Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelen gocmenleri Gavur Izmir'e musallat etmek ?

di

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Ha yani bir yerel seçim aldıklarında İzmir'e getirecekleri hizmeti görmeden ölmek istemem.

Zaten adamlar ülkeyi yönetiyorlar, İzmir belediyesini de yönetseler bir şey kaybetmeyiz.

Tamamen alakasi bir yone kayacak konu ama bu ulkeyi yonetmek ise, ellerine yuzlerine bulastirdiklari zaman ne olacak diye dusunemedim. Gecelim direkt bence o muhabbeti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vatandaş olmadan oy kullanamazlar. Bir kere en aşağı 5 yıl burada yaşamaları lazım vatandaş olmaları için de.

Bu arada Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun da bir elden geçmesi gerek ama, içinde çok seksist şeyler var. Mesela sadece evlenen kadın vatandaşlıktan çıkartılabiliyor, erkek değil. Bu vesileyle değiştireceğiz diyip mülteciler için vatandaşlık şeyi yapabilirler belki ama sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

sipeyskeyk said:

Ha yani bir yerel seçim aldıklarında İzmir'e getirecekleri hizmeti görmeden ölmek istemem.

Zaten adamlar ülkeyi yönetiyorlar, İzmir belediyesini de yönetseler bir şey kaybetmeyiz.

Tamamen alakasi bir yone kayacak konu ama bu ulkeyi yonetmek ise, ellerine yuzlerine bulastirdiklari zaman ne olacak diye dusunemedim. Gecelim direkt bence o muhabbeti.

Abi onu tartışmaya gerek yok da benim dediğim İzmir belediyesi sürünüyor.

Yıllardır çivi çakılmadı İzmir'e. AKP geldi metronuzu çevre yolunuzu ben yapayım haydi köftehorlar dedi rezil etti belediyeyi patır kütür bitirdi gitti.

Belediyenin suçu var mı hayır yok ama özellikle yerel seçimlerde mantık ile oy kullanmak lazım ideoloji ile değil.

En azından 1 dönem AKP alsın istiyorum ki 3-5 hizmet görsün İzmir.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

di said:

sipeyskeyk said:

Abi onu tartışmaya gerek yok da benim dediğim İzmir belediyesi sürünüyor.

Yıllardır çivi çakılmadı İzmir'e. AKP geldi metronuzu çevre yolunuzu ben yapayım haydi köftehorlar dedi rezil etti belediyeyi patır kütür bitirdi gitti.

Belediyenin suçu var mı hayır yok ama özellikle yerel seçimlerde mantık ile oy kullanmak lazım ideoloji ile değil.

En azından 1 dönem AKP alsın istiyorum ki 3-5 hizmet görsün İzmir.

İzmir halkından 1 dönem AKP'ye iş yaptırıp sonra tekrar CHP'ye dönüş yapılmasını bekliyorum ben gerçekçi olmak gerekirse. Ama, adamların zihniyeti uymuyor İzmir insanına. Belediye anlamında cok calıskan olsalar da ideolojiden kaybettikleri icin oy alamadıkları dogru. Ben de hizmet alamasa bile aynı fikirde olmadıgım icin belediyeyi de almalarını istemem. Civi cakılmasın daha iyi. Kendi fikrim.
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

guneydoguda bir dugunde katliama ugrayan aile vardi hani, onlardan sag kalanlari da kirklareli'ye yerlestirdiler. pek farki yok su acidan iki olayin.

Yerlestirilenler saga sola satasip, hir gur cikarip, aldiklari urunlerin, yedikleri yemeklerin parasini odemeden kalkip gitmisler mi ? Polise sikayet edildikleri halde ellerini kollarini gezmeye devam edebilmisler mi ?

Yapmislarsa farki yok, yapmamislarsa ya da yapamamislarsa farki var. =)
Sosyal ağlarda paylaş

AKPnin izmiri kazanması için suriyelilere ihtiyacı yok yalnız, askerdeyken ne kadar esnafla konuştuysam yiyici chp başkanı gitsin diyordu. Ha akpden baya bi nefret eden kitle var taksicisinden bakkalına ama etmeyen ve "hizmet alırız" diye düşünen akpli olmayan da var.

Ama hepsinin ortak noktası mevcut başkanı sevmemek. Elim kırılaydı da oy vermeyeyiydim ortak serzenişleri
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar akp sempatizanı varmış arkadaş forumda trollüyomusunuz yoksa gerçekten bu kafadamısınız?

birde mülteci mi? güldürmeyin beni.birde konu asıl amacından sapmış neden İzmir yerine alırlar alamazlar tartışması yaşanıyor..

edit:axedice;askerliği izmir de nerde yaptın abi ben bornova topçu tugayındaydım.337 KD
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

partiye göre muamele yapıp, başka parti belediyelerine ödenek ayırmayan iktidara, sırf hizmet gelsin diye yerel seçimde oy vermek, özgürlüğünden bihaber olmak demek.

bu tutumun kendisi bile oy vermemek için sebeptir.
iyi de abi diğer taraf da aynı bokun lacivertiyse inat etmek sadece laciverte yarıyor bu durumda

ha diğer taraf %100 dünya görüşümü yansıtıyor olsa tamam diyeceğim. %90'a da okeyim hatta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...