Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Bir tane daha 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 clash of clans layoutuna bayaa benziyor heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 allah korusun bir savas ciksa, caaat adam drone operatoru olarak 16 saat calisacak. iste ulkemizin ihtiyac duydugu genclik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 FPV drone da var ama çok kullanmıyorum, ona elim alışsın giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Bir tane daha 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Bu sabah, 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Evli misin? Değilsen tek başına sıkıcı değil mi? Eşin memnun mu orada yaşamaktan? Düşündüm de adam evden çıkınca yalnız çok korkutucu olur. Hep evde dursa bütün gün de çekilmez. Böyle gerçek bir erkek gibi sırtında geyikle eve döndüğün oluyor mu? Çocuk var mı? Onların eğitim ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Ben asla av yapmam da sağdan soldan meyve, çay için bitki falan topladığım oldu. Kız arkadaşım var, sıkıcı değil, her zaman yapacak bir şey var :). Çocuk konusunda da, okula yollamam çocuğum olsa, dışarıdan bitirmek isterse bitirsin, onun yerine evde oturup yazılım öğrense ya da marangozluk öğrense daha yararı olur. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 @Duygucuk adam ya devletten kaciyor, ya ust seviye ai robot... emin olamiyoruz. arkadaslar ile para biriktirip gercek mi diye ziyaretine gitme planimiz var. iban vereyim gonderin paralari. gidip gorecegim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 @dasaaa ben senin insaat muhendisi olmayan yarin saniyordum @Esrki. Sabaha karsi santiyeden cikip cekiyorsundur diye dusunuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 abi tyler durden ve narrator diyorsun. oh shit man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Sevgilin oranın yerlisi mi? güzel yemek yapıyor mu? gibi detayları irdeleyesim geliyor ama ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Bu kadar detaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 en son ne zaman kötü çocuk oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Esrk, 03.09.2023 13:41 tarihinde dedi ki: Bu kadar detaya gerek var mı? yirlisi mi? onemli bir soru. yemek kismi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Bir tane de video atayım https://www.skypixel.com/videos/foggy-hills?utm_source=copied&utm_medium=PCWeb&utm_campaign=share&sp=0 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 çok güzel. melodi de cuk oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2023 zorla drone aldırcan bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Uçurabileceğin alan varsa almamak hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 tek ihtiyacınız yeteri kadar uzun bir çubuk ve gopro, ya da lazım olunca kiralayın bir helikopter, uğraşmayın dronela, ağlayıp duruyor şarjım bitti banane döncem ben gitmek istemiyorum diye hfsd, konfor alanının dışına çıkamayan aletleri drone diye sattılar bize hep :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Drone iyi de, ust uste surekli $50 lik alip cope attigim drone lari toplayip helicopter alabilir misim. Zevet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2023 Bir tane daha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2023 Bu iyiymiş hacııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Gölden devam 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Fazla yapay duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar