di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sipeyskeyk said: Ha yani bir yerel seçim aldıklarında İzmir'e getirecekleri hizmeti görmeden ölmek istemem. Zaten adamlar ülkeyi yönetiyorlar, İzmir belediyesini de yönetseler bir şey kaybetmeyiz. Tamamen alakasi bir yone kayacak konu ama bu ulkeyi yonetmek ise, ellerine yuzlerine bulastirdiklari zaman ne olacak diye dusunemedim. Gecelim direkt bence o muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Vatandaş olmadan oy kullanamazlar. Bir kere en aşağı 5 yıl burada yaşamaları lazım vatandaş olmaları için de. Bu arada Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun da bir elden geçmesi gerek ama, içinde çok seksist şeyler var. Mesela sadece evlenen kadın vatandaşlıktan çıkartılabiliyor, erkek değil. Bu vesileyle değiştireceğiz diyip mülteciler için vatandaşlık şeyi yapabilirler belki ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Sahsen bir iki seneye tamamen sapitip kuduz kopek misali her seye saldiracaklarini dusunuyorum cunku daha fazla hata yapmaya basladilar. Hos, milletin umrunda olacagindan supheliyim ama beklentim bu yonde. Haliyle yapabilirler diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 di said: sipeyskeyk said: Ha yani bir yerel seçim aldıklarında İzmir'e getirecekleri hizmeti görmeden ölmek istemem. Zaten adamlar ülkeyi yönetiyorlar, İzmir belediyesini de yönetseler bir şey kaybetmeyiz. Tamamen alakasi bir yone kayacak konu ama bu ulkeyi yonetmek ise, ellerine yuzlerine bulastirdiklari zaman ne olacak diye dusunemedim. Gecelim direkt bence o muhabbeti. Abi onu tartışmaya gerek yok da benim dediğim İzmir belediyesi sürünüyor. Yıllardır çivi çakılmadı İzmir'e. AKP geldi metronuzu çevre yolunuzu ben yapayım haydi köftehorlar dedi rezil etti belediyeyi patır kütür bitirdi gitti. Belediyenin suçu var mı hayır yok ama özellikle yerel seçimlerde mantık ile oy kullanmak lazım ideoloji ile değil. En azından 1 dönem AKP alsın istiyorum ki 3-5 hizmet görsün İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 DoruK said: şu tarz geleceklerse no problem onlar nereye oy veriyorsa ben de oraya vericem bunları o kampta ne yaparlar biliyon mu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sipeyskeyk said: di said: sipeyskeyk said: Ha yani bir yerel seçim aldıklarında İzmir'e getirecekleri hizmeti görmeden ölmek istemem. Zaten adamlar ülkeyi yönetiyorlar, İzmir belediyesini de yönetseler bir şey kaybetmeyiz. Tamamen alakasi bir yone kayacak konu ama bu ulkeyi yonetmek ise, ellerine yuzlerine bulastirdiklari zaman ne olacak diye dusunemedim. Gecelim direkt bence o muhabbeti. Abi onu tartışmaya gerek yok da benim dediğim İzmir belediyesi sürünüyor. Yıllardır çivi çakılmadı İzmir'e. AKP geldi metronuzu çevre yolunuzu ben yapayım haydi köftehorlar dedi rezil etti belediyeyi patır kütür bitirdi gitti. Belediyenin suçu var mı hayır yok ama özellikle yerel seçimlerde mantık ile oy kullanmak lazım ideoloji ile değil. En azından 1 dönem AKP alsın istiyorum ki 3-5 hizmet görsün İzmir. İzmir halkından 1 dönem AKP'ye iş yaptırıp sonra tekrar CHP'ye dönüş yapılmasını bekliyorum ben gerçekçi olmak gerekirse. Ama, adamların zihniyeti uymuyor İzmir insanına. Belediye anlamında cok calıskan olsalar da ideolojiden kaybettikleri icin oy alamadıkları dogru. Ben de hizmet alamasa bile aynı fikirde olmadıgım icin belediyeyi de almalarını istemem. Civi cakılmasın daha iyi. Kendi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çok değil 15 - 20 yıl sonra kendi ülkemizde azınlık olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 izmiri alırsa tayyip azınlık gibi hissettirir zaten hic merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 DoruK said: şu tarz geleceklerse no problem onlar nereye oy veriyorsa ben de oraya vericem böle bi suriyeli kız yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ak partinin alipda kaybettigi belediye sayisi az,en guzeli gayseri,kim iktidarsa belediyeyi de o aliyor. Emin ol izmirli kizlara tas cikaracak suriyeli kizlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Makyaj yapığ giydirirsen bissürü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kanalize said: Ak partinin alipda kaybettigi belediye sayisi az,en guzeli gayseri,kim iktidarsa belediyeyi de o aliyor. Emin ol izmirli kizlara tas cikaracak suriyeli kizlar var. Antalya. Kayseri silme yobaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 tekirdağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 guneydoguda bir dugunde katliama ugrayan aile vardi hani, onlardan sag kalanlari da kirklareli'ye yerlestirdiler. pek farki yok su acidan iki olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 partiye göre muamele yapıp, başka parti belediyelerine ödenek ayırmayan iktidara, sırf hizmet gelsin diye yerel seçimde oy vermek, özgürlüğünden bihaber olmak demek. bu tutumun kendisi bile oy vermemek için sebeptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 suriyenin lübnan tarafındakiler belki, oda anca izmirin ortalama altı kızı ile suriyenin creme de la cream kızını alırsak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 zaidral said: guneydoguda bir dugunde katliama ugrayan aile vardi hani, onlardan sag kalanlari da kirklareli'ye yerlestirdiler. pek farki yok su acidan iki olayin. Yerlestirilenler saga sola satasip, hir gur cikarip, aldiklari urunlerin, yedikleri yemeklerin parasini odemeden kalkip gitmisler mi ? Polise sikayet edildikleri halde ellerini kollarini gezmeye devam edebilmisler mi ? Yapmislarsa farki yok, yapmamislarsa ya da yapamamislarsa farki var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 AKPnin izmiri kazanması için suriyelilere ihtiyacı yok yalnız, askerdeyken ne kadar esnafla konuştuysam yiyici chp başkanı gitsin diyordu. Ha akpden baya bi nefret eden kitle var taksicisinden bakkalına ama etmeyen ve "hizmet alırız" diye düşünen akpli olmayan da var. Ama hepsinin ortak noktası mevcut başkanı sevmemek. Elim kırılaydı da oy vermeyeyiydim ortak serzenişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi kusura bakmayın da o kucuk esnafın cogu 3 kurus kar icin anasını bile satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ne kadar akp sempatizanı varmış arkadaş forumda trollüyomusunuz yoksa gerçekten bu kafadamısınız? birde mülteci mi? güldürmeyin beni.birde konu asıl amacından sapmış neden İzmir yerine alırlar alamazlar tartışması yaşanıyor.. edit:axedice;askerliği izmir de nerde yaptın abi ben bornova topçu tugayındaydım.337 KD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 337 benim de, Narlıdere Ege Ordu Muhabere. Acemilik de istihkam. Yoksa aynı yerde miydik acemilikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ractamainus said: partiye göre muamele yapıp, başka parti belediyelerine ödenek ayırmayan iktidara, sırf hizmet gelsin diye yerel seçimde oy vermek, özgürlüğünden bihaber olmak demek. bu tutumun kendisi bile oy vermemek için sebeptir.iyi de abi diğer taraf da aynı bokun lacivertiyse inat etmek sadece laciverte yarıyor bu durumda ha diğer taraf %100 dünya görüşümü yansıtıyor olsa tamam diyeceğim. %90'a da okeyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 lan yanlıs seye evet demisim. ege ordu ve istikham aynı yerde diye biliyorum ben. ona evet dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu dağıtmayalımda değildik galiba abi ben ustabirliğin de hacılarkırı diye bi yerdeydim(kovalar,esrarlar,jiletler uçuşuyordu hehe) top atışına falan gittik sonra polatlıya 237 lik obüs atmışlığım var 8/9 lik isabet oranıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Verir herkes oyunu akpye. Sonra bütün her okulu imam hatip yaptıklarında her yasa değiştirdiklerinde ağlarlar "kim verdi bu oyları" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar