga bize göre. kişisel beceriler ön plana çıkmış öyle takım oyunu fln yok aynı gs. shalke gibi porto daha ayağa pas yapan takımdı ama elendi. türkiye'de ispanyol takımı eleyecek takım yok ne yazık ki...geri kalan takımların hepsi ile cimbom kafa kafaya oyner ve eleme şansı var. ispanyol ligi bambaşka bir lig. kabul etmek lazım. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Singapur liginden bile kötü bir lig İspanya ligi, takımları övünde ligi övmeyin ... Malaga'nın Porto'yu elemesi cidden şaşırtı. Kasa gibi bir şey vurmuştum ben Porto X2'ye... Çok sağlam takımdı, cidden harika başarı... Bu sezon ŞL'nin tartışmasız en başarılı, başarılı olmasa da sükse yaratan takımı Malaga oldu. İlk defa katıldıkları kupada buraya kadar gelmek, hemde zor rakipleri yenerek/eleyerek... Cidden başarı. Isco resmen yeni dönem benim olacak, ayık olun mesajı veriyor. Harika bir adam, kapışılacak sezon sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 malaganın sadece 1 2 maçının özetini izlemişimdir ama bence dediğiniz gibi o "ispanyol" takımları gibi oynamıyorlar. zaten galatasaray gibi son 1 2 senede kuruldu takımın hepsi tam takım değiller yani. psg de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://en.uclratings.uefa.com/Player/TeamOfWeek/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ah kel geldi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://en.classics.uefa.com/match=67654.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lazio en güzel kurayı çekti. Çok rahat elerler bizi. Çünkü bizim oynadığımız futbol falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lazio ligde ilk 3'ü kovalıyor CL için fakat UEFA'yı da önemseyen bir organizasyon bu sene. Klose dönüyor Nisan başında, tek handikapları seyircisiz oynayacak olmaları. Hernanes-Ledesma orta sahası ezici, ilk kez sağlam bir takımla oynayacak Fenerbahçe bu sezon UEFA'da edit: CL başlığıymış ya bu Lazio falan dandik takımlarla kirletmeyin a aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 BEYLER BURASI ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLIĞI uefa başlığı bir altta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 escape said: BEYLER BURASI ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLIĞI uefa başlığı bir altta :) Şampiyon Galatasaray kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar