Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yılmaz özdil in bu günkü yazısından şu paragrafa istinaden, sizlere de sorayım dedim, ne tarafta oturduğunuzu: "...İsmi lazım değil, şu anda Hatay’da faaliyet gösteren Amerikalı arkadaşlardan biriyle, seneler evvel sohbet ediyorduk... “Tren yolcuları, vagonda seyahat ederken, farkında olmadan ideolojik karakterini ortaya koyar. Trenin gidiş yönünde oturmayı tercih ediyorsa, devrimcidir. Pencereden bakar, manzara çok hızlı akar, sürekli yeni, sürekli değişkendir. Eğer, trenin gidiş yönünün aksine oturuyorsa, muhafazakârdır. Pencereden bakar, manzara aheste aheste akar, sindire sindire seyahat eder” demişti... “Peki, sen hangi yönde oturuyorsun?” diye sormuştum. Gülümseyerek şu cevabı vermişti: “Ben rayları döşerim!” " http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21320766.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Devrimciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 trendeki kalabalığa göre değişiyor ben şimdi rüzgar nereden eserseci miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yanlış, yaşlılar düz oturmak ister çünkü ona alışmıştır midesi bulanır tersten oturunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çok saçma bi tespitmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 trenin üstünde vagondan vagona atlarım. http://forum.paticik.com/thumbnails/ffe/55f/f99/f1e/302/fc7/6c7/af1/950/c13/9b_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yer bulamayıp ayakta kalanlar ne oluyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ters otururum ben. ananem ve eşim ise ters oturamıyolar mideleri bulanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 pencereye sırtımı veriyorum ben izban'a binerken hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dasaaa said: çok saçma bi tespitmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 adam gibi gazetecilik yapip burjuva gotunu yogun saatlerinde bir trene bindirse gidis istikametinde tum koltuklarin dolu oldugunu gorur, "ne aptalmis lan su amerikali" der, guler gecermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ters oturunca midem bulanıyo o yüzden düz oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ninjalar mesela hep gidis yonune bakarak oturur baskalariyla yuzyuze gelmeyeyim diye. hepsi devrimci bildiginiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Eralp said: dasaaa said: çok saçma bi tespitmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ters koltuga ters oturuyorum, cok hardcore bir insanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben tansiyon hastasıyım ters gidersem bayılırım aga. yoksa devrimci miyim neyim bilemedim şimdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yaani... Ters oturmayı kim sever ki zaten akü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ya bu yılmaz özdil kadar boş bir adam var mı şu ülkede bilmiyorum. cebini aydınlıkla dolduran boş kahve adamlarından biri. bi ton faşist yazılarına denk geldim herifin, izmirde yaşayan biri olarak, bu adama eleştiri yapıyorum diye ne baskılara maruz kaldım. bu mu la aydın kesimi simgeleyen adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 "aydın kesmi destekliyorum" diye bi iddiası yok ki adamın. zaten son derece kısa yazılarla desteklese desteklese sıradan halkı destekler. ancak dersen ki "bu başlıkta geçen alıntının olduğu şu yazıyı da okudum (işte yazı:http://forum.paticik.com/read.php?13,6429321,6444545,page=6#msg-6444399) ve evet bu yazı bir kahve adamı yazısıdır" böle bi kahve adamından üstün bir allahın kulu olan senden ricam şu, her gün yaz sertçe bi muhalefet yazısı, içinde bu verdiğim yazıdan fazla noktadan alınmış veri araştırma olsun. inan günde 1000kişiye okutturacağım ilk hafta. sonrasında katlaya katlaya giderim bu sayıyı. abi bu yazı iyi. adam geçirmelere doyamamış tabiri caizse. "tcdd'de boş treni ayakta gider" diye özetleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 beyler kacin mod fanboi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 SEN SEN SEN HEPİNİZİ BANLIYACAĞIM! MUM BUNLARI BANLA!! SONRA DA KENDİNİ DE BANLA! HEMEN! çok tarafsızım aslında. bugünkü yazı oldukça güzel. arada güzel yazıları oluyor gerçekten. bazen de tarihleri yazıyor işte. 1969-1970-1971-1972..... şeklinde. ancak şu bi gerçek. bana bi gazete köşesi verseler ben de arada öyle abuse eder, geyikli, trollü yazılar yazardım. çünkü bişi yazmaya gerek olmayacak olaylar oluyor bu ülkede. sadece haberi ver kısa bi cümle ile. gülmeye yeterli. mesela şu "her tarafı biz ördük lololololo" lafı için erdoğanın, adamın fotosu altına kendi konuşmasını koyar, bi alt paragrafa da Ahhhhhhhhh Ya ya yaaaah Ya ya yaaah Yaaah ya yah Ohohohohoooo Oh ya yaaah Ya ya yaaah Yaaah ya yah Ye-ye-ye-ye-yeh Ye-ye-yeh Ye-ye-yeh Ohohohohoh Ye-ye-ye-ye-yeh Ye-ye-yeh Ye-ye-yeh Ohohohohooooooooooo Aaaaoooooh aaaooo Hooo haha Nah nah nah nah Nuh nuh nuh Nuh nuh nuh Nuh nuh nuh Nuh nuh nah! Nah nah nah nah nun Nun-ah nun Nun-ah nuh Nah nah nah nah nah! Nah nah nah nah Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Dah dah daaaaaaaaaah... Da-da-dah.... Daaah.. Da-dah... Lololololoooooooooooooo! Lah la-laaah La la laaah lol haha Ohohohoho ho-ho-ho ho-ho-ho oh-ho-ho-ho-ho Ohohohoho ho-ho-ho ho-ho-ho Lololololooo... AAIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE eeeee-eeeee-EEEEEEEEE! Luh-luh-lah... Lah Lah-lah Ohohohohooooooooo! BOPadudududu-dah-da-du-daaaah! Da-da-daaaah Daaah Da-daaah... Lololololo lololo lololol Lalalalah! Trololololo lalala Oh-hahaha-ho Haha-hehe-ho Hohoho-he-ho Hahahaha-ho Lolololololo Lolololololo Lolololololo Lololo-LOL! Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh! La-la-laaaah! La la laaaah! Laaaah La-lah... Ohohohohoooooooooo! La, la-laaah! La-la-laaah lol haha... Lololololo Lololo Lololo Ohohohoho! Lololololol Lololo Lololo Ohohohohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! koyardım işte. bu kadar mana içeriyor çünkü dedikleri. anca halka trololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 AKP ye iki çift lafım var diyebilen çıkmadığı için elimizdeki tek malzeme bu. Arada bir Diablo ya atarlanıyo, sonra bu Demir ağlar meselesinede. Elimizdeki malzeme bu, yapacak birşey yok. Ama son yazısı gayet cuk lamalarla dolu. Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 >Not robbing the train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yeni trenlerdeki yan koltuklara oturanlar nooluyo? liboş falan? asdfg açıklayın atayizler!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Artariel said: ya bu yılmaz özdil kadar boş bir adam var mı şu ülkede bilmiyorum. yılmaz özdil'e laf ediyorsun da esas beterleri var... başlasam saymaya akşama kadar sürdürmek zorunda kalırız. ama du bakalım bi deniyim recep tayyip erdoğan bülent arınç burhan kuzu i. melih gökçek ahmet altan mehmet barlas nazlı ılıcak hadi uluengin hüseyin üzmez akif beki mümtazer türköne neyse daha uzatmayayım engin ardıç'la noktalayayım: http://img72.imageshack.us/img72/6024/metaaaldq8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar