Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aya indikten sonra insanlık tarihinin bu büyük gelişmesini "Bu benim için küçük bir adım, ama insanlık için dev bir adım" cümlesiyle anlatan Armstong, uzun bir süredir hastalıkla mücadele etmekteydi. Armstong'un üç hafta önce kalbinden geçirdiği ameliyat sonrasında yaşanan komplikasyonlar sonucunda yaşama veda ettiği belirtiliyor. http://www.hurriyet.com.tr/planet/21305347.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 üzüldüm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 huzur içinde yatsın. tarihe ve insanlığa malolmuş büyük adamlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549556_10151202273586449_1189566510_n.jpg Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand. - Neil Armstrong Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 said: Albert Brooks @AlbertBrooks RIP Neil Armstrong. So sorry the anti-doping agency took away your medals. Herif verified account, wikipedia sayfası falan da var. Şaka mı yapıyor ciddi mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 herkesin adı bir gün unutulur ama bu adamın adı insanoğlu var oldukça unutulmayacak arkadaş. altın harflerle tarihe adını yazdı. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ay ile ilgili herhangi bi düşünce, bi cümle bi fotoğraf, kısaca ayı hatırlatacak herhangi bir şeyde aklıma ismi hep gelirdi. r.i.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 neyse cennete gidecek ayda ezan sesi duymuştu,imanı kuvvetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 gagarinin yanına gitmiştir. kozmozu bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 huzur içinde uyusun, gerçekten insanlık için büyük bir adım atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Allah rahmet eylesin. Louis Armstrong ile karıştırırdım hep rahmetliyi. Denildiği gibi, unutulmayacak bir insan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Esas planlanan yandakinin ilk aya adım atmasıymış ama çakallık yapmış Neil. Huzur icinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 http://sin.stb.s-msn.com/i/61/65E5948BA4F2C9F04C17C6BC54474.jpg sezar, iskender, cengiz han filan hep unutulup gidicek bi sure sonra ama 3000 sene sonra herkes neil armstrongun adini biliyor olucak (tabi aptalligimizdan gezegeni kirmaz isek) hakettigi ilgiyi yasarken gormedi, dunya populasyonun %90i icin bi anlam ifade etmiyor cunki o ilk adim ama ilerde takdir edilicek bide von braun reis ile Konstantin Tsiolkovskyide analim burdan http://farm8.staticflickr.com/7235/7243515020_7ef1c0de54_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 gerçekten ilklerin adamı. canlı izleyemediğimiz adam. uzaydaki başka bir cisme insan indirmediğimiz sürece de eşdeğer birisini göremeyeceğiz bile. bu arada ne yazık ki görme şansımız da 0a yakın bence. önümüzdeki 50sene içinde herhangi birisini ay dışında herhangi bir gök cismine indireceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Güle güle Neil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 indirmeme ihtimalimiz gayet yüksek bence de ama bu teknik yetersizlikten veya yapamayacağımızdan değil de daha çok "ne gerek var abi" modundan dolayı olacak. 6 aylık mesafeyi gidecek falan ama naapmaya? geldiğinde "abi çok güzelmiş mars piuuuvvv" mu dicek. ha bu arada asteroidlerden maden toplamak için adam gönderebilirler, asteroidi sayıyosan gök cisminden, muhtemelen göndericez gibi duruyor. (gerçi full otomatik bişi de gönderebilirler bilmiyorum) dasaaa said: gerçekten ilklerin adamı. canlı izleyemediğimiz adam. uzaydaki başka bir cisme insan indirmediğimiz sürece de eşdeğer birisini göremeyeceğiz bile. bu arada ne yazık ki görme şansımız da 0a yakın bence. önümüzdeki 50sene içinde herhangi birisini ay dışında herhangi bir gök cismine indireceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Şu James Cameron, Google'ın ortaklarından biri ve bir kaç tane daha zenginin kuracağı Uzay Madenciliği şirketi (Bilim Teknik bölümünde başlığı olması lazım) mesela robotlar ile yapmayı düşünüyordu o işi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Allah rahmet eylesin. Ama hiç bir zaman aya indiklerine inanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar