Esrk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Çok vakit geçmiş son mesaj üzerinden, drone aldım, artık onunla fotoğraf çekiyorum, arada eklerim buraya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Guzel guzel ben de bir ara baslicam drone isine. Bu sene alirim belki yenilerini bekliyoruz. video da cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Ekleyeyim 2 tane daha. DynamicK, 4.02.2023 00:49 tarihinde dedi ki: Guzel guzel ben de bir ara baslicam drone isine. Bu sene alirim belki yenilerini bekliyoruz. video da cek Video var aslında ama onlar telegramda hep, bilmiyorum buraya bağlantı verebilir miyim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2023 Drone ne? Biraz güzel, keyifli yerde fotoğraf çekince güzel geliyor bana drone fotoğrafı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Bende 4 tane drone var ama ağırlıklı olarak DJI Air2s kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 telegram nerde? Esrk, 05.02.2023 15:51 tarihinde dedi ki: Ekleyeyim 2 tane daha. Video var aslında ama onlar telegramda hep, bilmiyorum buraya bağlantı verebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 mukemmel fotolar ya. lokasyon yaziyor musun fotolarina yoksa kendine mi sakli tutuyorsun? su son 2 fotograf turkiye mi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Lokasyon Altay Cumhuriyeti, Altay dağları kabaca. Telegram linki burada, öyle üye toplamaya çalışan kanallar gibi olmak istemediğimden link vermemiştim. https://t.me/naturethm 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 çalarız diye lo-res yüklemen üzdü.. oysa sadece bedava arkaplan yapacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Birkaç tane daha ekleyeyim, 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 2 tane daha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Diğer çekimlerin çıtayı çok yükseltince liman gözüme sönük gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 oha altay cumhuriyetine gidip yaşayasım geldi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Altay cumhuriyeti diye bir ülke mi varmis? Cok iyi fotograflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Duygucuk, 06.03.2023 15:44 tarihinde dedi ki: Diğer çekimlerin çıtayı çok yükseltince liman gözüme sönük gözüktü. Beğenen oldu baya aslında, çizgilerin düz olmaması mı rahatsız etti? neutrino, 07.03.2023 09:32 tarihinde dedi ki: Altay cumhuriyeti diye bir ülke mi varmis? Rusya'ya bağlı bir eyalet ama resmi adı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 abi neden altay cumhuriyetindesin diye sormamiz lazimdi. Rusya, kazakistan, cin, mogolistan siniri. orada yarin obursu gun bir olay cikarsa senden bilirim net olarak. zaten drone ile gozlem falan... ucus izni var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Nüfusu az, kırsal bir yerde yaşamak istiyordum, buraya taşındım o yüzden Aslında burası çok güvenli, Çin kısmı çorak, çöl tadında toprak, Moğolistan'ın zaten birine saldıracak durum yok, Kazakistan da öyle. Kuraklık gibi bir problem de yok, tek sıkıntı yerel halkın suça yönelmesi olur. Geliri düşük bir bölge. Evet, kayıtlı her şey, fırsatım olursa sınır kısımlarına da gideceğim, ekstra izin için başvurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 (düzenlendi) Gezi falandır diye düşünmüştüm, adam taşınmış oraya wow Meraktan soruyorum abi, ne işle meşgulsün, lokasyon seçerken sadece nüfusu az kırsal bi yer mi bakıyordun neden orayı seçtin? Mart 7, 2023 DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 is ne abi? (ben geyigine sormustum gerci ama bence adam hakikaten ajan) ajan misin? ajan olsan ajan oldugunu soyler miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 07.03.2023 09:57 tarihinde dedi ki: lokasyon seçerken sadece nüfusu az kırsal bi yer mi bakıyordun neden orayı seçtin? abi belki bir pandemic falan bekliyordur sey gib the last of us gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Bir işim yok, para biriktirmiştim, onlar yetiyor, zaten para harcayacak bir yer de yok, elektrik faturası bile az, geçen ay 130 lira ödedim. Öyle kıyamet beklentim de yok :), insan sevmiyorum fazla, o yüzden burayı seçtim, bir de yerel kültür tanıdık, dil benzer. Burası olmasa Murmansk civarına giderdim herhalde, orası da Norveç'in en kuzey kısmı, Rusya sınırı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 dasaaa, 07.03.2023 09:00 tarihinde dedi ki: abi belki bir pandemic falan bekliyordur sey gib the last of us gibi falan. zombie apo. da gidecek yerimiz olur fsdf hoş azcık uzak ama Esrk, 07.03.2023 09:07 tarihinde dedi ki: Bir işim yok, para biriktirmiştim, onlar yetiyor, zaten para harcayacak bir yer de yok, elektrik faturası bile az, geçen ay 130 lira ödedim. Öyle kıyamet beklentim de yok :), insan sevmiyorum fazla, o yüzden burayı seçtim, bir de yerel kültür tanıdık, dil benzer. Burası olmasa Murmansk civarına giderdim herhalde, orası da Norveç'in en kuzey kısmı, Rusya sınırı yine. Forumdaki en gizemli insansın şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 bence savastan kaciyor. savastan mi kaciyorsun? parayi nereden buldu acaba onceden? belki "ticaret" isi ile ilgileniyordur? zombi apo olursa gelebilir miyiz? evde misafir gelirse kalacak oda var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 07.03.2023 13:11 tarihinde dedi ki: Forumdaki en gizemli insansın şu an Dünya iyi bir yere gitmiyor tabi, çok belli ama Rusya da savaştan kaçmak için ideal bir yer değil :). Çok ümitlenmeyin derim, en kaba hesapla buraya ulaşmak 17-18 saat sürer . Neyse, fotoğraflardan devam, bu sabah çektim, 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 efsane yermiş de soğuktan donmuyor musun abi kaç derece oralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar