Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

haksız penaltımı lol. dünyada 2 türlü penaltı vardır. birincisi rakibin böğrüne tekmeyi koyarsın fiziki müdahaleye göre hakemin verdiği penaltı, ikincisi sanatını konuşturursun hakem oyle bi tribe girerki OHA PENALTI der penaltıyı verir. biz çok yaşadık biz karşı verilen öyle penaltıları. ben ayağına darbe var gördüm ha yoksa da burak sanatını konuşturmuş QQ MOAR demekten başka hiçbişey gelmiyo elimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçla ilgili yorumumu yapayım:

Futbol tanrıları dün akşam kötü oynayanın yanındaydı.

İlk yarı adeta rakibini sahadan silen, ezen Galatasaray varken buna rağmen ilginç şekilde skoru 2-2'ye taşıdı tanrılar.

İkinci yarı ise (özellikle Melosuz çöken ortasaha ile) fırsatlar kaçıran, GS'yi dağıtan BJK'ya rağmen bir penaltı hediye ettiler, 3-3 bitti maç.

Bana sorsanız maçın hakkı beraberlikti. Toplam dakikaya bakıldığında GS'nin üstün oynadığı dönem daha fazla, ama BJK da çok daha etkili ataklar yaptı, ikinci yarı çok güzel saldırdı, açıkçası hele hele ilk yarıdan sonra hiç beklemiyordum. GS totalde oyun genelinde daha iyi de olsa o yalan penaltı işi beraberliğe taşır benim gözümde.

GS'de Hamit rezaletti, ve buna rağmen oyunda o kadar uzun süre tutulması manasızdı. Hala kurtarıcı olarak Aydın'ın girmesi ise büyük bir soru işareti. Burak etkisiz kaldı, daha doğrusu forvetler etkisiz kaldı çünkü ortasaha melosuz ve hamitin oyunu baltalamasıyla çöktü. Amrabat daha oturmamış bu takıma, Balta yine sezonda 2 defa yaptığı kritik hatalardan birini yaptı. Semih ise yine gençliğiyle kritik bi hatada başrol oynadı. Eboue yine çok iyiydi, bu adam hakikaten iyi.

Penaltı pozisyonu komple yalan. Ne faul var, ne de pozisyon ceza sahası içi. Ayıp oldu. Baros da penaltı alırdı ama rakibi penaltı yapmaya zorlardı, haklı penaltı alırdık, böylesi olmadı.

Goller zaten genel olarak yalandı. BJK'nın ilk golü kendi kalesine GS golü, yalan. GS'nin ilk golü tamamen Cenk'in yumurtlaması. BJK'nın 2. golü karambolden semihin armutluğu, GS'nin ikinci golü yine karambolde allah ne verdiyse vuruş. BJK'nın üçüncü golü Hakan Balta'nın yumurtlaması, GS'nin üçüncü golü yalan penaltı. Bol gollü maçtı tamam da doğru düzgün gol yoktu yani. Şöyle adam gibi organize atak, düzgün gelişen bir organizasyon sonucu gol falan göremedik maçta.

BJK ilk yarı çok kötüydü, çok çok kötüydü, ama ikinci yarı güzel toparladılar. Fernandez giderek liderliği ele alıyor, bir Alex olmaya gidiyor BJK için. Ama o kadar açık veren saçmalayan defansa acilen bir çözüm şart. Özellikle bekleri felaketti, bir kanadı Emre bir kanadı Eboue felç etti resmen.

Bunun dışında BJK maç genelinde pek bir çıtkırıldım havasındaydı, yerden kalkmak bilmediler. GS de bir yerden sonra sinirlenip daha sert fauller yaptı, "madem yerde yatacan bari haket yatmayı" dedi heralde. Hele Batuhan'ın yerde o kadar dövünüp oyundan çıkar çıkmaz sırıtarak koşarak girmesi işin ne kadar suyunun çıktığının göstergesiydi. GS'nin penaltısı ne kadar çirkeflikse BJK'lıların yerden kalkmaması da o kadar çirkeflikti, daha azı değil.

Hakem genel olarak kötüydü, maça damga vuran 3 hareketi var, ikisi iki takımın birer tane ceza sahası elle oynama itirazı. Pozisyonları çok tekrar izleyemedim o yüzden yorum yapmayacam, bir de gs penaltısı var ki komple saçmalıktı. Onun dışında fauller, oyun durdurmalar, oyun geçirmeye izin vermeler falan kesinlikle kötüydü.

Yalnız GS'nin ilk yarıki oyununa bakınca bu takım bambaşka bi oyun oynuyor, çok zevk verecek, taşlar biraz daha oturunca çok çok güzel futbol izleyeceğiz, onun ışığını gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası maçı buraya biraz da biz soktuk, çok gereksiz, saçma goller yedik. BJK'nin ilk yarı tek şutu var kaleye sanırım uzaktan Olcay'ın vurduğu, 2 golü var hatadan gelen. Gerçi Holosko güzel vurdu. İlk yarı çok üstündük bence iyi oynadık, kaçırdık, o golleri yemesek ilk yarıdan bitebilirdi.

Muhtemelen FT Melo'nun fiziğinin 2. yarıyı kaldıramayacağını düşündü ki aldı oyundan ancak ortada Emre-Selçuk olmuyor, olunca orta saha düşüyor. Zaten düştükten sonra oyunun kontrolünü de kaybettik, muhtemelen hatalı bir değişiklik olmakla beraber, daha tam hazır değil Melo. Keza Hamit de öyle, ortaya alabilirdi, ama Hamit de çok düşük. Bunun dışında 2. yarı biraz zaman dışında BJK top mop oynamadı, ama futbol bu işte, yoksa dert edecek bir durum yok bence. Bizim takım oynadığı zaman oynuyor, bir kaç hafta sonra işler daha da güzel olur.

Genelde kötü durumda olan büyük takımların sorunu derbi performansları değil, diğer maçlar oluyor. Çünkü derbi derbidir, GS bile en dandirik kadrosuyla her sene yenildiği Kadıköy'de çatır çatır top oynamıştı mesela ama bunlar kıstas değil. Ertesi hafta ne yapacaksın, deplasmanlarda seni kim kurtaracak o önemli işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...