Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 minimalistik olucaz diye çok kasiyorlar, paint terk logo çıkıyor haliyle. applea yaptirsalarmis keşke daha temiz bi logo uretirlermis. gerçi windows 8i seven bu logoyu da sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 5 yaşındaki bir çocuğunda yapabileceği, içinde bana göre orijinal birşey ince bir güzellik katan birşey olmadığını düşündüğümden BAYA KÖTÜ olmuş diyorm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Windows 8 logosu daha iyi bence. Typografi olarak sevdim ama. Segoe olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 microsoft daha kotusunu de yapabilirdi. keske biraz daha calissaymis ustunde. ortaya berbat bir is cikabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17z18izz2kc4fjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aynı değil, renklerin yeri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yani diyor ki renkleri değiştirip mocrisoft diye bi marka çıkartabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 touche' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 daha farklı köşeli bir çalışma olabilirmiş bence. kötü değil ama sokaktan adamı getir bilgisayar başına oturt, bana kareli microsoft logosu yap de: bunu çizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 win8 in tile yapısına uydurmak için yapmışlar işte farkında olmadan sürekli logoya bakacağız böyle windows başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.dudelol.com/DO-NOT-HOTLINK-IMAGES/oh-I-see-what-you-did-there.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ben beğendim, böyle sade logolar daha modern yapıda ve kullanışlı sistemleri çağırıştırıyor. Sokaktaki adama deseler bunu yapamaz ama gördükten sonra "bunu ben de yapardım" der işte. Sistemin sadeliğine, modernliğine ve kullanılabilirliğine çok güzel dikkat çekmiş adamlar. p.s. fon seçimi de başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bide kasmışlardır bunun için dsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 baya iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar