Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Tam memelik MARDİN’de 42 yaşındaki Leyla Kino, bu yıl liseyi bitiren oğlu 17 yaşındaki Şeyhmus Kino’ya, İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nden gelen burslu okuma teklifini yanlışlıkla ekmek pişirdiği tandırda yaktı. Genç ressam Şeyhmus Kino ise durumu açıklamak ve burslu eğitim teklifiyle ilgili belgelerin tekrar gönderilmesi için başvurduğu Oxford Üniversitesi’nden kendisine yardımcı olacak kimseyi bulamamaktan yakındı. http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/838/O%c4%9flunun%20Oxford%20hayalini%20tand%c4%b1rda%20yakt%c4%b1/06.jpg http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21324361.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 oxford bu adamı nasl bulmuş ta oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 insanların cehaletiyle dalga geçmek,en az onların yaptığı cahilce hareketler kadar açıklanmaya ve eğitilmeye muhtaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bir dakika mektup yazıp Oxford'a sizin burs teklifinizi fırında yaktım mı demiş şimdi? kanalize 3-5 mesaj sabredip ondan sonra atsaymışın keşke xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kanalize said: insanların cehaletiyle dalga geçmek,en az onların yaptığı cahilce hareketler kadar açıklanmaya ve eğitilmeye muhtaç... OF çok derin düşüncelere ve iç hesaplaşmalara kanalize oldum bunu okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 olma zaten,vicdan muhasebesi yap diyen yok ama,k.kılıçdaroğlunun vatandaş ziyaretine giderken,ayakkabıyla salonda oturmasıyla yazdığın mesaj arasında fark yok sadece,onu belirteyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 das Kino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ÖXFÖRD BÖZÖ BÖKMÖYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kanalize said: olma zaten,vicdan muhasebesi yap diyen yok ama,k.kılıçdaroğlunun vatandaş ziyaretine giderken,ayakkabıyla salonda oturmasıyla yazdığın mesaj arasında fark yok sadece,onu belirteyim dedim.. neyi neye bagladin? tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ergen solcu aklı. anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yok KK'ya veristirdigine gore "fakirin yaninda gibi olan sagci" akli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ee kadın yaktıysa geldiğini nereden anlamışlar. yok geldiğini gördülerse mektubun, açıp okudularsa kadın neden yakmış. son olarak ulan kadın neden gülüyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 mektubumuzu yaktiginiz icin onurumuzu lekelediniz, artik burs falan vermiycez mi demis oxford ben onu anlamadim said: Daha önce birçok yarışmaya katıldım. Ve hepsinde birinci oldum. Hatta birinden 350 bin TL. ödül aldım ve bu ödülü Somali’ye bağışladım ama bugün ne yazık ki üniversitelerle görüşmek için Ankara ve İstanbul’a gidecek yol param bile yok neyse zaten hak etmiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Abi Oxford'a başvurmak kabul almak burslu filan o kadar kolay değil. Kimse yanlış anlamasın ama ben olayı tam anlamadım, hatta inanamadım. Benim bildiğim Oxford zaten aldığı öğrencileri interview'e çağırıyor hele ki bu çocuk burslu olduğuna göre, kesinlikle o tarz birşey olmalı. Kaldı ki İngilizcesi nasıl yetmiş onu da çözemedim, ne kadar iyi ingilizcesi olursa olsun, Oxford çok fazla önem veriyor o kültürüne, yabancıları undergrad'e ondan zor alıyorlar.... Ha herşeye rağmen kabul almışsa burslu, mektubun o kadar önemli olduğunu sanmıyorum açıkçası. Ne olacak mektup kayboldu diye tamam artık almıyoruz mu diyecekler. Tekrardan okuyunca resim dalındaki özel yeteneğinden kabul almış, o zaman yukarıda yazdıklarım geçersiz olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://i.imgur.com/Bl7pT.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çok fake kokmuyor mu bu tandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ya zaten bu başvurular kabuller filan UCAS üzerinden yapılıyor artık. Direk hiç sorgulamadan Oxford'un tam burs kabulu vermesi bana garip geldi açıkçası, ama özel yetenek sınıflandırması farklı olabilir. Var bir işler. Ben bu kadar üzülecek ne var onu da anlamadım açıkçası. Sonuçta kabul gelmiş madem, kayboldu, mektup gelmedi dersin, postada kaybolmuş dersin bir daha yollarlar. Okul tamam artık hakkını kaybettin mi diyecek. Haberi okuyunca artık elimizden birşey gelmez denmiş, bana garip geldi yani. Okul o kişiyi kabul ettikten sonra kağıdın mağıdın önemi yok ki dediğimi gibi zaten herşey internetten oluyor artık. Oxford'un interview etmeden, tam burs vermesi ise dediğim gibi ayrı bir gariplik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 belgelerin tekrar gönderilmesi için başvurduğu Oxford Üniversitesi’nden kendisine yardımcı olacak kimseyi bulamamaktan yakındı. ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 haber niteligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 demek ki oxford urfaya geliyormuş.aglasınlar bi daha vardı da gitmedik mi diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 stajyerler ofiste daralmis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 said: Daha önce birçok yarışmaya katıldım. Ve hepsinde birinci oldum. Hatta birinden 350 bin TL. ödül aldım ve bu ödülü Somali’ye bağışladım ama bugün ne yazık ki üniversitelerle görüşmek için Ankara ve İstanbul’a gidecek yol param bile yok Oxfordda okumak için zeki olmak gerekmiyor galiba. Yada ortalığı kasıp kavuran afrikaya yardım kampanyası çılgınlığına katılımı alttan alttan teşvik ediyor. Somali miranmar, zimangor falan çok fena kıllanıyorum yalnız. denizfeneri gibi birşey çıkacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 arka sayfada gifteki adama napıyorlar lan korkudan alıntı bile yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sözde bu resimle almanya da yarışmada 350bin kazanmıs http://kiziltepe.meb.gov.tr/uploads/okullar/mezopotamyaanadolulisesi/ms1.jpg harbi garip haber, ya yalan, ya da eksik bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar